Νέα

O Kαραμανλής μας «βάζει» σε πόλεμο !!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 241
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Καιρό έχει να εμφανιστεί ο Athens01

Ή μήπως όχι;

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Ρε αγορι πραγματικα τωρα καταλαβαινει κανεις γιατι απαιτει το εκπαιδευτικο συστημα να εχουν
οι μαθητες κριτικη σκεψη, και γιατι τελικα πατωνει πανω απο το 50% των εξεταστεων...

Γεμισε ο τοπος με πιονια, με στρατιωτες,αξιωματικους,βασιλισσα,βασιλια,αλογακια και πυργους...
Οτι θελουν πιστευει ο "οχλος" και να μην το ανεχεσαι αυτο στη ζωη σου. Να μην σου αρεσει να εισαι
με τους πολλους,ενσυνηδειτα και οχι απο αντιδραση οπως κανεις τωρα!

Αραδιαζεις ημερομηνιες,στοιχεια τα οποια αν τα απομονωσεις λενε την αληθεια που σε εξυπηρετει, αλλα
η πραγματικοτητα απεχει πολυ περισσοτερο απο την εμβελεια των περιφημων πυραυλων που αναφερεις..

Ειμαστε ολοι σιγουροι σε αυτο το thread οτι οι ΗΠΑ θα πελεκησουν το Ιραν το διχως αλλο,απλα δεν ξερουμε
το μεγεθος της γελοιοτητας της δικαιολογιας που θα βρουν για να γινει αυτο...
Αλλωστε οπως εχει αποδειχτει,η πανισχυρη αμυνα της Αμερικης εχει τη δυνατοτητα να "τρυπησει" για τις αναγκες ενος τρμοκρατικου χτυπηματος!!

Δοξα το Θεο υπαρχουν χιλιαδες Αμερικανοι ετοιμοι να θυσιαστουν για την πατριδα τους και για το Θεο,ποσοι ειναι μεχρι τωρα
που δοξασαν το μεγαλειο της Αμερικης στο Ιρακ,τιμωντας με τη ζωη τους την ελευθερια ?? 5-6 χιλιαδες ??

Αλλα στις φυλλαδες του εξωτερικου, ως κακοι παρουσιαζονται οι Ισλαμιστες,μασκοφοροι εκδικητες του σατανα που τολμουν να εναντιωθουν στο θελημα του ενδοξοτερου και λαοφιλεστερου(τι μου θυμιζει αυτο τωρα ;)) κρατους του κοσμου .

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Δανιήλ αποφάσισα να σβήσω το ποστ που παραθέτεις

Εισαι μεγάλος μάγκας που ψάχνεις το ίντερνετ.

Οι πληροφορίες ποτέ δεν μιλούν απο μόνες τους. Η ερμηνεία τους μόνο.

Μην ασχοληθεις ξανα μαζι μου - δες το σα συμβουλή

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Το επίχειρημά σου δεν είναι πειστικό.Μήπως έχεις ακούσει για την NON PROLIFERATION TREATY(NPT) που υπεγράφη το 1968 από όλα σχεδόν τα κράτη μέλη του Ο.Η.Ε του Ιράν συμπεριλαμβανομένου?

Δεν ξέρεις ούτε να διαβάζεις ότι είναι μπροστά σου γραμμένο, φίλε.
Στο ποστ μου (το οποίο σχολιάζεις) ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ?
ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΚΑΝΑ.Πως λοιπόν σχολιάζεις "το επιχείρημά μου"?
ΑΠΑΝΤΗΣΕ!  και αν δε το κάνεις, δε ξαναασχολούμαι με το τι γράφεις.

