Νέα

ο ,Ippotis69!ειμουν τσατσος για 25 χρόνια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ippotis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 65K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Ippotis69

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
54
Πόντοι
246

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Βαζελα, περιοδο 91-93, μεγαλο ονομα..χμ...
[/quoteΟχι!93-94} Πράσινος..πολυ μεγαλο ονομα!!!! :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Βαζελος 93-94

Βαντσικ
Γ.Χ. Γεωργιαδης
Βαζεχα
Φραντζεσκος
Αποστολακης
Μαραγκος
Αντωνιου
Καλιτζακης
Νιοπλιας
Σαραβακος
Δωνης
Μπορελι
Μαρκος
Κολιτσιδακης

Πες μου οτι ηταν ο Δωνης. Αυτο μονο πες μου

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.214
Πόντοι
2.356
Αυτός ο Ιππότης και τι δεν ήταν, μία τσάτσος μία το ένα μία το άλλο. Τι από όλα αυτά είναι αλήθεια ρε;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.214
Πόντοι
2.356
Σχεδόν στους,ποιο πολλους,που υπαρχουν,ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Εγώ θυμάμαι ένα πολύ χοντρό τσάτσο στη Δεληγιώργη που ντυνόταν και γυναίκα παλιά, είχε κάνει και Φυλής 99, αυτός είσαι Ιππότη; χαχα

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.214
Πόντοι
2.356
Μωρέ καλά κάνεις και περνάς την ώρα σου κάνοντας χαβαλέ. Φυσικά όλα αυτά που λες παραμύθες είναι για βλάκες. Σίγουρα θα σαι και παντρεμένος και τη βρίσκεις με τις φωτογραφίες που βάζεις. Δεν είναι κακό αλλά όχι να μας λες και παραμύθια για τσατσάδες και τέτοια. Πήγαινε να πούμε να τα πεις πουθενά αλλού

OP
OP
Ippotis69

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
54
Πόντοι
246
Μωρέ καλά κάνεις και περνάς την ώρα σου κάνοντας χαβαλέ. Φυσικά όλα αυτά που λες παραμύθες είναι για βλάκες. Σίγουρα θα σαι και παντρεμένος και τη βρίσκεις με τις φωτογραφίες που βάζεις. Δεν είναι κακό αλλά όχι να μας λες και παραμύθια για τσατσάδες και τέτοια. Πήγαινε να πούμε να τα πεις πουθενά αλλού
Ναι, ρε φίλε! ήμουν ο μεγάλος καλλιτέχνης.. και πουλώ, μούρη! πας καλά, μωρέ? ο λόγος, να παριστάνω τον Τσάτσο? πιος είναι? άσε, ρε φιλέ!!τη άλλο θα ακουσω ρε πουστη μου?  :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :argue: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Γιατη! ένας είναι μονό? από την Εθνική Ελλάδος.. αντράκλας! τον γαμαγε η Τρανς.. και εγώ του έγλυφα τον κωλο. Άλλος, από Μπάσκετ! τον Γαμούσα εγώ, και η γκόμενα τον έγλυφε.. Άλλος τώρα, είναι στην πολιτική! τον γαμούσα εγώ, και η γκόμενα τον έβλεπε! ακόμα νέος τραγουδιστής πολύ κούκλος! είλθε και ο δονητής ήταν ο ποιο μεγάλος που εφαγε.. τη, άλλο να πω? :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :headb
ang3: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ο Φασουλας ηταν αυτος που τον γαμουσε η τρανς και συ του εγλυφες τον κωλο μαν;

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.856
Πόντοι
3.656
Ναι, ρε φίλε! ήμουν ο μεγάλος καλλιτέχνης.. και πουλώ, μούρη! πας καλά, μωρέ? ο λόγος, να παριστάνω τον Τσάτσο? πιος είναι? άσε, ρε φιλέ!!τη άλλο θα ακουσω ρε πουστη μου?  :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :argue: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:

ο μεγαλος τραγουδιστης τυπε;  :grin:

Συνημμένα

• pagkalos.png
    pagkalos.png
    103 KB · Εμφανίσεις: 81

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.214
Πόντοι
2.356

Πάντα υπάρχουν λόγοι, κάθεσαι εκεί στο κεφάλι σου και πλάθεις μύθους, λες διαρκώς ανοησίες και πέφτεις σε αντιφάσεις... Τι ιππότης εσύ σκέτο πότης είσαι. Σουρεμένε ε σουρωμένε. Τίποτα από αυτά που λες δεν είναι αλήθεια. Περνάς την ώρα σου με παπαριές. Κοινώς τρολάρεις για να περνάει η ώρα σου. Θα μένεις πουθενά έξω από Αθήνα, σε κανένα χωριό και επειδή εκεί δεν έχεις παρεες κάνεις το χαβαλέ σου εδώ.

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
φιλε δεν χρειαζεται να ειναι σουρωμενος για να γραφει αυτα που γραφει
τρικυμια εν κρανιω πρεπει να παιζει

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.856
Πόντοι
3.656
φιλε δεν χρειαζεται να ειναι σουρωμενος για να γραφει αυτα που γραφει
τρικυμια εν κρανιω πρεπει να παιζει

τυπε αν κρινω τουλαχιστον απο το πως γραφει ο ιπποτης,λογικα πρεπει να ειναι κλιγκον  :grin:

OP
OP
Ippotis69

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
54
Πόντοι
246
τυπε αν κρινω τουλαχιστον απο το πως γραφει ο ιπποτης,λογικα πρεπει να ειναι κλιγκον  :grin:
Καλά, λέγετε Μαλακιες! θα ακούσω πολλά.. πείτε εσείς!  τόσο φαντασιωμανεις είμαι? :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :boff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom