Επισκέπτης
Καλησπερα σε ολους θα ηθελα και εγω να αναφερω την αποψη μου σε αυτο το πολυ ενδιαφερον thread.Καταρχην ακου συνεχεια οτι οι Η.Π.Α ειναι η πηγη του κακου και η συμφορα του πλανητη ρε παιδια ελεος οι Η.Π.Α κανουν ακριβως αυτο που θα εκανε οποιοσδηποτε στην θεση τους και ακριβως τα ιδια που εγιναν με αλλες μεγαλες αυτοκρατοριες στο παρελθον.2ον δεν ακουω πουθενα να λεγεται κατι για αλλες χωρες που καταπιεζουν λαους και ανθρωπινα δικαιωματα και στην τσετσενια εγιναν και γινονται πολυ ασχημα πραγματα αλλα δεν ειδα να ιδρωνει το αυτι κανενος.Στην Β.Κορεα ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα ειναι οτι ο Ο.Η.Ε και οι γιατροι χωρις συνορα μιλανε για την μεγαλυτερη ανθρωπιστικη καταστροφη αν δεν υπηρχαν οι διεθνεις βοηθειες που παρεμπιπτοντως το βαρος των οικονομικων βοηθειων στο μεγαλυτερο μερος τους το αναλαμβανουν οι Η.Π.Α.αλλα παλι κανεις δεν αναφερει τιποτα.
Φίλε συμφωνώ μαζί σου, αλλά όταν έφραψα εγώ για ελληνικές κωλοφυλλάδες και μεροληπτική αντιαμερικανική και αντισημιτική ενημέρωση ο κυρ Σταύρος μου την έπεσε με το γνωστό πολιτισμένο του στυλ!