Νέα

ο ,Ippotis69!ειμουν τσατσος για 25 χρόνια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ippotis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 65K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.750
Πόντοι
3.656
Είστε οι ποιο εξηγημένοι, από εδώ μέσα.. τώρα, μεταξύ μας..{ κόβει η πουτανα το γαμησει?} έτσι και εγώ.. είμαι μακριά από τα μπουρδελα.. και από την σελίδα? δεν μπορώ.. αλλά, θα τα χώνω! και πολύ, μάλιστα… :argue: :blahblah1: :argue: :blahblah1: :bounce: :blahblah1: :argue: :blahblah1: :argue: :blahblah1: :argue: :boff:

τυπε με ποιους τα εχεις;  :think:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.750
Πόντοι
3.656
Γεια σου αναστημενε ιπποτη!! Πολυ γουσταρω που δε σε χασαμε τελικα! Βαλε τις κρυφολουγκες στη θεση τους αρχοντα!!!  :rockon:

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_2:

τυπε μονο ο λιλας δεν εχει να φοβαται το ξεσπασμα της οργης του ιπποτη  :grin:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.414
Πόντοι
606
Πάλη καλά που δεν παρακολουθω εδώ και μήνες.....

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.414
Πόντοι
606
Ei
Είστε οι ποιο εξηγημένοι, από εδώ μέσα.. τώρα, μεταξύ μας..{ κόβει η πουτανα το γαμησει?} έτσι και εγώ.. είμαι μακριά από τα μπουρδελα.. και από την σελίδα? δεν μπορώ.. αλλά, θα τα χώνω! και πολύ, μάλιστα… :argue: :blahblah1: :argue: :blahblah1: :bounce: :blahblah1: :argue: :blahblah1: :argue: :blahblah1: :argue: :boff:
    είσαι έξω από όλα αλλά να προμοτρεις ξέρεις καλά αν δεν κάνω λάθος

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δεν έχετε καταλάβει...ο φίλος Ippotis69,αυτοδιαγράφηκε αλλά επανήλθε... :)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.750
Πόντοι
3.656

τυπε ο ιπποτης διαγραφεται απο μονος του,και ξαναμπαινει με τον ιδιο λογαριασμο.ειναι ο Neo του μπου  :rockon:

OP
OP
Ippotis69

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Ναι! Ξαναμπήκα.. γιατί γουστάρω να μου τα χώνετε! και να τα χώνω! Τώρα? τη απορία έχετε? εδώ είμαι.. ποιες είναι λουγκρες? από μεγάλα πρόσωπα.. αρκετοί.. Δήμαρχοι! Βουλευτές! Τραγουδιστές! και μάλιστα, σε ένα στούντιο που ήμουν, ειλθε μεγάλος ποδοσφαιριστής, όνομα,μεγαλο, και ζήτησε να κάνει τον σκύλο με λουράκι, και μετά δονητή στον κωλο… και φτύσιμο, και κεριά καμένα, και μετά είμαι εγώ η πουστρα? Ρε! τη λέτε? δεν μπορώ να πω πιο πολλά.. αλλιώς μαύρο φίδι που τους έφαγε… στο βιβλίο τα υπόλοιπα! αλλά φιλαράκια, μην τρελαίνεστε, όταν λέω γυμναστής με κορμάρα, ήθελε όλο το χέρι στον κωλο, από την κοπελλα και ακόμα!το πιο τραγικο… δυο αδέλφια ήθελαν να γαμαει ο ένας τον άλλον.. και να βλέπουμε εμείς! αυτό επί εποχής Χειλουδακι 1993! και άλλα πολλά… οπότε? Τη αλο να πω?  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Ναι! Ξαναμπήκα.. γιατί γουστάρω να μου τα χώνετε! και να τα χώνω! Τώρα? τη απορία έχετε? εδώ είμαι.. ποιες είναι λουγκρες? από μεγάλα πρόσωπα.. αρκετοί.. Δήμαρχοι! Βουλευτές! Τραγουδιστές! και μάλιστα, σε ένα στούντιο που ήμουν, ειλθε μεγάλος ποδοσφαιριστής, όνομα,μεγαλο, και ζήτησε να κάνει τον σκύλο με λουράκι, και μετά δονητή στον κωλο… και φτύσιμο, και κεριά καμένα, και μετά είμαι εγώ η πουστρα? Ρε! τη λέτε? δεν μπορώ να πω πιο πολλά.. αλλιώς μαύρο φίδι που τους έφαγε… στο βιβλίο τα υπόλοιπα! αλλά φιλαράκια, μην τρελαίνεστε, όταν λέω γυμναστής με κορμάρα, ήθελε όλο το χέρι στον κωλο, από την κοπελλα και ακόμα!το πιο τραγικο… δυο αδέλφια ήθελαν να γαμαει ο ένας τον άλλον.. και να βλέπουμε εμείς! αυτό επί εποχής Χειλουδακι 1993! και άλλα πολλά… οπότε? Τη αλο να πω?  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

