Ε μα τρελός είναι;
εχει δειξει ηδη αρκετα δειγματα σχιζοφρενειας και σε συνδιασμο με τα φιδια που αραδιαζει δεν θα μου εκανε εντυπωση
Ε μα τρελός είναι;
Καλά, λέγετε Μαλακιες! θα ακούσω πολλά.. πείτε εσείς! τόσο φαντασιωμανεις είμαι?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για κοιτα τα δικα σου,μηνυματα!σου,εχω γραψει..φιλαρακο!Πάντα υπάρχουν λόγοι, κάθεσαι εκεί στο κεφάλι σου και πλάθεις μύθους, λες διαρκώς ανοησίες και πέφτεις σε αντιφάσεις... Τι ιππότης εσύ σκέτο πότης είσαι. Σουρεμένε ε σουρωμένε. Τίποτα από αυτά που λες δεν είναι αλήθεια. Περνάς την ώρα σου με παπαριές. Κοινώς τρολάρεις για να περνάει η ώρα σου. Θα μένεις πουθενά έξω από Αθήνα, σε κανένα χωριό και επειδή εκεί δεν έχεις παρεες κάνεις το χαβαλέ σου εδώ.
Εισαι,ΜΑΛΑΚΑΣ!!τιποτα άλλο!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε,φιλε!πολυ,μου το παιζεις!γιατι το να δουλευεις στα μπουρδελα,ενια ντροπη! από το να πουλουσα ναρκωτικα ,να εκλεβα,η ακομα να εκαν ότι δηποτε άλλο? σωπα ρε!!
Λοιπον!με εσενα,ΣΤΟΠ! εισαι και ΄πολύ ΜΑΛΑΚΑΣ! η ΚΡΥΦΟΠΟΥΣΤΑΡΑ!του κερατα!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε,φιλε!πολυ,μου το παιζεις!γιατι το να δουλευεις στα μπουρδελα,ειναι. ντροπη? από το να πουλουσα ναρκωτικα ,να εκλεβα,η ακομα να εκανα ότι διποτε άλλο? σωπα ρε!!ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ!σου κανω δωρο την κωλαρα μου!
Ax! Βαρεθηκα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κα,της ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!!δεν μπορω άλλο!
Ax! Βαρεθηκα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
της ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!!δεν μπορω άλλο!
Να αλλαξει ονομα όμως, να το κανει πχ ippotis 70 για να μην τον καταλαβουν οι μπαχαλακηδες.τυπε ξαναδιαγραψου μονος σου,και ξαναμπες μετα για να απαξιωσεις ολους τους τυπους![]()
Να αλλαξει ονομα όμως, να το κανει πχ ippotis 70 για να μην τον καταλαβουν οι μπαχαλακηδες.
τυπε ο ιπποτης μπορει να δεχεται οταν τον λενε πουστη αλλα το χωριατης δεν νομιζω να το δεχτει :SΘα μένεις πουθενά έξω από Αθήνα, σε κανένα χωριό
Ε οχι και χωριατης ο ιπποτης!!!τυπε ο ιπποτης μπορει να δεχεται οταν τον λενε πουστη αλλα το χωριατης δεν νομιζω να το δεχτει :S
ηθικη και πνευματικη καταπτωση τυπε :-Ε οχι και χωριατης ο ιπποτης!!!
Τι ξεπεσμος του βου ειναι αυτος?
Σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας!!!!!!
Εντελως τυπε.ηθικη και πνευματικη καταπτωση τυπε :-
Γιατί γράφεις σαν βλαμμένος;Μηπως εισαι αλλοδαπος;Φίλε!! πρέπει να είσαι από τους σπαστικούς! αυτούς θέλουν να τον πάρουν, και το λένε με τρόπο.. με λίγα λόγια.. εγώ λέω ρε είμαι ΠΟΥΣΤΗΣ!!!ΠΟΥΣΤΑΡΑ!οτι θες! εσύ τη, είσαι ρε ψευτοκυριζη??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε ο ιπποτης μπορει να δεχεται οταν τον λενε πουστη αλλα το χωριατης δεν νομιζω να το δεχτει :S
Θα ηταν μια δικαιολογια για τον τροπο που γραφεις.Οποτε μενω στο οτι εισαι βλαμμενος.Άλλη,ΛΟΥΓΚΡΑ!απο εδώ! τη παθατε.ρε???σελινιασμο!απο που θα είμαι αλλοδαπος ρε,μαλακα,και εσυ!!ρε!δεν πατε να γαμηθειτε,λεω εγω!αντε!!!!!!!!!!!!!!!!!1![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()