Δ
Διαγραμμένο μέλος 86473
Επισκέπτης
Ποιος εισαι ο Χιος;;ιπποτη μεινε και δες λιγο στο τσατ εχω ειδηση βομβα
Ποιος εισαι ο Χιος;;ιπποτη μεινε και δες λιγο στο τσατ εχω ειδηση βομβα
Καταστροφή είστε ρε μλκς....πάει και ο Ippotis69... :S
τυπε ο ιπποτης απλως διαγραφηκε απο μονος του,αλλα θα κανει δυναμικο come back με ακομα περισσοτερες φωτογραφιες με ψωλες :S
τυπε αποχωρησε απογοητευμενοςΚαταστροφή είστε ρε μλκς....πάει και ο Ippotis69... :S
Καταστροφή είστε ρε μλκς....πάει και ο Ippotis69... :S
αν δεις τι εκανε ο gl στον αλεξ.....θα σιχαθει η ψυχη σου.......
τυπε αποχωρησε απογοητευμενος
αν δεις τι εκανε ο gl στον αλεξ.....θα σιχαθει η ψυχη σου.......
καλα ο γλ ειναι πολυ αλητηριος τυπος :Sαν δεις τι εκανε ο gl στον αλεξ.....θα σιχαθει η ψυχη σου.......
μαγκες εδω δειτε......
μαγκες εδω δειτε......
Λοιπον. Οποιος ξαναπει ότι εκανα αναφορα, θα τον αρχισω στις χριστοπαναγιες. Δεν εχω κανει αναφορα ποτέ σε κανεναν.
Αρκετα με τις μαλακιες. Κι εσυ που εισαι μοντ δεν επιτρεπεται να μαλακιζεσαι και να λες τετοια. Καταλαβες? Αντε μπραβο.
εσπασε ψυχολογικα τυπεΔεν ξερω ποιος μοντ πρασινισε τον Σατραπη. Οποιος και να είναι όμως, να βγει και να πει αν εκανα αναφορα. Αρκετα με τον κάθε μαλακα πια εδώ μεσα. Αντε.
Σεβαλιε εσυ τον πρασινισες?
μαγκες εδω δειτε......
καλα ο γλ ειναι πολυ αλητηριος τυπος :S
Έχω διαγραφή! αλλά παρακολουθώ τα πάντα! Ευχαριστώ, τα αληθινά ΑΡΣΕΝΙΚΑ! για ότι είπαν για μένα.. όσο για της κρυφολουγκρες? δεν τελειώσαμε, ακόμα.. έχουμε συνέχεια!
Έχω διαγραφή! αλλά παρακολουθώ τα πάντα! Ευχαριστώ, τα αληθινά ΑΡΣΕΝΙΚΑ! για ότι είπαν για μένα.. όσο για της κρυφολουγκρες? δεν τελειώσαμε, ακόμα.. έχουμε συνέχεια!
Καλησπέρα διαγραμμένε Ippotis69....