Επισκέπτης
η ασκηση διεξηχθη στα πλαισια της αμυντικης συμφωνιας ισραηλ-ελλαδος την οποια ειχε υπογραψει το 1994 ο αντρεας,πολυ σωστα κατα τη γνωμη μου,και η οποια ειχε τοτε ενοχλησει παρα πολυ τοσο την τουρκια οσο και τις ηπα
τωρα οσον αφορα  το γεγονος αν μπορει να γινει πολεμος μεταξυ ιραν,ισραηλ και ηπα.αν γινει θα γινει οταν θα συμφερει και τους 3
να γινω πιο σαφης.το ιραν εχει ενα φαυλο παπαδιστικο καθεστως,που τρωει τα λεφτα του κοσμακη.αυτο το καθεστως αρχισε να τιθεται σε δοκιμασια κατα την προεδρια κλιντον,οταν προσσεγγιζοντας το ιραν οι ηπα ,καποιοι νεοι αρχισαν να φωναζουν εναντιον του παπαδαριου.αν λοιπον το ιραν δεχοταν μια επιθεση το παπαδαριο εδραιωνεται για αλλα 30 χρονια.ποιος θα τολμουσε να τα βαλει με τους ''ηρωες'' που τα εβαλαν με την κακη δυση?
στις ηπα παλι ενας πολεμος θα ηταν βουτυρο στο ψωμι του στρατιοβιομηχανικου κατεστημενου που κυβερνα τη χωρα.πολεμος ισον μεγαλες παραγγελιες αρα παραδακι.ομως εδω υπαρχουν και σοβαρες επιφυλαξεις που θα αναφερω κατοπιν
το ισραηλ.απο την πλευρα του με ενα τετοιο χτυπημα θα αποκτουσε το χαμενο του πρεστιζ μετα τον πολεμο του λιβανου του 2006,οπου μια χουφτα καλα διαβασμενοι παρτιζανοι της χεζμπολαχ το εκαναν ρεζιλι.απο την αλλη ισως και ετσι ξεχνιονταν και τα οικονομικα σκανδαλα του πρωθυπουργου του ο οποιος ολο και κατι αρπαζε απο το δημοσιο ταμειο
ποιος θα ηταν ο χαμενος?η παγκοσμια οικονομια.σε ενδεχομενο χτυπημα τα στενα του ορμουζ κλεινουν αρα τα παγκοσμια αποθεματα πετρελαιου αυτοματα μειωνονται 20% και η τιμη παει 250 δολλαρια το βαρελι.αυτο σημαινει 10% πληθωρισμο για τις ηπα (εδω φανταστειτε τι θα γινει)και εκτιναξη της ανεργιας στο 7%.παραλληλα τσακισμα του ηδη χτυπημενου αμερικανικου χρηματιστηριου και τσακισμα του χρηματιστηριακου δεικτη S@P στις 965 μοναδες.αυτος ειναι και ο λογος που μεχρι τωρα δεν εχει γινει τιποτε.γιατι ειναι η πρωτη φορα που τα συμφεροντα του στρατιοβιομηχανικου κατεστημενου των ηπα ειναι αντιθετα των συμφεροντων του τραπεζοχρηματιστηριακου χωρου.

Την επίθεση του Ισραήλ στις πυρηνικές εγκαταστάσεις της Συρίας το Σεπτέμβριο του 2007 την θυμάσαι? Οσαν αφορά το στραπάτσο με τη Χετζμπολαχ το καλοκαίρι του 2006 κατά τη γνώμη μου ευθύνεται ο Ολμέρτ και ο τότε υπουργός Άμυνας Πέρετζ( όχι ο Σιμόν Πέρες)Χωρίς αυτούς τους δύο αποτυχημένους στην πολιτική ηγεσία του Ισραήλ το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό.

Επισκέπτης
Δεν ξέρεις ούτε να διαβάζεις ότι είναι μπροστά σου γραμμένο, φίλε.
Στο ποστ μου (το οποίο σχολιάζεις) ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ?
ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΚΑΝΑ.Πως λοιπόν σχολιάζεις "το επιχείρημά μου"?
ΑΠΑΝΤΗΣΕ!  και αν δε το κάνεις, δε ξαναασχολούμαι με το τι γράφεις.

Απάντησε λοιπόν γιατί θα πρέπει να αποκτήσει το Ιράν πυρηνικά όπλα όταν έχει υπογράψει την NPT?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Να το διευρύνω λίγο....

Υπεγράφη η συμφωνία ΗΠΑ-Τσεχίας
08/07/2008
Παρά τις ρωσικές αντιδράσεις Ουάσινγκτον και Πράγα υπέγραψαν την Τρίτη τη συνθήκη που επιτρέπει στις ΗΠΑ να αναπτύξουν μέρος της αντιπυραυλικής τους ασπίδας στη Νατοϊκή αυτή χώρα.
Η αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Κοντολίζα Ράις και ο τσέχος ομόλογός της Κάρελ Σβάρτσενμπεργκ υπέγραψαν στην Πράγα τη διμερή συμφωνία για την εγκατάσταση ενός σταθμού ραντάρ νοτιοδυτικά της τσεχικής πρωτεύουσας, στο πλαίσιο ενός συστήματος, το οποίο αποσκοπεί, σύμφωνα με την Ουάσινγκτον, στην κατάρριψη πυραύλων που μπορεί να εκτοξευτούν από κράτη, όπως το Ιράν.

Είναι απίστευτοι οι τύποι τελικά.
Στην ΤΣΕΧΙΑ (μήπως έπρεπε να πάνε Ισλανδία για πιο καλά?) βρήκαν να στήσουν πράμα για να αμυνθούν....  απ' το Ιραν!

Μα τι σκατά, πιστεύουν ότι όλος ο κόσμος είναι αγεωγράφητος όπως οι δικοί τους πολίτες?

Και μάλιστα φίλε η Ρωσία απείλησε με ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ! Ρητά και σαφώς χωρίς υπαινιγμούς! Προσωπικά έχω την αίσθηση ότι αυτό το "μέτωπο" που περνάει πιο απαρατήρητο, είναι πιο καυτό και επικίνδυνο από το μέτωπο το Ιραν και της Μέσης Ανατολής γενικά ή του Κοσόβου και των Βαλκανίων. Θυμηθείται και λίγο πως και που ξεκίνησε και ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Δεν αλλάζει φίλε μου.
Η εξωτερική πολιτική (άλλο πράμα η στρατηγική) των ΗΠΑ δεν καθορίζεται από τον εκάστοτε πρόεδρο, ούτε καν από το εκάστοτε κυβερνόν κόμμα.

Καθορίζεται από ΑΛΛΑ πράματα, που δεν αλλάζουν.
Το κυριότερο είναι οι πεποιθήσεις του λαού τους...

Αυτό εννοούσα!

Συνημμένα

• WORLD-US.GIF
    WORLD-US.GIF
    56,4 KB · Εμφανίσεις: 34

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
ρε παιδια λιγο ασχετο ειναι αληθεια οτι καποιοι τυποι μεσα στα υπουργεια μας (ακομη και στελέχη ή σιγουρα βουλευτες ειναι gay και τους αρεσουν να ρουφανε?) κατω απο τα γραφεια?

Καπου το διαβασα δεν θυμαμαι ο μαλακασ

Χεχε πεορουφηχτρες

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μα γιατί βγάζεις τόση κακιοσύνη βρε παιδί μου??
Μήπως σου έκοψαν όλο το πουλάκι κατά την περιτομή και αντιδράς έτσι??

Συνεχίζουμε....
Στάυρο πάντα υπήρχαν τα κέντρα επιρροής στις ΗΠΑ και πάντα επηρέαζαν τον πρόεδρο "τους". Ναι μεν οι πρόεδροι τα εξυπηρετούσαν αυτά τα συμφέροντα αλλά δεν ήταν σκέτες μαριονέτες
Υπήρχε μια αντίδραση, δεν ήταν τα χαλινάρια λυτά να κάνει ο καθένας οτι του γκαβλώσει για να βγάλει μερικά ντόλαρς παραπάνω.

Και για να τελειώνουμε.
Κύριε Δανιήλ, αν ακόμα είσαι εδώ.
Σε αυτό τον πλανήτη υπάρχουν γύρω στα 6,5 δις άνθρωποι.
Και η μεγάλη πλειοψηφία των μάντεψε τι κάνει???????
Βρίζει το παλλικάρι που έχεις κορνίζα πάνω απο το κρεβάτι σου.

Επισκέπτης
Μα γιατί βγάζεις τόση κακιοσύνη βρε παιδί μου??
Μήπως σου έκοψαν όλο το πουλάκι κατά την περιτομή και αντιδράς έτσι??

Συνεχίζουμε....
Στάυρο πάντα υπήρχαν τα κέντρα επιρροής στις ΗΠΑ και πάντα επηρέαζαν τον πρόεδρο "τους". Ναι μεν οι πρόεδροι τα εξυπηρετούσαν αυτά τα συμφέροντα αλλά δεν ήταν σκέτες μαριονέτες
Υπήρχε μια αντίδραση, δεν ήταν τα χαλινάρια λυτά να κάνει ο καθένας οτι του γκαβλώσει για να βγάλει μερικά ντόλαρς παραπάνω.

Και για να τελειώνουμε.

Κύριε Δανιήλ, αν ακόμα είσαι εδώ.
Σε αυτό τον πλανήτη υπάρχουν γύρω στα 6,5 δις άνθρωποι.
Και η μεγάλη πλειοψηφία των μάντεψε τι κάνει???????
Βρίζει το παλλικάρι που έχεις κορνίζα πάνω απο το κρεβάτι σου.
Κύριε Cretan,όπως λέμε Κρητικός ή όπως λέμε κρετίνος?

Λοιπόν πάρε κανένα βιβλίο να διαβάσεις και μάθε ότι κάποιος κάποτε είχε πει ότι ο Αντιαμερικανισμός είναι ο σοσιαλισμός των ηλιθίων!!! :rockon: :rockon: :rockon:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Κύριε Cretan,όπως λέμε Κρητικός ή όπως λέμε κρετίνος?

Λοιπόν πάρε κανένα βιβλίο να διαβάσεις και μάθε ότι κάποιος κάποτε είχε πει ότι ο Αντιαμερικανισμός είναι ο σοσιαλισμός των ηλιθίων!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Ίσως και να είχε δίκιο.
Βέβαια αν μου βρείς το τι αντιαμερικανικό έγραψα, άλλου παππά ευαγγέλιο.
Γιατί θυμάμαι να γράφω μόνο για τον προεδρό τους.....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ακόμα να μας βάλει σε πόλεμο ο μπούλης? :2funny:
Εδώ δεν έχει την πλειοψηφία να περάσει κάποιο νομοσχέδιο της πλάκας...κρέμονται από τα @@ του Τατούλη και του Κουκοδήμου! :S

compton

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους θα ηθελα και εγω να αναφερω την αποψη μου σε αυτο το πολυ ενδιαφερον thread.Καταρχην ακου συνεχεια οτι οι Η.Π.Α ειναι η πηγη του κακου και η συμφορα του πλανητη ρε παιδια ελεος οι Η.Π.Α κανουν ακριβως αυτο που θα εκανε οποιοσδηποτε στην θεση τους και ακριβως τα ιδια που εγιναν με αλλες μεγαλες αυτοκρατοριες στο παρελθον.2ον δεν ακουω πουθενα να λεγεται κατι για αλλες χωρες που καταπιεζουν λαους και ανθρωπινα δικαιωματα και στην τσετσενια εγιναν και γινονται πολυ ασχημα πραγματα αλλα δεν ειδα να ιδρωνει το αυτι κανενος.Στην Β.Κορεα ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα ειναι οτι ο Ο.Η.Ε και οι γιατροι χωρις συνορα μιλανε για την μεγαλυτερη ανθρωπιστικη καταστροφη αν δεν υπηρχαν οι διεθνεις βοηθειες που παρεμπιπτοντως το βαρος των οικονομικων βοηθειων στο μεγαλυτερο μερος τους το αναλαμβανουν οι Η.Π.Α.αλλα παλι κανεις δεν αναφερει τιποτα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καλησπερα σε ολους θα ηθελα και εγω να αναφερω την αποψη μου σε αυτο το πολυ ενδιαφερον thread.Καταρχην ακου συνεχεια οτι οι Η.Π.Α ειναι η πηγη του κακου και η συμφορα του πλανητη ρε παιδια ελεος οι Η.Π.Α κανουν ακριβως αυτο που θα εκανε οποιοσδηποτε στην θεση τους και ακριβως τα ιδια που εγιναν με αλλες μεγαλες αυτοκρατοριες στο παρελθον.2ον δεν ακουω πουθενα να λεγεται κατι για αλλες χωρες που καταπιεζουν λαους και ανθρωπινα δικαιωματα και στην τσετσενια εγιναν και γινονται πολυ ασχημα πραγματα αλλα δεν ειδα να ιδρωνει το αυτι κανενος.Στην Β.Κορεα ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα ειναι οτι ο Ο.Η.Ε και οι γιατροι χωρις συνορα μιλανε για την μεγαλυτερη ανθρωπιστικη καταστροφη αν δεν υπηρχαν οι διεθνεις βοηθειες που παρεμπιπτοντως το βαρος των οικονομικων βοηθειων στο μεγαλυτερο μερος τους το αναλαμβανουν οι Η.Π.Α.αλλα παλι κανεις δεν αναφερει τιποτα.

:thumbsup:

Επισκέπτης
Ίσως και να είχε δίκιο.
Βέβαια αν μου βρείς το τι αντιαμερικανικό έγραψα, άλλου παππά ευαγγέλιο.
Γιατί θυμάμαι να γράφω μόνο για τον προεδρό τους.....

Τους σοφιστές φαντάζομαι τους έχεις ακουστά...τον Προεδρό τους τον εξέλεξαν δις οι Αμερικανοί πολίτες...όπως λέει και ο φίλος σου ο Λιακόπουλος ΄"μην κάνεις στον Πούτιν πουτινιές!" ;)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Τους σοφιστές φαντάζομαι τους έχεις ακουστά...τον Προεδρό τους τον εξέλεξαν δις οι Αμερικανοί πολίτες...όπως λέει και ο φίλος σου ο Λιακόπουλος ΄"μην κάνεις στον Πούτιν πουτινιές!" ;)
Βρε πάλι τα μεσημεριανά θα κάνουμε?
Για πες μου ποιοί ακριβώς τον ψήφισαν? Και πόσοι?
Μήπως έχει δυο εκλογές με αμφισβητούμενες πολιτείες?
Άντε κάνε μου την χάρη με τον αγαπητικό σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom