enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.856
- Πόντοι
- 3.656
ΠΡΑΣΙΝΟΣ!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε φιλε!μπηκα,να το παιξω,μουρη????τη λες και εσυ τωρα μωρε!!Γιατι αν τα γραψεις τα Ονοματα στο βιβλιο..εκει δεν εχει Νομους;;Ρε μηπως εισαι Παπατζης;;![]()
![]()
μεγαλο ονομα τυπε ο ραμπεσαντρατανα της αεκΙπποτη κωλωνεις να πεις ποιος ποδοσφαιριστης ετρωγε φιστινγκ μεχρι τον αγκωνα
Βαζελα, περιοδο 91-93, μεγαλο ονομα..χμ...
[/quoteΟχι!93-94} Πράσινος..πολυ μεγαλο ονομα!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βαζελα, περιοδο 91-93, μεγαλο ονομα..χμ...
[/quoteΟχι!93-94} Πράσινος..πολυ μεγαλο ονομα!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βαζελος 93-94
Βαντσικ
Γ.Χ. Γεωργιαδης
Βαζεχα
Φραντζεσκος
Αποστολακης
Μαραγκος
Αντωνιου
Καλιτζακης
Νιοπλιας
Σαραβακος
Δωνης
Μπορελι
Μαρκος
Κολιτσιδακης
Πες μου οτι ηταν ο Δωνης. Αυτο μονο πες μου
σαραβακος μαν
Σχεδόν στους,ποιο πολλους,που υπαρχουν,ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτός ο Ιππότης και τι δεν ήταν, μία τσάτσος μία το ένα μία το άλλο. Τι από όλα αυτά είναι αλήθεια ρε;
Ναι, ρε φίλε! ήμουν ο μεγάλος καλλιτέχνης.. και πουλώ, μούρη! πας καλά, μωρέ? ο λόγος, να παριστάνω τον Τσάτσο? πιος είναι? άσε, ρε φιλέ!!τη άλλο θα ακουσω ρε πουστη μου?Μωρέ καλά κάνεις και περνάς την ώρα σου κάνοντας χαβαλέ. Φυσικά όλα αυτά που λες παραμύθες είναι για βλάκες. Σίγουρα θα σαι και παντρεμένος και τη βρίσκεις με τις φωτογραφίες που βάζεις. Δεν είναι κακό αλλά όχι να μας λες και παραμύθια για τσατσάδες και τέτοια. Πήγαινε να πούμε να τα πεις πουθενά αλλού
Γιατη! ένας είναι μονό? από την Εθνική Ελλάδος.. αντράκλας! τον γαμαγε η Τρανς.. και εγώ του έγλυφα τον κωλο. Άλλος, από Μπάσκετ! τον Γαμούσα εγώ, και η γκόμενα τον έγλυφε.. Άλλος τώρα, είναι στην πολιτική! τον γαμούσα εγώ, και η γκόμενα τον έβλεπε! ακόμα νέος τραγουδιστής πολύ κούκλος! είλθε και ο δονητής ήταν ο ποιο μεγάλος που εφαγε.. τη, άλλο να πω?![]()
![]()
![]()
![]()
:headb
ang3:![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι, ρε φίλε! ήμουν ο μεγάλος καλλιτέχνης.. και πουλώ, μούρη! πας καλά, μωρέ? ο λόγος, να παριστάνω τον Τσάτσο? πιος είναι? άσε, ρε φιλέ!!τη άλλο θα ακουσω ρε πουστη μου?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι, ρε φίλε! ήμουν ο μεγάλος καλλιτέχνης.. και πουλώ, μούρη! πας καλά, μωρέ? ο λόγος, να παριστάνω τον Τσάτσο? πιος είναι? άσε, ρε φιλέ!!τη άλλο θα ακουσω ρε πουστη μου?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φιλε δεν χρειαζεται να ειναι σουρωμενος για να γραφει αυτα που γραφει
τρικυμια εν κρανιω πρεπει να παιζει
Καλά, λέγετε Μαλακιες! θα ακούσω πολλά.. πείτε εσείς! τόσο φαντασιωμανεις είμαι?τυπε αν κρινω τουλαχιστον απο το πως γραφει ο ιπποτης,λογικα πρεπει να ειναι κλιγκον![]()