dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
Κωλομπαρας εννοεις οτι συχναζες σε κωλομπαρα??? Ή οτι εβαζες μπαρες στον κωλο σου κ ετσι? Σοβαρα τωρα!
Κωλομπαρας εννοεις οτι συχναζες σε κωλομπαρα??? Ή οτι εβαζες μπαρες στον κωλο σου κ ετσι? Σοβαρα τωρα!
Φίλε μου! κουράστηκα να απαντώ σε διάφορα… άστο, καλύτερα… να είσαι καλά πάντως!!Κωλομπαρας εννοεις οτι συχναζες σε κωλομπαρα??? Ή οτι εβαζες μπαρες στον κωλο σου κ ετσι? Σοβαρα τωρα!
Δηλαδη αυτοι που συχναζουν σε κωλομπαρα πως λεγονται?
μπαροβιοι.Δηλαδη αυτοι που συχναζουν σε κωλομπαρα πως λεγονται?
:-* :-*ωραιος
γεια σου φιλαρακιΦιλαράκια! δεν το παίζω τίποτα.. ένας απλός είμαι, σαν εσάς.. απλά κανενας δεν με ξερει ποιος είμαι! είμαι άνθρωπος… αλλά μέσα στα μπουρδελλα, ανθρωπεία δεν χωρεί.. ήμουν τσατσος.. και από τους καλλίτερους… δούλεψα τα καλλίτερα κορίτσια της πιάτσας, από το 1982-2012.!.να είναι καλά όπου, και να είναι,ολλες.. αλλά πλέον είπα, να πει κάποιος, και κάποια κουβέντα καλή.. ειρωνεία! στην ειρωνεία! Εντάξει, ρε, παίδες… είμαι μια χαρά τώρα. Δεν εργάζομαι, ούτε πρόκειται ποτέ.. απλά σιχάθηκα! το κύκλωμα! σιχάθηκα την διπροσωπία! σιχάθηκα τους ματάκηδες! σιχάθηκα τα ψευτοαντρακια! σιχάθηκα γενικά τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ!! Εσάς? Όχι! από εσάς ζούμε όλοι.. ΠΟΡΝΕΣ! ΤΣΑΤΣΟΙ! ΤΣΑΤΣΕΣ! ΝΤΑΒΑΝΖΤΗΔΕΣ! ΕΜΠΟΡΟΙ! ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ! και ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ{πρωτος νταβαντζης! παίρνει ΙΚΑ!} από της δηλωμένες κοπέλες.. ζουν και άλλοι πολλοί, που δεν μπορώ να αναφέρω.. να είστε καλά… απλά, αυτήν την φορά{ διαγράφομαι εντελώς!} δίχως πλάκα… από εδώ ΔΙΑΓΡΑΦΟΜΑΙ! όχι ΚΡΥΒΟΜΑΙ! Λοιπόν? όποιος θέλει να έχει επαφή μαζί μου, ας μπει στο Skype..Makis Mixalos! Άντε.. και αν είπαμε και κάτι παραπάνω, νερό και αλάτι.. να είστε καλά όλοι….
Φιλαράκια! δεν το παίζω τίποτα.. ένας απλός είμαι, σαν εσάς.. απλά κανενας δεν με ξερει ποιος είμαι! είμαι άνθρωπος… αλλά μέσα στα μπουρδελλα, ανθρωπεία δεν χωρεί.. ήμουν τσατσος.. και από τους καλλίτερους… δούλεψα τα καλλίτερα κορίτσια της πιάτσας, από το 1982-2012.!.να είναι καλά όπου, και να είναι,ολλες.. αλλά πλέον είπα, να πει κάποιος, και κάποια κουβέντα καλή.. ειρωνεία! στην ειρωνεία! Εντάξει, ρε, παίδες… είμαι μια χαρά τώρα. Δεν εργάζομαι, ούτε πρόκειται ποτέ.. απλά σιχάθηκα! το κύκλωμα! σιχάθηκα την διπροσωπία! σιχάθηκα τους ματάκηδες! σιχάθηκα τα ψευτοαντρακια! σιχάθηκα γενικά τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ!! Εσάς? Όχι! από εσάς ζούμε όλοι.. ΠΟΡΝΕΣ! ΤΣΑΤΣΟΙ! ΤΣΑΤΣΕΣ! ΝΤΑΒΑΝΖΤΗΔΕΣ! ΕΜΠΟΡΟΙ! ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ! και ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ{πρωτος νταβαντζης! παίρνει ΙΚΑ!} από της δηλωμένες κοπέλες.. ζουν και άλλοι πολλοί, που δεν μπορώ να αναφέρω.. να είστε καλά… απλά, αυτήν την φορά{ διαγράφομαι εντελώς!} δίχως πλάκα… από εδώ ΔΙΑΓΡΑΦΟΜΑΙ! όχι ΚΡΥΒΟΜΑΙ! Λοιπόν? όποιος θέλει να έχει επαφή μαζί μου, ας μπει στο Skype..Makis Mixalos! Άντε.. και αν είπαμε και κάτι παραπάνω, νερό και αλάτι.. να είστε καλά όλοι….
καταθεση ψηχης τυπε ιπποτη?Φιλαράκια! δεν το παίζω τίποτα.. ένας απλός είμαι, σαν εσάς.. απλά κανενας δεν με ξερει ποιος είμαι! είμαι άνθρωπος… αλλά μέσα στα μπουρδελλα, ανθρωπεία δεν χωρεί.. ήμουν τσατσος.. και από τους καλλίτερους… δούλεψα τα καλλίτερα κορίτσια της πιάτσας, από το 1982-2012.!.να είναι καλά όπου, και να είναι,ολλες.. αλλά πλέον είπα, να πει κάποιος, και κάποια κουβέντα καλή.. ειρωνεία! στην ειρωνεία! Εντάξει, ρε, παίδες… είμαι μια χαρά τώρα. Δεν εργάζομαι, ούτε πρόκειται ποτέ.. απλά σιχάθηκα! το κύκλωμα! σιχάθηκα την διπροσωπία! σιχάθηκα τους ματάκηδες! σιχάθηκα τα ψευτοαντρακια! σιχάθηκα γενικά τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ!! Εσάς? Όχι! από εσάς ζούμε όλοι.. ΠΟΡΝΕΣ! ΤΣΑΤΣΟΙ! ΤΣΑΤΣΕΣ! ΝΤΑΒΑΝΖΤΗΔΕΣ! ΕΜΠΟΡΟΙ! ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ! και ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ{πρωτος νταβαντζης! παίρνει ΙΚΑ!} από της δηλωμένες κοπέλες.. ζουν και άλλοι πολλοί, που δεν μπορώ να αναφέρω.. να είστε καλά… απλά, αυτήν την φορά{ διαγράφομαι εντελώς!} δίχως πλάκα… από εδώ ΔΙΑΓΡΑΦΟΜΑΙ! όχι ΚΡΥΒΟΜΑΙ! Λοιπόν? όποιος θέλει να έχει επαφή μαζί μου, ας μπει στο Skype..Makis Mixalos! Άντε.. και αν είπαμε και κάτι παραπάνω, νερό και αλάτι.. να είστε καλά όλοι….
καταθεση ψηχης τυπε ιπποτη?
καταθεση ψηχης τυπε ιπποτη?
Κάτι έσπασε μέσα του φίλε , η απονιά του site τον τσάκισε.
οχι ρε τυπε ο ιπποτης οτι λεει το κανειτυπε για λιγο θα ειναι,θα διαγραφει μονος του αυτοματα,και μετα θα ξαναμπει
οχι ρε τυπε ο ιπποτης οτι λεει το κανει
Φιλαράκια! δεν το παίζω τίποτα.. ένας απλός είμαι, σαν εσάς.. απλά κανενας δεν με ξερει ποιος είμαι! είμαι άνθρωπος… αλλά μέσα στα μπουρδελλα, ανθρωπεία δεν χωρεί.. ήμουν τσατσος.. και από τους καλλίτερους… δούλεψα τα καλλίτερα κορίτσια της πιάτσας, από το 1982-2012.!.να είναι καλά όπου, και να είναι,ολλες.. αλλά πλέον είπα, να πει κάποιος, και κάποια κουβέντα καλή.. ειρωνεία! στην ειρωνεία! Εντάξει, ρε, παίδες… είμαι μια χαρά τώρα. Δεν εργάζομαι, ούτε πρόκειται ποτέ.. απλά σιχάθηκα! το κύκλωμα! σιχάθηκα την διπροσωπία! σιχάθηκα τους ματάκηδες! σιχάθηκα τα ψευτοαντρακια! σιχάθηκα γενικά τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ!! Εσάς? Όχι! από εσάς ζούμε όλοι.. ΠΟΡΝΕΣ! ΤΣΑΤΣΟΙ! ΤΣΑΤΣΕΣ! ΝΤΑΒΑΝΖΤΗΔΕΣ! ΕΜΠΟΡΟΙ! ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ! και ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ{πρωτος νταβαντζης! παίρνει ΙΚΑ!} από της δηλωμένες κοπέλες.. ζουν και άλλοι πολλοί, που δεν μπορώ να αναφέρω.. να είστε καλά… απλά, αυτήν την φορά{ διαγράφομαι εντελώς!} δίχως πλάκα… από εδώ ΔΙΑΓΡΑΦΟΜΑΙ! όχι ΚΡΥΒΟΜΑΙ! Λοιπόν? όποιος θέλει να έχει επαφή μαζί μου, ας μπει στο Skype..Makis Mixalos! Άντε.. και αν είπαμε και κάτι παραπάνω, νερό και αλάτι.. να είστε καλά όλοι….
Ατσαλινε ιπποτη της καυλας και της ηδονης μη μας αφηνεις ρε φιλε! Τα λες ωραια και σε παμε!! Το site σε εχει αναγκη!!!Φιλαράκια! δεν το παίζω τίποτα.. ένας απλός είμαι, σαν εσάς.. απλά κανενας δεν με ξερει ποιος είμαι! είμαι άνθρωπος… αλλά μέσα στα μπουρδελλα, ανθρωπεία δεν χωρεί.. ήμουν τσατσος.. και από τους καλλίτερους… δούλεψα τα καλλίτερα κορίτσια της πιάτσας, από το 1982-2012.!.να είναι καλά όπου, και να είναι,ολλες.. αλλά πλέον είπα, να πει κάποιος, και κάποια κουβέντα καλή.. ειρωνεία! στην ειρωνεία! Εντάξει, ρε, παίδες… είμαι μια χαρά τώρα. Δεν εργάζομαι, ούτε πρόκειται ποτέ.. απλά σιχάθηκα! το κύκλωμα! σιχάθηκα την διπροσωπία! σιχάθηκα τους ματάκηδες! σιχάθηκα τα ψευτοαντρακια! σιχάθηκα γενικά τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ!! Εσάς? Όχι! από εσάς ζούμε όλοι.. ΠΟΡΝΕΣ! ΤΣΑΤΣΟΙ! ΤΣΑΤΣΕΣ! ΝΤΑΒΑΝΖΤΗΔΕΣ! ΕΜΠΟΡΟΙ! ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ! και ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ{πρωτος νταβαντζης! παίρνει ΙΚΑ!} από της δηλωμένες κοπέλες.. ζουν και άλλοι πολλοί, που δεν μπορώ να αναφέρω.. να είστε καλά… απλά, αυτήν την φορά{ διαγράφομαι εντελώς!} δίχως πλάκα… από εδώ ΔΙΑΓΡΑΦΟΜΑΙ! όχι ΚΡΥΒΟΜΑΙ! Λοιπόν? όποιος θέλει να έχει επαφή μαζί μου, ας μπει στο Skype..Makis Mixalos! Άντε.. και αν είπαμε και κάτι παραπάνω, νερό και αλάτι.. να είστε καλά όλοι….