soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
και βεβαια ;)Λοιπόν φιλαράκια! μην παίζουμε το κρυφτούλι, και δεν μασαω.. ο Ιππότης69! είμαι αυτός!!!!!!!!!!!!!! του 1961! Οι ποιο πολλοί με ξέρετε.. έτσι μάγκες?
και βεβαια ;)Λοιπόν φιλαράκια! μην παίζουμε το κρυφτούλι, και δεν μασαω.. ο Ιππότης69! είμαι αυτός!!!!!!!!!!!!!! του 1961! Οι ποιο πολλοί με ξέρετε.. έτσι μάγκες?
Σε τι ησουν καλος;Ειμουν,φιλε ενας από τους ποιο καλους !!της πιατσας! εσυ με ξερεις??
Δηλαδη;Sta gamhsia!!
ενταξει εισαι δυνατος φιλαρακιΛοιπόν, φιλαράκια! δεν μου αρέσει το κρυφτούλι.. αυτός είμαι! Στάμος του 1961! δεν φοβάμαι τίποτα, και κανέναν, δεν θα αποσυνδεθώ.. Δέχομαι ερωτήσεις, και ότι δίποτε άλλο. απλά παραμενο εδώ…δεχωμαι,ότι διποτε!
Λοιπόν, φιλαράκια! δεν μου αρέσει το κρυφτούλι.. αυτός είμαι! Στάμος του 1961! δεν φοβάμαι τίποτα, και κανέναν, δεν θα αποσυνδεθώ.. Δέχομαι ερωτήσεις, και ότι δίποτε άλλο. απλά παραμενο εδώ…δεχωμαι,ότι διποτε!
Ρε μαλακα σοβαρα τωρα αν οντως εισαι εσυ μηπως παραεκτιθεσαι;Αν δεν ειναι δικες σου οι φωτο ομως ειναι ακομα πιο επικινδυνο,σε βλεπω στο κελι 33 με τον Καπετανακη .
Λοιπόν, φιλαράκια! δεν μου αρέσει το κρυφτούλι.. αυτός είμαι! Στάμος του 1961! δεν φοβάμαι τίποτα, και κανέναν, δεν θα αποσυνδεθώ.. Δέχομαι ερωτήσεις, και ότι δίποτε άλλο. απλά παραμενο εδώ…δεχωμαι,ότι διποτε!
Ρε Ιππότη, όλα καλά, πρέπει να ανεβάζεις και φωτογραφίες ρε μεγάλε????
Μεχρι να βρεθει καποιος να τον πηδηξει !!κολλησε η βελονα τυπε; :S
Στο copy-paste είναι ο τύποςκολλησε η βελονα τυπε; :S
Απαντας στον εαυτο σου τωρα;αυτά?βαρεθηκα!
Γιατι βαζεις κλεμμενες φωτο ρε μαγκα;Βαλε δικες σου !!!
[/quoteΡε!φιλε!!δεν γαμιωμασται,λεω εγω! αντε!!!!!!!!! στον αφιερωνω!
Βαλτον παλι στον κωλο σου !!!!Ρε!φιλε!!δεν γαμιωμασται,λεω εγω! αντε!!!!!!!!! στον αφιερωνω!