πολλα εχουν δει τα ματια μου μ αυτο μου φερνει τρομο ...  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Ιπποτη κωλωνεις να πεις ποιος ποδοσφαιριστης ετρωγε φιστινγκ μεχρι τον αγκωνα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Γιατι δεν λες;Για να Πουλησεις βιβλια και να τα Κονομησεις;

OP
OP
Ippotis69

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
τυπε επαιζε back??  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Φιλαράκια!!! δεν κωλώνω… θα έλθει η στιγμή, στο βιβλίο, θα βγουν όλα.. με έχετε πάρει στην πλάκα, μερικοί.. απλά δεν θελλω να εκθέτω άτομα, και πρόσωπα.. υπάρχουν και νόμοι.. απλά θα σας πω ότι δούλεψα τα καλύτερα κορίτσια της πιάτσας.. τρανσεξουαλ, και μη! ΧΕΙΛΟΥΔΑΚΙ! ΑΝΝΑ! ΜΑΡΙΑΝΝΑ! ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΙΑΝΝΟΥ! ΜΙΡΡΕΛΑ! ΕΥΑ! ΒΥΚΙ! ΔΕΣΠΟΙΝΑ! ΜΑΡΙΝΑ! ΑΛΙΚΑΚΙ! ΤΑΤΙΑΝΑ! ΕΦΗ! ΖΩΖΩ! ΑΛΙΚΗ ΡΩΣΙΔΑ! ΓΩΓΩ! ΚΑΡΜΕΝ! ΚΑΙΤΗ {Μανιατο}  ΡΑΝΙΑ!  ΑΦΡΟΔΙΤΗ!  ΝΑΤΑΣΣΑ! {Ρωσίδα} ΜΑΡΑΚΙ!ΤΣΕΣΜΕΛΗ!ΓΙΩΤΑ!σαρρη} ΖΩΖΩ!ΕΛΕΝΑ{Γερμανιδα} ΑΛΕΞΕΙΑ! ΖΩΗ!  και πολλές άλλες, που δεν θυμάμαι.. άσε τα ΤΡΑΝΣ! τη να πρωτοπώ???  :ak: :ak: :uzi: :ak: :ak: :uzi: :uzi: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.750
Πόντοι
3.656
τυποι σε λιγο θα πειτε οτι κι ο λιλας ειναι πουστης  :S

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Γιατι αν τα γραψεις τα Ονοματα στο βιβλιο..εκει δεν εχει Νομους;;Ρε μηπως εισαι Παπατζης;; :2funny: :2funny:

OP
OP
Ippotis69

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Δίχως πλάκα!! όπως τα παίρνουν μερικοί.. έχω προτάσεις από σελίδες! από Σαιτ! από περιοδικά! να πω διάφορα.. απάντησα όχι! μόνο στο Βιβλίο σε 5 μήνες, θα είναι έτοιμο! Τη? μονό η Χειλουδακη θα γράφει??? :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Μπηκες να προμοταρεις το βιβλιο σου δηλαδη. Πες το ετσι. Καλα πες ομαδα που επαιζε τουλαχιστον ο τρυπιοκωλης ποδοςφαιριστης. Μην εισαι κοτα τωρα πες κατι στα φιλαρακια σου εδω

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δίχως πλάκα!! όπως τα παίρνουν μερικοί.. έχω προτάσεις από σελίδες! από Σαιτ! από περιοδικά! να πω διάφορα.. απάντησα όχι! μόνο στο Βιβλίο σε 5 μήνες, θα είναι έτοιμο! Τη? μονό η Χειλουδακη θα γράφει??? :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
τυπε που θα κανεις την παρουσιαση του βιβλιου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom