Ελα ρε!!!Που χαθηκες εσυ;Γειά σου φανερολουγκρα!!!!!!!!!!!!!!!!!Έχω διαγραφή! αλλά παρακολουθώ τα πάντα! Ευχαριστώ, τα αληθινά ΑΡΣΕΝΙΚΑ! για ότι είπαν για μένα.. όσο για της κρυφολουγκρες? δεν τελειώσαμε, ακόμα.. έχουμε συνέχεια!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ο ,Ippotis69!ειμουν τσατσος για 25 χρόνια!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ippotis69
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 65K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Η επιστροφη του ιπποτη69 η βασουλα λειπει για κλεισει το καστ
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.799
- Πόντοι
- 3.656
Ελα ρε!!!Που χαθηκες εσυ;Γειά σου φανερολουγκρα!!!!!!!!!!!!!!!!!
τυπε ο ιπποτης ειναι ο κατασκοπος με την ψωλη
Προσπαθω να κατανοησω τις φωτο με τον μαλακα στα λιβαδια!Τι εννοει ο ποιητης;τυπε ο ιπποτης ειναι ο κατασκοπος με την ψωλη
μαλλον στον πουτσο του λουλουδια
Προσπαθω να κατανοησω τις φωτο με τον μαλακα στα λιβαδια!Τι εννοει ο ποιητης;
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.799
- Πόντοι
- 3.656
Προσπαθω να κατανοησω τις φωτο με τον μαλακα στα λιβαδια!Τι εννοει ο ποιητης;
τυπε μαλλον εννοει οτι παντου υπαρχει μια ψωλη,η ενας φανταρος για να τον γαμησει ο ιπποτης
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Λοιπόν φιλαράκια! ναμε πάλι, εδώ.. ωχ! θα πουν μερικοί άντρες… άλλοι θα πουν? να ξανάλθε, δεν άντεξε.. ο Πουστης! ΟΧΙ!!! απλά αυτή η σελίδα, είναι αυτή, που μπορώ να τα σέρνω σε μερικούς.. είμαι ο ippotis! αλλά στο όνομα, πολλοί ξέρουν ποιος, είμαι… απλά σου λέει.. έχει γούστο να ξεράσει τίποτα! δεν είμαι απιλη, για κανέναν.. απλά! δεν θα χαρίζω σε κανέναν, από εδώ και εμπρός… άντε φιλαράκια, καλά να είστε…. :'( :-* :'( :-* :-
Συνημμένα
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Ρε! Μάγκες.. πιτε.. πιτε.. και άλλα.. δεν πειράζει.. δεν θα σκάσω για τιποτα.. θα απαντώ εκεί που πρέπει.. τώρα ακούω μόνο.. άλλος! τη θα πει???Ποσες ψωλες εγλυψες σημερα πουστακο;
Γουσταρεις;Να συνεχισω;Ρε! Μάγκες.. πιτε.. πιτε.. και άλλα.. δεν πειράζει.. δεν θα σκάσω για τιποτα.. θα απαντώ εκεί που πρέπει.. τώρα ακούω μόνο.. άλλος! τη θα πει???
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
γεια σου φιλαρακιΛοιπόν φιλαράκια! ναμε πάλι, εδώ.. ωχ! θα πουν μερικοί άντρες… άλλοι θα πουν? να ξανάλθε, δεν άντεξε.. ο Πουστης! ΟΧΙ!!! απλά αυτή η σελίδα, είναι αυτή, που μπορώ να τα σέρνω σε μερικούς.. είμαι ο ippotis! αλλά στο όνομα, πολλοί ξέρουν ποιος, είμαι… απλά σου λέει.. έχει γούστο να ξεράσει τίποτα! δεν είμαι απιλη, για κανέναν.. απλά! δεν θα χαρίζω σε κανέναν, από εδώ και εμπρός… άντε φιλαράκια, καλά να είστε…. :'( :-* :'( :-* :-
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.161
- Πόντοι
- 506
ιπποτη γραψε καμια καλτ ιστορια απο τα μπορντελα που δουλευες
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
ναι οντως ετσι για να αλλαξουμε λιγοιπποτη γραψε καμια καλτ ιστορια απο τα μπορντελα που δουλευες
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Για,πες!παντως,εσυ φιλε, με εχεις, άχτι… δεν ξέρω γιατί! μηπως,δεν σου εκατσα,πουθενα????Γουσταρεις;Να συνεχισω;
artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
Καλώς ήρθες πίσω στο μπου φίλε ιππότη
Πες κάνα σκηνικό καλά σου λένε
Πες κάνα σκηνικό καλά σου λένε
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
τωρα γιατι το συνεχιζεται,ξεκολληστε και πες καμμια ετσι καλτ ιστοριαΓια,πες!παντως,εσυ φιλε, με εχεις, άχτι… δεν ξέρω γιατί! μηπως,δεν σου εκατσα,πουθενα????
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Ρε,μαγκες.. τη να πω από 30 χρόνια στα μπουρδελα? είναι τόσες πολλές ιστορίες, που θα με μισήσετε στο τέλος.. μην ανησυχείτε.. τώρα ανέλαβε μια εκδότρια, και θα βγάλω βιβλίο.. εκεί να δείτε, τη θα γραφώ! θα πείτε! τη έγινε, ρε??ιπποτη γραψε καμια καλτ ιστορια απο τα μπορντελα που δουλευες
artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
Ρε,μαγκες.. τη να πω από 30 χρόνια στα μπουρδελα? είναι τόσες πολλές ιστορίες, που θα με μισήσετε στο τέλος.. μην ανησυχείτε.. τώρα ανέλαβε μια εκδότρια, και θα βγάλω βιβλίο.. εκεί να δείτε, τη θα γραφώ! θα πείτε! τη έγινε, ρε??
Φίλε με το καλό ... πότε θα σε δούμε στα βιβλιοπωλεία? Τίτλος Βιβλίου??
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.799
- Πόντοι
- 3.656
γεια σου φιλαρακι
τυπε ο ιπποτης εχει γαμησει ολα τα norton,τα kaspersky,και τα συστηματα ασφαλειας της nsa.αφου διαγραφτηκε απο μονος του,ξαναμπηκε στο μπου με τον διαγραμμενο λογαριασμο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 44
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 75
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις