Νέα

O Kαραμανλής μας «βάζει» σε πόλεμο !!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 241
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλησπερα σε ολους θα ηθελα και εγω να αναφερω την αποψη μου σε αυτο το πολυ ενδιαφερον thread.Καταρχην ακου συνεχεια οτι οι Η.Π.Α ειναι η πηγη του κακου και η συμφορα του πλανητη ρε παιδια ελεος οι Η.Π.Α κανουν ακριβως αυτο που θα εκανε οποιοσδηποτε στην θεση τους και ακριβως τα ιδια που εγιναν με αλλες μεγαλες αυτοκρατοριες στο παρελθον.2ον δεν ακουω πουθενα να λεγεται κατι για αλλες χωρες που καταπιεζουν λαους και ανθρωπινα δικαιωματα και στην τσετσενια εγιναν και γινονται πολυ ασχημα πραγματα αλλα δεν ειδα να ιδρωνει το αυτι κανενος.Στην Β.Κορεα ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα ειναι οτι ο Ο.Η.Ε και οι γιατροι χωρις συνορα μιλανε για την μεγαλυτερη ανθρωπιστικη καταστροφη αν δεν υπηρχαν οι διεθνεις βοηθειες που παρεμπιπτοντως το βαρος των οικονομικων βοηθειων στο μεγαλυτερο μερος τους το αναλαμβανουν οι Η.Π.Α.αλλα παλι κανεις δεν αναφερει τιποτα.

Φίλε συμφωνώ μαζί σου, αλλά όταν έφραψα εγώ για ελληνικές κωλοφυλλάδες και μεροληπτική  αντιαμερικανική και αντισημιτική ενημέρωση ο κυρ Σταύρος μου την έπεσε με το γνωστό πολιτισμένο του στυλ!

Επισκέπτης
Βρε πάλι τα μεσημεριανά θα κάνουμε?
Για πες μου ποιοί ακριβώς τον ψήφισαν? Και πόσοι?
Μήπως έχει δυο εκλογές με αμφισβητούμενες πολιτείες?
Άντε κάνε μου την χάρη με τον αγαπητικό σου.
τι βιτσια εχεις & εσυ ρε πρακτορα..

Επισκέπτης
Βρε πάλι τα μεσημεριανά θα κάνουμε?
Για πες μου ποιοί ακριβώς τον ψήφισαν? Και πόσοι?
Μήπως έχει δυο εκλογές με αμφισβητούμενες πολιτείες?
Άντε κάνε μου την χάρη με τον αγαπητικό σου.

η πρώτη εκλογή το 2000 ήταν όντως αμφισβητούμενη αν και τελικά απεφάνθει το Ανώτατο Δικαστήριο των Η.Π.Α.
Η δεύτερη εκλογή το 2004 ήταν πεντακάθαρη κέρδισε με 4% διαφορά!
Τώρα το αγαπητικός που γράφεις υποθέτω ότι ανήκει στα ακράδαντα επιχειρήματα που κάθε φορά επικαλείσαι όταν διαλέγεσαι... :grin:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
τι βιτσια εχεις & εσυ ρε πρακτορα..
..........όντως......

η πρώτη εκλογή το 2000 ήταν όντως αμφισβητούμενη αν και τελικά απεφάνθει το Ανώτατο Δικαστήριο των Η.Π.Α.Η δεύτερη εκλογή ήταν πεντακάθαρη κέρδισε με 4% διαφορά!
Τώρα το αγαπητικός που γράφεις υποθέτω ότι ανήκει στα ακράδαντα επιχειρήματα που κάθε φορά επικαλείσαι όταν διαλέγεσαι... :grin:
Σε λίγο θα μπεί ο Σταύρος και θα φωνάζει δικαίως.
Τραγούδα λοιπόν μόνος σου.....

Επισκέπτης

Κύριε Πλέζουρα και κύριε Cretan λυπάμαι αλλά δεν αντέχετε διάλογο με επιχειρήματα,γιατί απλούστατα δεν έχετε επιχειρήματα!  :grin:

Επισκέπτης
..........όντως......

ναι ναι ο κυρ Σταύρος ο προστάτης σου!!! :2funny: :2funny: :2funny:
warnwarn.gif
 Προσβολή[/URL] άλλου μέλους, εμένα συγκεκριμένα, και αυτό ΑΦΟΥ με έχεις τσακίσει όλο το πρωϊ να σβήνω τις ανοησίες σου.

Η επόμενη θα είναι κίτρινη βούλα.

Και μην κάνεις τον κόπο να αρχίσεις τα ΡΜ, το warn θα βγεί ΑΦΟΥ αλλάξεις τρόπους.

Επισκέπτης
..........όντως......

τι έγινε στέρεψαν τα ανεξάντλητα επιχειρήματά σου? :2funny: :2funny: :2funny:

σε αυτό που σου παρέθεσα κάλεσες τον κυρ Σταύρο για βοήθεια... :uglystupid:

Επισκέπτης
Για να στο εξηγήσω λίγο πιο ευγενικά βρε αδερφέ..... απευθείας σύνδεση με το δεξιό μου αρχίδι έχεις αυτή τη στιγμή.
Ουστ
αααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
καλα που το διευκρινησες για να τον συνδεσω στο αριστερο μου να τα εχει σετακι..

Επισκέπτης
αααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
καλα που το διευκρινησες για να τον συνδεσω στο αριστερο μου να τα εχει σετακι..

άλλος  :jerking: :jerking: :jerking:...άντε γράψε λίγα ποστ ακόμα να πιάσεις τις 20.000 να πάρεις και bonus! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
Φίλε συμφωνώ μαζί σου, αλλά όταν έφραψα εγώ για ελληνικές κωλοφυλλάδες και μεροληπτική  αντιαμερικανική και αντισημιτική ενημέρωση ο κυρ Σταύρος μου την έπεσε με το γνωστό πολιτισμένο του στυλ!

Σε ρώτησα δυο απλα πράματα:
Απάντηση δεν πήρα:
1) Είναι όλες οι εφημερίδες κωλοφυλλάδες?
2) Αν όχι, ποιά σε εκφράζει?

Επισκέπτης

κυρ Σταύρο νομίζω ότι έχει έλθει η ώρα να παρέμβει ο Αντισθένης να σε μαζέψει!  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

και μην ανησυχείς δεν θα στείλω PM σε έσενα τον αντικειμενικό κριτή,απλά θα στείλω PM στον Αντισθένη!!!

Επισκέπτης
οτι εχτισε ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,αυτος ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ,με τις φιλικες σχεσεις με τους αραβες που ειχε σαν αποτελεσμα ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ Η ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ κ αλλες τρομοκρατικες αραβικες οραγανωσεις,το καταστρεφει σε ενα βραδυ ο ΑΠΛΗΣΤΟΣ ΤΥΧΟΔΙΟΚΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ:ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΗΣ

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Tίποτε άλλο :cheesy:

Επισκέπτης
Μάλλον εσύ υπεκφεύγεις γιατί δεν μου απάντησες ακόμα για την NPT (Συνθήκη για τη μη διασπορά των πυρηνικών) και το Ιράν.Οχι τίποτα άλλο,αλλά επειδή είπες ότι σου αρέσει η ουσία.Τώρα τι ουσία έχει αν με εκφράζουν οι ελληνικές εφημερίδες ή όχι από τη στιγμή που υπάρχει το Internet και μπορώ να διαβάζω ότι θέλω από όπου θέλω δεν το κατάλαβα.

Εγώ θεωρώ ότι σου απάντησα,τώρα αν θέλεις σώνει και καλά μια απάντηση για να απαλλαγείς από τα απωθημένα σου,σου απαντώ καμία δεν με εκφράζει!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ρε παιδιά το ξεκινήσατε το θέμα καλά και το μαμήσατε στην πορεία....

Καταλήξατε στην προσωπική φαγωμάρα....

Έτσι να συνεχίσουμε να τρωγόμαστε εμείς οι Έλληνες και να δείτε βούρτσα που θα μας ρίξουν στον πώλο κάποια στιγμή οι γειτόνοι μας, που οι περισσότεροι μας "λατρεύουν" ....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Το κακό φυσικά δεν είναι οτι είναι οπαδός του Μπους ο Δανιήλ.
Το τραγικό είναι οτι δεν καταλαβαίνει ΓΙΑΤΙ η συντριπτική πλειονότητα των κατοίκων της Γης είναι Αντιαμερικανοί σήμερα.

Επισκέπτης
Το κακό φυσικά δεν είναι οτι είναι οπαδός του Μπους ο Δανιήλ.
Το τραγικό είναι οτι δεν καταλαβαίνει ΓΙΑΤΙ η συντριπτική πλειονότητα των κατοίκων της Γης είναι Αντιαμερικανοί σήμερα.

fethry πρώτα απ'όλα δεν είμαι οπαδός κανενός...αλλά δεν μου αρέσει να ασκεί ο οποιοσδήποτε κριτική στον οποιονδήποτε χωρίς επιχειρήματα! η συντριπτική πλειονότητα των κατοίκων της Γης είναι αντιαμερικανοί? πολύ αμφιβάλλω...στο Ελλαδιστάν και στις μουσουλμανικές χώρες ίσως ναι! :rockon: :rockon: :rockon:

...και κάτι ακόμα αν οι Η.Π.Α δεν παραμείνουν ισχυρές μαύρο φίδι που μας έφαγε όλους από τους Ισλαμιστές και τους Κινέζους!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom