Νέα

O Kαραμανλής μας «βάζει» σε πόλεμο !!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 241
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αυτή την επίθεση εννούσα σόνυ.

Και σε συνδυασμό με τον εμφύλιο ισλαμιστών-στρατού, συν τον κουρδικό παράγοντα....πολύ δύσκολη περίοδος για αναλύσεις και προβλέψεις. Κάποια απο τα απόνερα της διαμάχης θα τα φάμε και εμείς (αντι να εκμεταλλευτούμε την κατάσταση).

Δηλαδή πως σκέφτεσαι να εκμεταλλευτούμε την κατάσταση ρε φίλε? :think:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Κατ' αρχάς δεν ξέρουμε ποιος έκανε την επίθεση. Πιθανότατα να μη μάθουμε ποτέ. Αυτό που κυκλοφορεί σαν "είδηση" σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως δεν έχει σχέση με την αλήθεια.

Οι συνταξιούχοι στρατιωτικοί που πήγαν φυλακή καλά κάνανε και πήγανε εκεί. Και καλά θα κάνουν να συνηθίσουν στο νέο κατεστημένο. Μέχρις ότου όμως γινει αυτό, θα υπάρχουν προβλήματα.

Ντανιελ72 την ερώτηση αυτή θα ήθελα και εγω να κάνω στην κυρία ΥΠΕΞ. Ελπίζω να έχει ακούσει το φράση που ξεκινάει "δρυός πεσούσης..". Εγω δεν ειμαι τίποτε άλλο απο ένας μέσος πολίτης που πληρώνει τους φόρους του.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Αφήστε την Τουρκία και μας.  Μια τρίχα απ τ' αρχίδια τους (των ΗΠΑ και των Ρώσων) είμαστε και οι δυο μας.

Εγώ έβαλα αυτή την είδηση για την Τσεχία, και σκεφτείτε λίγο πως διαμορφώνεται η παγκόσμια στρατηγική κατάσταση, τώρα, 20 χρόνια μετά την "πτώση" του "σοσιαλισμού":

Η κόντρα μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας δεν έπαψε.

Και είναι φυσικό:

Η κόντρα (επί 50 τόσα χρόνια) ΔΕΝ ήταν οι "ιδεολογικές" διαφορές (καπιταλισμός vs κομμουνισμός) όπως επί όλα αυτά τα χρόνια και οι δυο παραμύθιαζαν τον κόσμο τους...

Η κόντρα ήταν ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, και σαν τέτοια ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ, άσχετα αν άλλαξε το καθεστώς στην Ρωσία...

Το (προφανέστατο) παραμύθι ότι η αντιπυραυλική ασπίδα στην Τσεχία (και αλλού όπου τα στήσουν) είναι για το...  ΙΡΑΝ,  δε σας κάνει κάπως?

Επισκέπτης
Να το διευρύνω λίγο....

Υπεγράφη η συμφωνία ΗΠΑ-Τσεχίας
08/07/2008
Παρά τις ρωσικές αντιδράσεις Ουάσινγκτον και Πράγα υπέγραψαν την Τρίτη τη συνθήκη που επιτρέπει στις ΗΠΑ να αναπτύξουν μέρος της αντιπυραυλικής τους ασπίδας στη Νατοϊκή αυτή χώρα.
Η αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Κοντολίζα Ράις και ο τσέχος ομόλογός της Κάρελ Σβάρτσενμπεργκ υπέγραψαν στην Πράγα τη διμερή συμφωνία για την εγκατάσταση ενός σταθμού ραντάρ νοτιοδυτικά της τσεχικής πρωτεύουσας, στο πλαίσιο ενός συστήματος, το οποίο αποσκοπεί, σύμφωνα με την Ουάσινγκτον, στην κατάρριψη πυραύλων που μπορεί να εκτοξευτούν από κράτη, όπως το Ιράν.

Είναι απίστευτοι οι τύποι τελικά.
Στην ΤΣΕΧΙΑ (μήπως έπρεπε να πάνε Ισλανδία για πιο καλά?) βρήκαν να στήσουν πράμα για να αμυνθούν....  απ' το Ιραν!

Μα τι σκατά, πιστεύουν ότι όλος ο κόσμος είναι αγεωγράφητος όπως οι δικοί τους πολίτες?

Κύριε Σταύρο πρώτον στην Τσεχία δεν θα εγκατασταθούν αντιπυραυλικά συστήματα αλλά ραντάρ.Δεύτερον μην ξεχνάς ότι το Ιράν ήδη διαθέτει βαλλιστικούς πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς τους περίφημους Sahab-3.Συμπέρασμα η αντιπυραυλική ασπίδα είναι χρήσιμη για όλη την Ευρώπη και πρέπει να υλοποιηθεί άμεσα πριν να είναι πολύ αργά!

Επισκέπτης
  Τριαλαρι-τριαλαρο....
  Τρεις λαλουν και δυο χορευουν...
  Ανεφικτο και εν πολλοις αχρηστο αυτο φιλε μου....
  Ακους εκει Σουκχοι στην Ελλαδα...

Η αποψη μου ειναι οτι τα κοινα γυμνασια και ασκησεις με Ισραηλινες δυναμεις
  μας ξεστραβωνουν
  Οπως προειπε ο str8,οχι τοσο σε επιχειρισιακη ικανοτητα,αλλα στον ευρυτερο τροπο
  του "ευ μαχεσθε".....
  Οι Ισραηλινοι ειναι οντως Γκραντ-μετρ του ειδους "Επιθετικο δογμα"
  Μολις 6 μυρια,αλλα κανεις δεν τολμα να τους υποτιμησει
  Αν ειμασταν σαν τους Ισραηλινους ενα πραμα (ολικως ομως,οχι μερικως...)
  θα τολμουσαν οι γειτονες να κανουν "μικροπολιτικη"μαζι μας;

Το τολμησαν καποτε οι Αραβες,και το μετανοιωσαν οικτρα
  Οι Αιγυπτιοι εχασαν σχεδον το συνολο της Αεροποριας τους πριν καν σηκωθει στον.....αερα
  Οι Συριοι εφαγαν τετοιο χαστουκι στα Υψωματα του Γκολαν,που το θυμουνται ακομη..
  Τα αρματα μαχης(λιγοστα σε σχεση με την πλημμυριδα των Συριων...)χρησιμοποιηθηκαν με τετοιο
  τροπο,που διδασκεται στα Σχολεια Πολεμου ολου του κοσμου...
  Μακαρι και οι πολιτικοι της χωρας μου να ηταν σαν τους αντιστοιχους Ισραηλινους
  Αυτοι εχουν κρατος 60 χρονια και ειναι κυριαρχοι
  Εμεις εχουμε κοντα 200 και ειμαστε και .......για τον @@τσο καβαλα
  Δεν τους γουσταρω σαν λαο,αλλα δεν μπορω να μην θαυμαζω τα θετικα τους

Συμφωνώ με όσα γράφεις φίλε μου μόνο που εγώ τους γουστάρω και όλας,ακριβώς επειδή τους θαυμάζω!!! :rockon: :rockon: :rockon:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Κύριε Σταύρο πρώτον στην Τσεχία δεν θα εγκατασταθούν αντιπυραυλικά συστήματα αλλά ραντάρ.Δεύτερον μην ξεχνάς ότι το Ιράν ήδη διαθέτει βαλλιστικούς πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς τους περίφημους Sahab-3.Συμπέρασμα η αντιπυραυλική ασπίδα είναι χρήσιμη για όλη την Ευρώπη και πρέπει να υλοποιηθεί άμεσα πριν να είναι πολύ αργά!

Κύριε Daniel72, μάλλον κάνεις πλάκα.
Σοβαρολογείς ότι το ΙΡΑΝ είναι δυνατό να αποτελέσει ΑΠΕΙΛΗ για οποιονδήποτε (εκτός ίσως από τις χώρες της περιοχής του)?

ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ότι το σύστημα αυτό (αν είναι real, γιατί υπάρχει και η άποψη ότι όλα αυτά είναι για να δικαιολογούνται δαπάνες και να τρώνε μερικοί στις χώρες τους και μόνο) αναπτύσσεται ΓΙΑ ΤΟ ΙΡΑΝ?

Και τότε οι Ρώσοι γιατί τσινάνε?  Και αυτοί κινδυνεύουν απ' το ΙΡΑΝ!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Αφήστε την Τουρκία και μας.  Μια τρίχα απ τ' αρχίδια τους (των ΗΠΑ και των Ρώσων) είμαστε και οι δυο μας.

Γιατι ρε Σταύρο να τα αφήσουμε; Μερικές φορές παρατηρούμε τους μεγάλους και χάνουμε τα της γειτονιάς μας. Και τελικά παίρνουμε τον πούλο όπως αποδυκνειεται.

Επισκέπτης
Κύριε Daniel72, μάλλον κάνεις πλάκα.
Σοβαρολογείς ότι το ΙΡΑΝ είναι δυνατό να αποτελέσει ΑΠΕΙΛΗ για οποιονδήποτε (εκτός ίσως από τις χώρες της περιοχής του)?

ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ότι το σύστημα αυτό (αν είναι real, γιατί υπάρχει και η άποψη ότι όλα αυτά είναι για να δικαιολογούνται δαπάνες και να τρώνε μερικοί στις χώρες τους και μόνο) αναπτύσσεται ΓΙΑ ΤΟ ΙΡΑΝ?

Και τότε οι Ρώσοι γιατί τσινάνε?  Και αυτοί κινδυνεύουν απ' το ΙΡΑΝ!

Οι Ρώσοι τσινάνε γιατί οι Ιρανοί είναι συνεταιράκια τους!!! Τώρα αναφορικά με το Ιράν πιστεύω ακράδαντα ότι αποτελεί σοβαρή απειλή για τον Δυτικό κόσμο και όχι μόνο για το Ισραήλ.Δεν έχεις παρά να διαβάσεις τις κατά καιρόυς δηλώσεις του Προέδρου τους Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ!!!

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Πριν να ειναι πολυ αργα και τι ???

Και κανει επιθεση το Ιραν ??

Καλα ε μιλαμε οτι ....... αφηστε το καλυτερα...

Ναι ρε οι περισσοτεροι ελληνες ειναι αγεωγραφητοι.Να σου πω εγω για πτυχιουχους μηχανικους,αρχιτεκτονες,οικονομολογους που δεν ξερουν ποσα ποδια εχει η χαλκιδικη, και πιστευουν οτι τους πουν. Για Μαρτακη Ψινακη και αρχιδιες ειμαστε.

Επισκέπτης

Ναι ρε οι περισσοτεροι ελληνες ειναι αγεωγραφητοι.Να σου πω εγω για πτυχιουχους μηχανικους,αρχιτεκτονες,οικονομολογους που δεν ξερουν ποσα ποδια εχει η χαλκιδικη, και πιστευουν οτι τους πουν. Για Μαρτακη Ψινακη και αρχιδιες ειμαστε.

Μπές στον κόπο ρε φίλε να διαβάσεις και λίγο ξένο τύπο να δεις αν το Ιράν συνιστά απειλή ή όχι.Μην διαβάζεις μόνο τις μεροληπτικές ελληνικές κωλοφυλλάδες!!! :jerking: :jerking: :jerking:

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Ετσι ρε αποδειξτε κι αλλο γιατι οι πολιτικοι μας εδω κλεβουν κοροιδευουν και ζουν ζωη χαρισαμενη...Και γιατι ερχονται σπουδαγμενοι απο την αμερικη!! Ημαρτον τοσο χαμηλο επιπεδο ! Βεβαια σε ενα site για μπουρδελα περιμενει κανεις να βρει φυντανια,αλλα προφανως γιατι τα υπολοιπα 10.000.000 δεν ξερουν πως να το χρησιμοποιησουν για να εκθεσουν τις ηλιθιες αποψεις τους

Γιατι το 60% του πλυθησμου παγκοσμιως ειναι επιπεδου daniel72..
Αστο καλο πια.... ολο παπαριες... μαλακιες.. αποψεις επ ουδενι διυλησμενες εστω απο ενα κυτταρο του μηδαμινου εγκεφαλου σας...

Και οταν στριμωχνομαστε , αι γαμησου κουμμουνι εσυ, αι γαμησου βαζελε εσυ, αλλα απο μαθηση μηδεν.

Δηλαδη πρεπει το πετρελαιο του ιραν να το εξορυξει η εταιρεια του Μπους ? Απαγορευεται να εχει τον ελεγχο η χωρα που το παραγει ?
Και η εταιρεια των συμφεροντων του Μπους πρεπει να γαμηθει να κερδισει ακομα παραπανω ? Να γαμησει το περιβαλλον με εναν πολεμο, να
σκοτωσει φανταρους , να σπειρει πονο σε οικογενειες απλα για να αποκτησει αλλα 100000000000000000 δολλαρια,για ποιο λογο τα χρειαζεται ? Με ενα στομα τρωμε ρε γαμωτο...

Επειδη οι πολιτικοι μας ισωπεδωθηκαν στο βωμο του χρηματος και ξεπουλησαν δρομους,αεροδρομια και αλλους κερδοφορους
πορους που μπορει να εχει μια χωρα,σημαινει οτι το ιδιο πρεπει να κανουν και οι αλλοι ?? Υπαρχει εγωισμος στη ζωη, φιλοτιμο, και αλλα
τα οποια εχουν εγκαταλειψει αυτον τον τοπο εδω και χρονια...

Ευτυχως που ειχα την τυχη στη ζωη μου να γνωρισω και να ζησω μαζι με 2 Ιρανους(ο ενας υπερβολικα ευκαταστατος) στο πανεπιστημιο μου στην αγγλια και να γνωρισω απο κοντα τα εθιμα της χωρας τους, καθως και τον τροπο ζωης στην Τεχερανη(μεσω βιντεο και φωτο)... εχουν και αυτοι ιντερνετ,facebook,(bourdela.com δεν εχουν) και ολες τις ανεσεις του δυτικου κοσμου.. ερωτευονται και πονανε, και ειναι ακριβως οπως εμεις.αγαθομουνηδες,καλοκαρδοι και φιλοξενοι... αγαπανε το ποδοσφαιρο και γενικα ειναι ακριβως αντιθετοι με οσα παρουσιαζουν τα αντικειμενικα διεθνη ΜΜΕ

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ρε φίλε εσύ πετάς μια μαλακία του τύπου να εκμεταλλευτούμε την κατάσταση στην Τουρκία και όταν σου λέω τι σκέφτεσαι ότι μπορούμε να κάνουμε με παραπέμπεις στην ΥΠ.ΕΞ.Η θέση σου αυτή σε καθιστά σοβαρό συνομιλητή?

Αν εσυ θεωρείς μαλακείες τα όσα γράφω, μην τα ξαναδιαβάσεις.

Επίσης αν θεωρείς οτι εγω θα πρέπει να απαντάω σε κάθε ερώτησή σου, ξανασκέψου το.

Τέλος, να ξέρεις οτι επιλέγω τους συνομιλητές μου. Δεν εισαι στη λίστα. Ποτε δεν ησουν.

Επισκέπτης

και αφόυ έχεις τόσο υψηλό επίπεδο κύριε 40% για εξηγησέ μας αφού είναι τόσο φιλειρηνικό το Ιράν τι τους θέλει τους βαλλιστικούς  πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς που μπορούν να πλήξουν μέχρι και το Παρίσι? :think: :jerking:

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Γιατι ρε Σταύρο να τα αφήσουμε; Μερικές φορές παρατηρούμε τους μεγάλους και χάνουμε τα της γειτονιάς μας. Και τελικά παίρνουμε τον πούλο όπως αποδυκνειεται.

Δυστυχώς θα συμφωνήσω, Η παραμονή μου στην Washington, D.C. έδειξε με τον πλέον καταφανή τρόπο πως η Τουρκία κοροιδεύει τις Η.Π.Α. μέσω ενός όντως ισχυρού lobby, το 2ο μετά το Ισραηλινό. Το ελληνικό lobby περιορίζεται σε ταβέρνες, Παπα-Hellas/όσο ήταν εκεί ως δημοσιογράφος και μαζώξεις για κάποιον γάμο νεόκοπου ΕλληνοΑμερικανού.¨Οποιος παρατηρεί τα της Τουρκίας θα ξέρει πως η μόνη απειλή για την γείτονα χώρα είναι η Ρωσσία. ¨Οπως έλεγε κι η έγκριτη προγιαγιά μου στο καράβι όταν εγκατέλειπε την Σμύρνη άρον-άρον "ο Ρούσσος μας έσωσε παιδάκι μου, ο Ρούσσος"...Φυσικά και δεν ασπάζομαι προσεγγίσσεις τύπου Λιακόπουλου...

¨Οσον αφορά το Ιράν, το όλο πρόσχημα της σύγκρουσης είναι πυρηνικό μεν αλλά τα πραγματικά αίτια βρίσκονται αλλού. ¨Οπλα μαζικής καταστροφής τα έλεγαν στο Ιράκ και Κομμουνιστική απειλή το 1953, όταν το πραξικόπημα της CIA έγινε πάλι στο Ιράν λόγω πετρελαίου. Το εμπλουτισμένο ουράνιο είναι μέχρι τώρα προνόμιο των 5 "πυρηνικών" κρατών. ¨Ενα Ιράν με πλούσια κοιτάσματα πετρελαικά και πυρηνική ενέργεια θα αποτελέσει σίγουρα τον λεγόμενο key regional player. Αποσταθεροποίηση του Ιράν είναι προς το συμφέρον των Ισραηλινών σε πρώτο πλάνο αφού είναι στην περιοχή και Αμερικανών σε 2ο, αφού ελπίζουν πως μία ενδεχόμενη αλλαγή καθεστώτος θα εξυπηρετήσει τους Νο1 συμμάχους τους στην Μ. Ανατολή αλλά και θα έχει και "ενεργειακά" πλεονεκτήματα για την εξαρτώμενη U.S. οικονομία.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Το thread καθαρίστηκε.

Συνεχίστε αλλά παρακαλώ:

ΧΩΡΙΣ χαρακτηρισμούς του συνομιλητή μας.
ΧΩΡΙΣ βρισίδια.
Χωρίς να ρίχνετε το επίπεδο.

Επισκέπτης
Καλά ρε πούστηδες, είστε ΕΙΔΙΚΟΙ για να γαμάτε ένα σοβαρού θέματος thread, και κύριε Daniel μα με συμπαθάς, αλλά ΕΣΥ ξεκίνησε να το γαμάς.
Με αυτό σου το ποστ:

Δυστυχώς κάτι είχε πάθει το μαλακιστήρι της ΟΤΕΝΕΤ και δε μπορούσα να ποστάρω νωρίτερα, ΕΒΛΕΠΑ το τι γραφόταν όμως.

Λέω λοιπόν ότι εσύ το ξεκίνησες, γιατί αυτό που έγραψες (δε θυμάμαι σε ποιόν), είναι μαλακία.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ βρε απολίτιστε, ο Τσίπρας και η Παπαρήγα με αυτό που σου γράφει ο άνθρωπος.
ΔΕΝ ΠΡΟΑΓΕΙΣ την κουβέντα πετώντας μια παπαριά σαν κι αυτή.
Ας είναι οπαδός του Βεργή. Του Λεβέντη. Του Χίτλερ. Του Μάο. Του όποιου θέλει.
ΔΕΝ αφορά τη συζήτηση αυτό, και ΚΑΚΩΣ το γράφεις.

Έχεις (είναι προφανές) κάποιες απόψεις για αυτά που λέγονται εδώ, πες τες, υποστήριξέ τες, όποιες κι αν είναι δε θα σε χαρακτηρίσει κανείς. Ας είσαι και συ οπαδός όποιου θέλεις.
Γ Ι Α Τ Ι   μπερδεύεις στην κουβέντα τις ιδεολογικές (που δεν τις ξέρεις κι όλας) πεποιθήσεις του άλλου?

Γι αυτό σε λέω απολίτιστο.

και πολιτισμένα βεβαίως βεβαίως διέγραψες τα ποστ!!! Βέβαια πριν ρίξεις την ευθύνη σε εμένα κάλα θα έκανες να διαβάσεις ποιός έγραψε ουστ στα επιχειρηματά μου.Μετά ακολούθησαν τα υπόλοιπα... :-*

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Επιμένω για Τουρκία

Το Reuters γράφει οτι το πιστολίδι στην τουρκία κράτησε 15 λεπτα

Μερικές φορές βλέπουμε τα μεγάλα και χάνουμε αυτά τα μικρά που ειναι δίπλα μας και κάνουν τελικά τη διαφορά.

Η τουρκια δεν ειναι μικρό μαγαζί και λίγα δικά της απόνερα μπορούν να μας πνίξουν - και κρίνοντας απο την τοποθέτηση των τούρκων στα βαλκάνια (Αλβανια, Σκόπια, βουλγαρία) μπορουν να το κάνουν και έξυπνα και αποτελεσματικά

Κοινές ασκήσεις με το ισραήλ δε μας κάνουν κακό. Μαθαίνουμε αλλα και δείχνουμε οτι τίποτε δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο απο πλευράς δυναμικών συμμαχιών. Αν και το ισραήλ ποτέ δε θα μπορούσε να ειναι συμμαχός μας, έχοντας επιλέξει τουρκία.

Υ.Γ. Ντανιελ72 σταμάτα να νομίζεις οτι όλοι σε ζηλευουν και ασχολούνται μαζί σου. Σβήστηκαν άσχετα ποστ ΟΛΩΝ μας.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
και πολιτισμένα βεβαίως βεβαίως διέγραψες τα ποστ!!! Βέβαια πριν ρίξεις την ευθύνη σε εμένα κάλα θα έκανες να διαβάσεις ποιός έγραψε ουστ στα επιχειρηματά μου.Μετά ακολούθησαν τα υπόλοιπα... :-*

Αν έχεις παράπονο απ τον τρόπο που κάνω τη δουλειά μου (moderator), κάνε αναφορά εκεί που νομίζεις ότι πρέπει. Υπάρχει διαδικασία που οφείλεις να την τηρείς.

Αλλιώς, είμαι πρόθυμος να ακούσω οτιδήποτε έχεις να πεις ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ, και αν σου απαντήσω, αν βρώ καιρό.

Και δε βρίσκω, γιατί προέπει να καθαρίζω και thread.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66

Δεν είπα να το αφήσουμε "γενικώς" ρε Enforcer.
Εννοώ να ασχοληθούμε με το τι γίνεται και παραέξω, εκτός από τα δικά μας και τα των Τούρκων.
Κατα τη γνώμη μου αυτή η ιστορία (με την "ασπίδα"), έχει ΜΕΓΑΛΗ σημασία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom