poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Ιπποτη δωσε πονο ρε φιλε! Η αληθεια θα λαμψει και μονο εσυ την κατεχεις! Σε παμε!!!!
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ
με τον λιλα δν τα εφτιαξες τυπε?
Λοιπόν! δεν φοβάμαι κανέναν! και ούτε θα φοβηθώ!, θα λέω την αλήθεια και μόνο.. το μόνο? να βρεθώ με μια σφαίρα στο κεφάλι! Ε!! και λοιπόν?? Αγόρια.. ξέρω πάρα πολλα, και για γνωστούς, και για αγνώστους.. δεν εκβιάζω κανέναν.. απλά, φρόνιμα, με τα κορίτσια… και μην ζητάτε πολλά!{ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ!} και αυτές, απλά φυτοζωούν…ρε, ΖΩΑ!!
παρε και αυτόν!και είμαι του 1961! λοιπον μαγκα μου?
παρε και αυτόν!και είμαι του 1961! λοιπον μαγκα μου?
γιατι ρε δν σου κανει?ειστε και ιδια ηλικια και τα δυο σας,καλα θα περνατε
μη θυμωνεις
Λοιπόν! από το 1982.. που είμαι Τσατσος.. έχω γαμησει τους ποιο φημισμένους κωλους! εάν πω ονόματα? τότε την άλλην μέρα, δεν θα ζω, σίγουρα.. αλλά να σας πω κάτι! δεν με ενδιαφέρει… μια μέρα, που θα μου την δώσει, θα τα πω.. και ας πάω στο καλό! αρκεί να ξέρετε… ότι τα ΑΡΣΕΝΙΚΑ! Εινε, λίγα…
τυπε και μενα κατι γνωστοι μου γκει εχουνε παρει τον Τρυφωνα και τον Μαρκελο Νυχτα
τυπε απιστευτο,ποιος το περιμενε για τον τρυφωνα και τον μαρκελο; :S
ειδες τυπε τι μαθαινει κανεις απο το μπου.κομ
Μηπως πηρανε κ τον τασο ρουσσο καυλεα μου?τυπε και μενα κατι γνωστοι μου γκει εχουνε παρει τον Τρυφωνα και τον Μαρκελο Νυχτα
Μηπως πηρανε κ τον τασο ρουσσο καυλεα μου?
Ιπποτη δωσε πονο ρε φιλε! Η αληθεια θα λαμψει και μονο εσυ την κατεχεις! Σε παμε!!!!
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ
Ασε μας ρε παπαρα!Λοιπόν! από το 1982.. που είμαι Τσατσος.. έχω γαμησει τους ποιο φημισμένους κωλους! εάν πω ονόματα? τότε την άλλην μέρα, δεν θα ζω, σίγουρα.. αλλά να σας πω κάτι! δεν με ενδιαφέρει… μια μέρα, που θα μου την δώσει, θα τα πω.. και ας πάω στο καλό! αρκεί να ξέρετε… ότι τα ΑΡΣΕΝΙΚΑ! Εινε, λίγα…
Φίλε μου! {Παπαρας} μπορεί να είμαι!!! Μαλακας, σαν εσένα, δεν είμαι …οκ???
Είπα να μην ξαναπαντήσω σε μαλακιες… αλλά να στο πω.. ΑΔΕΛΦΗ! Είμαι.. όχι κρυφή σαν εσένα,όμως… και ακόμα, ήμουν και ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΣ! Μεγάλος.. ξέρουν πολλοί...
μη φρικαρεις ρε Ιπποτη.. δε σε ειπε κ αδερφη
τυπε δεν υπαρχουν αδερφες στο μπου.κι ο λιλας που βαζει κουτσουρα στον κωλο του,ειναι επειδη εχει φαγουρα
Κωλομπαρας εννοεις οτι συχναζες σε κωλομπαρα??? Ή οτι εβαζες μπαρες στον κωλο σου κ ετσι? Σοβαρα τωρα!Είπα να μην ξαναπαντήσω σε μαλακιες… αλλά να στο πω.. ΑΔΕΛΦΗ! είμαι! όχι κρυφή σαν εσένα όμως… και ακόμα? ήμουν και ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΣ! Μεγάλος.. ξέρουν πολλοί...