apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αφου του ασκουν ψυχολογικη πιεση στο σαιτ τυπε τι καλλα να περναει ο ανθρωπος :Sτυπε δεν πρεπει να περναει καλλα :S
αφου του ασκουν ψυχολογικη πιεση στο σαιτ τυπε τι καλλα να περναει ο ανθρωπος :Sτυπε δεν πρεπει να περναει καλλα :S
αφου του ασκουν ψυχολογικη πιεση στο σαιτ τυπε τι καλλα να περναει ο ανθρωπος :S
Μπορει να συναντησε τον ερωτα!!!!αφου του ασκουν ψυχολογικη πιεση στο σαιτ τυπε τι καλλα να περναει ο ανθρωπος :S
τυπε ο λιλας φημιζεται για τους αριστοκρατικους του τροπουςπαλι καλα που ξεκουμπιστηκε...,
ο ιπποτης ηταν κακια παλιοπουστρα,,,,,εμπαινε σε ολα τα θεματα, μας ποσταριζε κωλους και πουτσους και τα μπαχαλευε...
ενω ο λιλας κυριος....εχει το θεμα του και κανει τις παλιοανωμαλιες του εκει μονο...
τυπε ο λιλας φημιζεται για τους αριστοκρατικους του τροπους
κιουρια....κυρια ο λιλας τυπε
παλι καλα που ξεκουμπιστηκε...,
ο ιπποτης ηταν κακια παλιοπουστρα,,,,,εμπαινε σε ολα τα θεματα, μας ποσταριζε κωλους και πουτσους και τα μπαχαλευε...
ενω ο λιλας κυριος....εχει το θεμα του και κανει τις παλιοανωμαλιες του εκει μονο...
Λοιπόν! Ξαναμπήκα.. για μόνο αυτό.. Ρε, ΚΡΥΦΩΛΟΥΓΚΡΑ! ΠΟΥΣΤΑΡΑ! εγώ μόστραρα ΠΟΥΤΣΕΣ! και ΚΩΛΟΥΣ! και στην χαλαγα μωρη πουστάρα? φαίνετε λαχταράς να γαμηθείς και δεν σε γαμανε… Άκου, φίλε.. εγώ στα μπουρδελα 28 χρόνια γαμησα, και γαμήθηκα από ΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ! γιατί έτσι γούσταρα.. εσύ μωρη, ξευτολοπουστα.. ποιος θα σε γαμησει? λοιπόν βούλωστο.. δεν φοβάμαι κανέναν, και τίποτα… απλά δεν εκθεσα κανέναν.. μόνο ότι σιχάθηκα εδώ μέσα, και διαγράφηκα.. όχι όμως εντελώς… εδώ την πάτησες φίλε! άντε σάλτα, και γαμησου…..παλι καλα που ξεκουμπιστηκε...,
τι επαθες μωρη κουρια και κανεις σαν υστερικια...Λοιπόν! Ξαναμπήκα.. για μόνο αυτό.. Ρε, ΚΡΥΦΩΛΟΥΓΚΡΑ! ΠΟΥΣΤΑΡΑ! εγώ μόστραρα ΠΟΥΤΣΕΣ! και ΚΩΛΟΥΣ! και στην χαλαγα μωρη πουστάρα? φαίνετε λαχταράς να γαμηθείς και δεν σε γαμανε… Άκου, φίλε.. εγώ στα μπουρδελα 28 χρόνια γαμησα, και γαμήθηκα από ΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ! γιατί έτσι γούσταρα.. εσύ μωρη, ξευτολοπουστα.. ποιος θα σε γαμησει? λοιπόν βούλωστο.. δεν φοβάμαι κανέναν, και τίποτα… απλά δεν εκθεσα κανέναν.. μόνο ότι σιχάθηκα εδώ μέσα, και διαγράφηκα.. όχι όμως εντελώς… εδώ την πάτησες φίλε! άντε σάλτα, και γαμησου…..
Καλα!!!!!!!!!!!!!!εισαι,η ΛΟΥΓΚΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι επαθες μωρη κουρια και κανεις σαν υστερικια...
τζασλη εισαι????
Μεσήλικας είσαι?Καλα!!!!!!!!!!!!!!εισαι,η ΛΟΥΓΚΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μεσήλικας είσαι?
Άρα μόνο τον τρώει.65 πατημένα είναι φίλε.
Λοιπόν! Ξαναμπήκα.. για μόνο αυτό.. Ρε, ΚΡΥΦΩΛΟΥΓΚΡΑ! ΠΟΥΣΤΑΡΑ! εγώ μόστραρα ΠΟΥΤΣΕΣ! και ΚΩΛΟΥΣ! και στην χαλαγα μωρη πουστάρα? φαίνετε λαχταράς να γαμηθείς και δεν σε γαμανε… Άκου, φίλε.. εγώ στα μπουρδελα 28 χρόνια γαμησα, και γαμήθηκα από ΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ! γιατί έτσι γούσταρα.. εσύ μωρη, ξευτολοπουστα.. ποιος θα σε γαμησει? λοιπόν βούλωστο.. δεν φοβάμαι κανέναν, και τίποτα… απλά δεν εκθεσα κανέναν.. μόνο ότι σιχάθηκα εδώ μέσα, και διαγράφηκα.. όχι όμως εντελώς… εδώ την πάτησες φίλε! άντε σάλτα, και γαμησου…..
τυπε του την εφερες του τυπου,ειπες θα διαγραφεις,αλλα εκανες καλυψη αποκρυψη
τυπε ειναι κομαντο ο ιπποτης,πρεπει να εκαναν παλια ασκησεις ολοι οι ιπποτες στο ιππικο