Νέα

ο ,Ippotis69!ειμουν τσατσος για 25 χρόνια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ippotis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 65K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Ιπποτη δωσε πονο ρε φιλε! Η αληθεια θα λαμψει και μονο εσυ την κατεχεις! Σε παμε!!!!  :rockon:

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_2:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.798
Πόντοι
3.656
Λοιπόν! δεν φοβάμαι κανέναν! και ούτε θα φοβηθώ!, θα λέω την αλήθεια και μόνο.. το μόνο? να βρεθώ με μια σφαίρα στο κεφάλι! Ε!! και λοιπόν?? Αγόρια.. ξέρω πάρα πολλα, και για γνωστούς, και για αγνώστους.. δεν εκβιάζω κανέναν.. απλά, φρόνιμα, με τα κορίτσια… και μην ζητάτε πολλά!{ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ!} και αυτές, απλά φυτοζωούν…ρε, ΖΩΑ!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :police:

τυπε καλα κανεις και δεν λες την αληθεια,οπως δεν ειπες και ποιος εισαι,και δεν εβαλες και φωτογραφιες  :rockon: :rockon: :rockon:

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.798
Πόντοι
3.656
γιατι ρε δν σου κανει?ειστε και ιδια ηλικια και τα δυο σας,καλα θα περνατε  :grin:
μη θυμωνεις  :grin:

τυπε ο ιπποτης γαμαει μονο πουστηδες.ο λιλας ειναι αντρακλας,δεν του κανει  :S

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Λοιπόν! από το 1982.. που είμαι Τσατσος.. έχω γαμησει τους ποιο φημισμένους κωλους! εάν πω ονόματα? τότε την άλλην μέρα, δεν θα ζω, σίγουρα.. αλλά να σας πω κάτι! δεν με ενδιαφέρει… μια μέρα, που θα μου την δώσει, θα τα πω.. και  ας πάω στο καλό! αρκεί να ξέρετε… ότι τα ΑΡΣΕΝΙΚΑ! Εινε, λίγα… :knuppel: :police: :knuppel: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :thumbsup:

τυπε και μενα κατι γνωστοι μου γκει εχουνε παρει τον Τρυφωνα και τον Μαρκελο Νυχτα  :grin:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
ρε σταματηστε και αφηστε της μαλακιες,ο ippotis69 ειναι φιλαρακι και ξηγημενος, ;) :rockon:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Λοιπόν! από το 1982.. που είμαι Τσατσος.. έχω γαμησει τους ποιο φημισμένους κωλους! εάν πω ονόματα? τότε την άλλην μέρα, δεν θα ζω, σίγουρα.. αλλά να σας πω κάτι! δεν με ενδιαφέρει… μια μέρα, που θα μου την δώσει, θα τα πω.. και  ας πάω στο καλό! αρκεί να ξέρετε… ότι τα ΑΡΣΕΝΙΚΑ! Εινε, λίγα… :knuppel: :police: :knuppel: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :thumbsup:
Ασε μας ρε παπαρα!

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Είπα να μην ξαναπαντήσω σε μαλακιες… αλλά να στο πω.. ΑΔΕΛΦΗ! Είμαι.. όχι κρυφή σαν εσένα,όμως… και ακόμα, ήμουν και ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΣ! Μεγάλος.. ξέρουν πολλοί... :zfuck: :fuck1: :zfuck: :fuck1: :zfuck: :fuck2: :pipa3:

εισαι λεβεντης !! να σου πω κ ευγε τωρα?  :s&m_1:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
τυπε δεν υπαρχουν αδερφες στο μπου.κι ο λιλας που βαζει κουτσουρα στον κωλο του,ειναι επειδη εχει φαγουρα  :grin:

απλα πιστεψε στοε ευεργετικες ιδιοτητες που εχει το ρετσινι!!

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Είπα να μην ξαναπαντήσω σε μαλακιες… αλλά να στο πω.. ΑΔΕΛΦΗ! είμαι! όχι κρυφή σαν εσένα όμως… και ακόμα? ήμουν και ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΣ! :pipa3: Μεγάλος.. ξέρουν πολλοί... :zfuck: :fuck1: :zfuck: :fuck1: :zfuck: :fuck2: :pipa3:
Κωλομπαρας εννοεις οτι συχναζες σε κωλομπαρα??? Ή οτι εβαζες μπαρες στον κωλο σου κ ετσι?  Σοβαρα τωρα!  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom