enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.750
- Πόντοι
- 3.656
Δεν σου αρεσουν,φιλε????α!ξεχασα..εσυ,εισαι,ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ!!συγνωμη,ρε μαν!!!
τυπε αντιθετα εσενα σου αρεσουν πολυ οι ψωλες απ'ο,τι βλεπω :S
Δεν σου αρεσουν,φιλε????α!ξεχασα..εσυ,εισαι,ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ!!συγνωμη,ρε μαν!!!
Είστε οι ποιο εξηγημένοι, από εδώ μέσα.. τώρα, μεταξύ μας..{ κόβει η πουτανα το γαμησει?} έτσι και εγώ.. είμαι μακριά από τα μπουρδελα.. και από την σελίδα? δεν μπορώ.. αλλά, θα τα χώνω! και πολύ, μάλιστα…
Γεια σου αναστημενε ιπποτη!! Πολυ γουσταρω που δε σε χασαμε τελικα! Βαλε τις κρυφολουγκες στη θεση τους αρχοντα!!!
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ
είσαι έξω από όλα αλλά να προμοτρεις ξέρεις καλά αν δεν κάνω λάθοςΕίστε οι ποιο εξηγημένοι, από εδώ μέσα.. τώρα, μεταξύ μας..{ κόβει η πουτανα το γαμησει?} έτσι και εγώ.. είμαι μακριά από τα μπουρδελα.. και από την σελίδα? δεν μπορώ.. αλλά, θα τα χώνω! και πολύ, μάλιστα…
Δεν έχετε καταλάβει...ο φίλος Ippotis69,αυτοδιαγράφηκε αλλά επανήλθε...
Ναι! Ξαναμπήκα.. γιατί γουστάρω να μου τα χώνετε! και να τα χώνω! Τώρα? τη απορία έχετε? εδώ είμαι.. ποιες είναι λουγκρες? από μεγάλα πρόσωπα.. αρκετοί.. Δήμαρχοι! Βουλευτές! Τραγουδιστές! και μάλιστα, σε ένα στούντιο που ήμουν, ειλθε μεγάλος ποδοσφαιριστής, όνομα,μεγαλο, και ζήτησε να κάνει τον σκύλο με λουράκι, και μετά δονητή στον κωλο… και φτύσιμο, και κεριά καμένα, και μετά είμαι εγώ η πουστρα? Ρε! τη λέτε? δεν μπορώ να πω πιο πολλά.. αλλιώς μαύρο φίδι που τους έφαγε… στο βιβλίο τα υπόλοιπα! αλλά φιλαράκια, μην τρελαίνεστε, όταν λέω γυμναστής με κορμάρα, ήθελε όλο το χέρι στον κωλο, από την κοπελλα και ακόμα!το πιο τραγικο… δυο αδέλφια ήθελαν να γαμαει ο ένας τον άλλον.. και να βλέπουμε εμείς! αυτό επί εποχής Χειλουδακι 1993! και άλλα πολλά… οπότε? Τη αλο να πω?Δεν έχετε καταλάβει...ο φίλος Ippotis69,αυτοδιαγράφηκε αλλά επανήλθε...
Ναι! Ξαναμπήκα.. γιατί γουστάρω να μου τα χώνετε! και να τα χώνω! Τώρα? τη απορία έχετε? εδώ είμαι.. ποιες είναι λουγκρες? από μεγάλα πρόσωπα.. αρκετοί.. Δήμαρχοι! Βουλευτές! Τραγουδιστές! και μάλιστα, σε ένα στούντιο που ήμουν, ειλθε μεγάλος ποδοσφαιριστής, όνομα,μεγαλο, και ζήτησε να κάνει τον σκύλο με λουράκι, και μετά δονητή στον κωλο… και φτύσιμο, και κεριά καμένα, και μετά είμαι εγώ η πουστρα? Ρε! τη λέτε? δεν μπορώ να πω πιο πολλά.. αλλιώς μαύρο φίδι που τους έφαγε… στο βιβλίο τα υπόλοιπα! αλλά φιλαράκια, μην τρελαίνεστε, όταν λέω γυμναστής με κορμάρα, ήθελε όλο το χέρι στον κωλο, από την κοπελλα και ακόμα!το πιο τραγικο… δυο αδέλφια ήθελαν να γαμαει ο ένας τον άλλον.. και να βλέπουμε εμείς! αυτό επί εποχής Χειλουδακι 1993! και άλλα πολλά… οπότε? Τη αλο να πω?
Ιπποτη κωλωνεις να πεις ποιος ποδοσφαιριστης ετρωγε φιστινγκ μεχρι τον αγκωνα
τυπε επαιζε back??
Φιλαράκια!!! δεν κωλώνω… θα έλθει η στιγμή, στο βιβλίο, θα βγουν όλα.. με έχετε πάρει στην πλάκα, μερικοί.. απλά δεν θελλω να εκθέτω άτομα, και πρόσωπα.. υπάρχουν και νόμοι.. απλά θα σας πω ότι δούλεψα τα καλύτερα κορίτσια της πιάτσας.. τρανσεξουαλ, και μη! ΧΕΙΛΟΥΔΑΚΙ! ΑΝΝΑ! ΜΑΡΙΑΝΝΑ! ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΙΑΝΝΟΥ! ΜΙΡΡΕΛΑ! ΕΥΑ! ΒΥΚΙ! ΔΕΣΠΟΙΝΑ! ΜΑΡΙΝΑ! ΑΛΙΚΑΚΙ! ΤΑΤΙΑΝΑ! ΕΦΗ! ΖΩΖΩ! ΑΛΙΚΗ ΡΩΣΙΔΑ! ΓΩΓΩ! ΚΑΡΜΕΝ! ΚΑΙΤΗ {Μανιατο} ΡΑΝΙΑ! ΑΦΡΟΔΙΤΗ! ΝΑΤΑΣΣΑ! {Ρωσίδα} ΜΑΡΑΚΙ!ΤΣΕΣΜΕΛΗ!ΓΙΩΤΑ!σαρρη} ΖΩΖΩ!ΕΛΕΝΑ{Γερμανιδα} ΑΛΕΞΕΙΑ! ΖΩΗ! και πολλές άλλες, που δεν θυμάμαι.. άσε τα ΤΡΑΝΣ! τη να πρωτοπώ???τυπε επαιζε back??
τυπε που θα κανεις την παρουσιαση του βιβλιου?Δίχως πλάκα!! όπως τα παίρνουν μερικοί.. έχω προτάσεις από σελίδες! από Σαιτ! από περιοδικά! να πω διάφορα.. απάντησα όχι! μόνο στο Βιβλίο σε 5 μήνες, θα είναι έτοιμο! Τη? μονό η Χειλουδακη θα γράφει???
Ρε!φιλε!!μου σπας τα α@@@@@@@@@@@@α! μιλα και λιγο σαν αντρας!!αντε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11