Νέα

O Kαραμανλής μας «βάζει» σε πόλεμο !!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 241
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το κακό φυσικά δεν είναι οτι είναι οπαδός του Μπους ο Δανιήλ.
Το τραγικό είναι οτι δεν καταλαβαίνει ΓΙΑΤΙ η συντριπτική πλειονότητα των κατοίκων της Γης είναι Αντιαμερικανοί σήμερα.

...και κάτι ακόμα διάβασε παραπάνω ποστ μου περί αντιαμερικανισμού και σοσιαλισμού των ηλιθίων!!!
:rockon: :rockon: :rockon:

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Το καλο με αυτον το τοπο ειναι οτι υπαρχουν πολλοι μαλακες , και υπαρχει αρκετη ευτηχια και χαρα
Αλλα καλα σας κανουνε οι εβραιοι και σας γαμανε , κατι ξερουνε ?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
...και κάτι ακόμα διάβασε παραπάνω ποστ μου περί αντιαμερικανισμού και σοσιαλισμού των ηλιθίων!!!
:rockon: :rockon: :rockon:

Ε και που τα διάβασα, σημαίνει οτι πρέπει και να τα προσυπογράψω με το ζόρι αγαπητέ μου;
Άσε που είναι ξεπατικωτούρες απο το βιβλίο "καλά να πάθουν", του επίσης φιλοαμερικανού -και δακτυλοδεικτούμενου γι' αυτό- Μανώλη Βασιλάκη.
Έρχεσαι δεύτερος μεγάλε, τα κάλαντα αυτά μας τάπαν κι άλλοι.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Το κακό φυσικά δεν είναι οτι είναι οπαδός του Μπους ο Δανιήλ.
Το τραγικό είναι οτι δεν καταλαβαίνει ΓΙΑΤΙ η συντριπτική πλειονότητα των κατοίκων της Γης είναι Αντιαμερικανοί σήμερα.

βρε βρε τι βλεπουν τα ματια μου
μπραβοοοοοο
φυσικα οπως παντα αυτο που λες ειναι  :jerking:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ε και που τα διάβασα, σημαίνει οτι πρέπει και να τα προσυπογράψω με το ζόρι αγαπητέ μου;
Άσε που είναι ξεπατικωτούρες απο το βιβλίο "καλά να πάθουν", του επίσης φιλοαμερικανού -και δακτυλοδεικτούμενου γι' αυτό- Μανώλη Βασιλάκη.

αυτοι δεν ξερω τι πηραν
εσυ παντως πηρες την μεγαλη ;)

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
fethry πρώτα απ'όλα δεν είμαι οπαδός κανενός...αλλά δεν μου αρέσει να ασκεί ο οποιοσδήποτε κριτική στον οποιονδήποτε χωρίς επιχειρήματα! η συντριπτική πλειονότητα των κατοίκων της Γης είναι αντιαμερικανοί? πολύ αμφιβάλλω...στο Ελλαδιστάν και στις μουσουλμανικές χώρες ίσως ναι! :rockon: :rockon: :rockon:

Μονο στην Ελλαδα ομως ειμαστε αντι-Αμερικανοι αλλα παραλληλα τους εχουμε προτυπο στη ζωη μας...

Επισκέπτης

...άλλο ένα μέλος με σοβαρά επιχειρήματα! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
fethry πρώτα απ'όλα δεν είμαι οπαδός κανενός...αλλά δεν μου αρέσει να ασκεί ο οποιοσδήποτε κριτική στον οποιονδήποτε χωρίς επιχειρήματα!

Να υποθέσω οτι αν κάποιος στην εποχή του Χίτλερ έκανε κριτική στον Φύρερ για τα κρεματόρια και τους φούρνους αερίων, κι αυτή θα την απέρριπτες δηλαδή;

Και κάτι άλλο.
Μας είπες τι ΔΕΝ είσαι και ποιες εφημερίδες (όλες τις ελληνικές) ΔΕΝ διαβάζεις.
Μήπως γίνεται να μας πεις και τι είσαι τελικά; Και ποιες ξένες διαβάζεις;

Αλλά και αν συμφωνείς με τον τρόπο που οι έγκριτες αμερικανικές εφημερίδες κάλυψαν π.χ. τον πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία.

Και να μας εξηγήσεις πως γίνεται να είναι σχεδόν έτοιμος να εκπέσει ο Κλίντον για τη γνωστή υπόθεση με το πούρο και τη Μόνικα, αλλά όχι για τους βομβαρδισμούς αμάχων.

Επισκέπτης
Η αληθεια ειναι φιλε,το βλεπεις καθημερινα στους τριγυρω σου ανθρωπους...

συμφωνώ απόλυτα μαζί σου..και δυστυχώς όχι μόνο στην Ελλάδα.Οι φίλες μας από την πρώην Ανατολική Ευρώπη δίναν και δίνουν μουνί και κώλο για να αγοράσουν επώνυμα jeans και όλα τα άλλα αγαθά του καταναλωτικού πολιτισμού μας!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Να υποθέσω οτι αν κάποιος στην εποχή του Χίτλερ έκανε κριτική στον Φύρερ για τα κρεματόρια και τους φούρνους αερίων, κι αυτή θα την απέρριπτες δηλαδή;

Και κάτι άλλο.
Μας είπες τι ΔΕΝ είσαι και ποιες εφημερίδες (όλες τις ελληνικές) ΔΕΝ διαβάζεις.
Μήπως γίνεται να μας πεις και τι είσαι τελικά; Και ποιες ξλενες διαβάζεις;

Αλλά και αν συμφωνείς με τον τρόπο που οι έγκριτες αμερικανικές εφημερίδες κάλυψαν π.χ. τον πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία.

Και να μας εξηγήσεις πως γίνεται να είναι σχεδόν έτοιμος να εκπέσει ο Κλίντον για τη γνωστή υπόθεση με το πούρο και τη Μόνικα, αλλά όχι για τους βομβαρδισμούς αμάχων.

οπως παντα το κλασσικο παραληρημα περι χιτλερ και φασιστων,οταν καποιος δεν συμφωνει με τις παπαριες του ειναι φασιστας και ασχετος,οχι εσυ περιμενες να πουνε αχ τι καλοι οι σερβοι μαλακια που τους βομβαρδιζουμε?εισαι  :idiot: :uglystupid:

lelak

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους,
Σχετικά με τα παραπάνω θα ήθελα να εκφράσω μερικές απόψεις.
Θεωρώ ότι οι περισσότεροι πολιτικοί ή με την γενικότερη έννοια οι άνθρωποι που κατέχουν κάποια θέση εξουσίας βάζουν το δάχτυλο τους στο μέλι ανεξαρτήτως παράταξης και πεποιθήσεων καθώς είναι πολλά τα λεφτά και μικρό το ηθικό ανάστημα μας, οι περισσότεροι που ανέρχονται σε θέσεις εξουσίας το κάνουν για ίδιον όφελος και πορώνουν εμάς με διάφορα θέματα ώστε να φαγωνόμαστε και να αποπροσανατολιζόμαστε από τα πραγματικά μας προβλήματα.
Δεν νομίζω ότι πραγματικά πιστεύει κανείς ότι το Ιράν απειλεί εμάς ή το αντίθετο;
Να θίξω θα ήθελα μια παράμετρο την οποία δεν έκανε κανείς μέχρι τώρα, τον ανθρώπινο παράγοντα.
Για να γίνω πιο συγκεκριμένος υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων οι οποίοι καθημερινά ανεβαίνουν εκεί πάνω μέσα στα ελλειπή κάποιες φορές από σημαντικά μέσα αεροπλάνα τους και προσπαθούν να αναχαιτίσουν την Τουρκική επιθετικότητα με λίγες και όσο πάει λιγότερες ώρες πτήσεις στην εκπαίδευση λόγω έλλειψης κονδυλίων αλλά και ιπτάμενα μέσα( όταν αναχαιτίζεις χαλάς την προγραμματισμένη εκπαιδευτική δραστηριότητα άλλων σκοπών άρα μένεις πίσω σε κάποιους τομείς).
Ευτυχώς το τελευταίο έτος η Ε.Α. ξεφεύγει από τον απομονωτισμό που είχε μπει από μόνη της και με διάφορες συνεκπαιδεύσεις σε ασκήσεις με άλλα κράτη βοηθά αυτούς τους ανθρώπους που λέγονται πιλότοι να γίνουν όσο το δυνατόν καλύτεροι επαγγελματίες γιατί μην ξεχνάμε ότι τα τελευταία χρόνια οι ανθρώπινες απώλειες για τη χώρα μας αφορούν το συγκεκριμένο κλάδο των ενόπλων δυνάμεων.
Ελπίζω να μη σας κούρασα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
...τα οποία όμως δεν κάνεις τον κόπο να μου ανατρέψεις.

φιλε μην κανεις καν το κοπο
δεν καταλαβαινει απο τετοια
στο τελος στανταρ θα σε πει και φασιστα
χωρια τα αλλα παραληρηματα του
μονο στην πλακα πρεπει να τον παιρνεις

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Θα αφήσετε για πολύ ώρα κ.κ. Μοντς ένα γνωστό και μη εξαιρετέο μέλος να σπαμάρει συνεχώς απάνω μου και να κωλυσιεργεί τη συζήτηση;

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Daniel72 πάλι προσβάλλεις τη νοημοσύνη μας με κακόγουστες κοινοτοπίες. Θεωρώ και μόνο την παρουσία σου εδω θρίαμβο της ελευθερης διακίνησης ιδεών.

Εχεις παραθέσει ένα σωρό βλακείες επιπέδου απόφοιτου λυκείου - το πολύ. Δεν έχω ουτε το χρόνο, ούτε τη διάθεση να σου απαντήσω.

Εσυ μιλας με επιχειρήματα λες - εγω δεν ειδα κανένα. Μπορεις να με βοηθήσεις να τα εντοπίσω;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom