Νέα

O Kαραμανλής μας «βάζει» σε πόλεμο !!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 241
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Να υποθέσω οτι αν κάποιος στην εποχή του Χίτλερ έκανε κριτική στον Φύρερ για τα κρεματόρια και τους φούρνους αερίων, κι αυτή θα την απέρριπτες δηλαδή;

Και κάτι άλλο.
Μας είπες τι ΔΕΝ είσαι και ποιες εφημερίδες (όλες τις ελληνικές) ΔΕΝ διαβάζεις.
Μήπως γίνεται να μας πεις και τι είσαι τελικά; Και ποιες ξλενες διαβάζεις;

Αλλά και αν συμφωνείς με τον τρόπο που οι έγκριτες αμερικανικές εφημερίδες κάλυψαν π.χ. τον πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία.

Και να μας εξηγήσεις πως γίνεται να είναι σχεδόν έτοιμος να εκπέσει ο Κλίντον για τη γνωστή υπόθεση με το πούρο και τη Μόνικα, αλλά όχι για τους βομβαρδισμούς αμάχων.

τον John Bolton τον πρώην πρεσβευτή των Η.Π.Α στον Ο.Η.Ε επί προεδρίας Μπούς Jr τον γνωρίζεις υποθέτω.Μπες στον κόπο λοιπόν να διαβάσεις τις απόψεις του για το Κόσοβο και τους Σέρβους και τα ξαναλέμε...

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Μπραβο στο Χιτλερ που δεν εφαγε ολους τους εβραιους , για να γαμανε τους μαλακες τους Ελληνες ,
που τους μαθανε να ζουνε και σαν αμερικανοι ???????????
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
συναδελφοι καλη η μαλακια αλλα με το γαμιση κανεις γνωριμιες >>>> :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
τον John Bolton τον πρώην πρεσβευτή των Η.Π.Α στον Ο.Η.Ε επί προεδρίας Μπούς Jr τον γνωρίζεις υποθέτω.Μπες στον κόπο λοιπόν να διαβάσεις τις απόψεις του για το Κόσοβο και τους Σέρβους και τα ξαναλέμε...

Αυτό το θεωρείς απάντηση τώρα;
Η μήπως απλώς δεν μπορείς να απαντήσεις με δικά σου λόγια;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Θα αφήσετε για πολύ ώρα κ.κ. Μοντς ένα γνωστό και μη εξαιρετέο μέλος να σπαμάρει συνεχώς απάνω μου και να κωλυσιεργεί τη συζήτηση;

ουααααα ουαααααα παιδια με πειραζειιιιι
ουαααα
ο κλασσικος φερθυ
που ολοι αγαπησαμε ;)
καλως ορισες :2funny:

Επισκέπτης
Daniel72 πάλι προσβάλλεις τη νοημοσύνη μας με κακόγουστες κοινοτοπίες. Θεωρώ και μόνο την παρουσία σου εδω θρίαμβο της ελευθερης διακίνησης ιδεών.

Εχεις παραθέσει ένα σωρό βλακείες επιπέδου απόφοιτου λυκείου - το πολύ. Δεν έχω ουτε το χρόνο, ούτε τη διάθεση να σου απαντήσω.

Εσυ μιλας με επιχειρήματα λες - εγω δεν ειδα κανένα. Μπορεις να με βοηθήσεις να τα εντοπίσω;

ναι όπως τα λες απόφοιτος Λυκείου,αλλά εσύ δεν γνώριζες ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε υπογράψει αμυντική συμφωνία με το Ισραήλ ήδη από το 1994!!! Να υποθέσω ότι είσαι του Δημοτικού ή του νηπιαγωγείου? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ε δεν είμαι και τόσο μαζόχας πια.
Τον τεστάρισα μια, τον τεστάρισα δύο, είδα περί τίνος πρόκειται, σιγά μην ασχοληθώ άλλο.     :)

ε μην μας το κανεις τωρα αυτο
ριξε λιγο το επιπεδο σου και ασχολησου με το παιδι
μην το αφηνεις στα διχτυα του φασισμου
κριμα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πάλι ξεκίνησες να επιχειρηματολογείς? :2funny: :2funny: :2funny:

δειν χρειαζεται να το κανει
το ειπε εξαλλου
δεν θα ασχοληθει μαζι σου
δεν αξιζεις ρε φιλε πως να γινει
πηγαινε διαβασε κανα βιβλιο μπας και σου κανει την χαρη να συνομιλησει μαζι σου
μονο αν εχεις διδακτορικο εισαι αξιος
εχεις??? :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
δειν χρειαζεται να το κανει
το ειπε εξαλλου
δεν θα ασχοληθει μαζι σου
δεν αξιζεις ρε φιλε πως να γινει
πηγαινε διαβασε κανα βιβλιο μπας και σου κανει την χαρη να συνομιλησει μαζι σου
μονο αν εχεις διδακτορικο εισαι αξιος
εχεις??? :2funny: :2funny: :2funny:

Αν έχει αυτός διδακτορικό τότε εγώ πρέπει να πάρω Νόμπελ!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
ναι όπως τα λες απόφοιτος Λυκείου,αλλά εσύ δεν γνώριζες ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε υπογράψει αμυντική συμφωνία με το Ισραήλ ήδη από το 1994!!! Να υποθέσω ότι είσαι του Δημοτικού ή του νηπιαγωγείου? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ειπαμε, εισαι μάγκας επειδή ψάχνεις το ιντερνετ. Κανεις αλλος δε μπορει, μόνο εσυ.

Δεν εχω παει σχολειο. Με κατάλαβες.

Και τωρα θα απαντήσεις σε καμμια ερώτηση ή απλά δεν ξέρεις τι να πεις και πετάς μαλακείες σαν καθυστερημένο;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αν έχει αυτός διδακτορικό τότε εγώ πρέπει να πάρω Νόμπελ!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ντροπη σου!!αλλα τι περιεμενει καποιος απο εναν αμορφωτο φασιστα
γνωστη φρασιολογια του παπια
τελος παντον
παω για υπνο,εγω παντως σε ενημερωσα οτι ειναι  :idiot:

Επισκέπτης
Ειπαμε, εισαι μάγκας επειδή ψάχνεις το ιντερνετ. Κανεις αλλος δε μπορει, μόνο εσυ.

Δεν εχω παει σχολειο. Με κατάλαβες.

Και τωρα θα απαντήσεις σε καμμια ερώτηση ή απλά δεν ξέρεις τι να πεις και πετάς μαλακείες σαν καθυστερημένο;

ζιγκολό αρκετά ασχολήθηκα μαζί σου... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Daniel72 πάλι δεν απαντάς

Τελικά δεν εισαι μόνο καθυστερημένο. Εισαι και θρασύπουστας

Ρε ουρντ!!!

Stories