enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.750
- Πόντοι
- 3.656
Φίλε με το καλό ... πότε θα σε δούμε στα βιβλιοπωλεία? Τίτλος Βιβλίου??
τυπε θα το αναγνωρισεις αμεσως το βιβλιο του ιπποτη.θα εχει μια ψωλη στο εξωφυλλο
Φίλε με το καλό ... πότε θα σε δούμε στα βιβλιοπωλεία? Τίτλος Βιβλίου??
λες να γινει best seller?τυπε θα το αναγνωρισεις αμεσως το βιβλιο του ιπποτη.θα εχει μια ψωλη στο εξωφυλλο
τυπε θα το αναγνωρισεις αμεσως το βιβλιο του ιπποτη.θα εχει μια ψωλη στο εξωφυλλο
λες να γινει best seller?
αρκει να ειναι σε λογικη τιμη γτ ζουμε σε δυσκολες εποχες.μπορει να το αγορασουν ολοι οι φανταροι που εχει γαμησει ο ιπποτης τυπε
νωρις ρε τυπε πας για υπνο.Αντε,φιλαρακια..καλη σας,νυχτα...
ΚΑΥΛΕΣ!!τη κανουμε????καλησπέρα......
ΚΑΥΛΕΣ!!τη κανουμε????καλησπέρα......
Ναι!Είδες! ο καριολης τύχη, που έχω? πάντα ήμουν έτσι… τυχερός…σου φεξε κουφαλα ιπποτη89
Aντε πες μας καμια ΠορνοΙστορια...με κανα Διασημο!!! ;)Ναι!Είδες! ο καριολης τύχη, που έχω? πάντα ήμουν έτσι… τυχερός…
Aντε πες μας καμια ΠορνοΙστορια...με κανα Διασημο!!! ;)
Δεν σου αρεσουν,φιλε????α!ξεχασα..εσυ,εισαι,ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ!!συγνωμη,ρε μαν!!!τυπε οι ιστοριες του ιπποτη ειναι κλασσικα εικονογραφημενα.σε καθε σελιδα εχει και μια φωτογραφια με ψωλες :S
Είστε οι ποιο εξηγημένοι, από εδώ μέσα.. τώρα, μεταξύ μας..{ κόβει η πουτανα το γαμησει?} έτσι και εγώ.. είμαι μακριά από τα μπουρδελα.. και από την σελίδα? δεν μπορώ.. αλλά, θα τα χώνω! και πολύ, μάλιστα…τυπε ιπποτη τελικα ξαναγυρισες στο σαιτ
τυπε εχεις παθει εθισμο στο σαιτ οπως ο παπαζολης?Είστε οι ποιο εξηγημένοι, από εδώ μέσα.. τώρα, μεταξύ μας..{ κόβει η πουτανα το γαμησει?} έτσι και εγώ.. είμαι μακριά από τα μπουρδελα.. και από την σελίδα? δεν μπορώ.. αλλά, θα τα χώνω! και πολύ, μάλιστα…
Γεια σου αναστημενε ιπποτη!! Πολυ γουσταρω που δε σε χασαμε τελικα! Βαλε τις κρυφολουγκες στη θεση τους αρχοντα!!!ΚΑΥΛΕΣ!!τη κανουμε????καλησπέρα......