Νέα

ο ,Ippotis69!ειμουν τσατσος για 25 χρόνια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ippotis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 65K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.856
Πόντοι
3.656
Φίλε!! πρέπει να είσαι από τους σπαστικούς! αυτούς θέλουν να τον πάρουν, και το λένε με τρόπο.. με λίγα λόγια.. εγώ λέω ρε είμαι ΠΟΥΣΤΗΣ!!!ΠΟΥΣΤΑΡΑ!οτι θες! εσύ τη, είσαι ρε ψευτοκυριζη??  :hmm: :happy: :dunno: :hmm: :happy: :dunno: :hmm: :happy: :dunno: :hmm: :happy: :dunno: :hmm: :happy: :dunno: :shit:  :hmm: :happy: :hmm: :happy: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :zombie:

τυπε λες να'ναι φανταρος ο τυπος  :rolleyes:

OP
OP
Ippotis69

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
54
Πόντοι
246

Συνημμένα

• army-underwear-big-bulge[2].jpg
    army-underwear-big-bulge[2].jpg
    36,4 KB · Εμφανίσεις: 22
OP
OP
Ippotis69

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
54
Πόντοι
246
Καλημέρα ρε, παίδες! γιατί με βγάλατε πιωμένο, μαστουρωμένο, μερικοί από εδώ.. έχω μια απορία? κάποιος να μου απαντήσει ΑΝΤΡΙΚΙΑ! Όμως.. δούλεψα με ΤΡΑΝΣ! μια χαρά ήταν..μονο που εγώ πάθαινα πλακα,και τρελαινόμουν! αλλά στην σελίδα {Τραβελια με, προσόντα} τη μπαίνουν? ΑΝΤΡΕΣ? ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ? σαν εμένα.. ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ? ΚΡΥΦΕΣ? τη στο καλό… και ανταλλάσουν και απόψεις, πόσο τον έχει η μια, και πόσο η άλλη..  τη στο καλό.. Άλλο για ΜΟΥΝΙΑ!και ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ! ότι θα έφτανα κάποτε να δουλεύω και ΤΡΑΒΕΣΤΙ! και να λέω η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ! είναι.. έχει ΠΡΟΣΟΝΤΑ! Καλά.. να περνά ο άλλος και να βγαίνει και να μου λέει.. φίλε! δεν ήταν ένταξη.. γιατί ρε, φίλε? δεν με ΕΧΥΣΕ!ΣΤΟΝ κωλο! όπως είπαμε… ρε, μόνο αυτό? άλλα κάπου πάλι, τα έχω κοπανίσει? τη λέτε? η είμαι τρελός…….. :lheel: :kissass: :kissass2:

Συνημμένα

• gary-taylor-morning-wood[1].jpg
    gary-taylor-morning-wood[1].jpg
    79,6 KB · Εμφανίσεις: 35
OP
OP
Ippotis69

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
54
Πόντοι
246
Καλημέρα ρε, παίδες! γιατί με βγάλατε πιωμένο, μαστουρωμένο, μερικοί από εδώ.. έχω μια απορία? κάποιος να μου απαντήσει ΑΝΤΡΙΚΙΑ! Όμως.. δούλεψα με ΤΡΑΝΣ! μια χαρά ήταν..μονο που εγώ πάθαινα πλακα,και τρελαινόμουν! αλλά στην σελίδα {Τραβελια με, προσόντα} τη μπαίνουν? ΑΝΤΡΕΣ? ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ? σαν εμένα.. ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ? ΚΡΥΦΕΣ? τη στο καλό… και ανταλλάσουν και απόψεις, πόσο τον έχει η μια, και πόσο η άλλη..  τη στο καλό.. Άλλο για ΜΟΥΝΙΑ!και ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ! ότι θα έφτανα κάποτε να δουλεύω και ΤΡΑΒΕΣΤΙ! και να λέω η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ! είναι.. έχει ΠΡΟΣΟΝΤΑ! Καλά.. να περνά ο άλλος και να βγαίνει και να μου λέει.. φίλε! δεν ήταν ένταξη.. γιατί ρε, φίλε? δεν με ΕΧΥΣΕ!ΣΤΟΝ κωλο! όπως είπαμε… ρε, μόνο αυτό? άλλα κάπου πάλι, τα έχω κοπανίσει? τη λέτε? η είμαι τρελός…….. :lheel: :kissass: :kissass2:
ΚΑΛΑ! εδώ,μουγκα?????που ειστε,αντρες,να απαντησετε!αλλα??????????????????/

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
ρε αφηστε ησυχο τον φιλο μας  τον ιπποτη,εδω μεσα γαμιουνται με μανες αδερφες με σκυλους με φρουτα,με τα παντα, και εσεις λετε εξυπναδες στον ανθρωπο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε αφηστε ησυχο τον φιλο μας  τον ιπποτη,εδω μεσα γαμιουνται με μανες αδερφες με σκυλους με φρουτα,με τα παντα, και εσεις λετε εξυπναδες στον ανθρωπο
τυπε μην ξεχνας και τον λιλα που γαμιεται και με κουτσουρα,κωνους,μπουκαλια :grin:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Μαλακας εισαι ,τι ρωτάς; Δεν στο εχουν πει μεχρι τωρα ξανα;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μην γράφετε μλκς αυτοδιαγραφεί πάλι και μετά επιστρέψει,αυτή η δουλειά θα γίνεται...?  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Aντε πες κανα Ονομα...η' πες ολοκληρη την Ιστορια!!! π.χ Ποιος Που Ποτε και Γιατι :s&m_3: :pipa3:Ολο Γενικολογιες και Αοριστιες εισαι...

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
ιπποτη εχεις ξεκωλιασει κανα διασημο ρε φιλε;

και το αναποδο, σ εχει ξεκωλιασει διασημος;

διψαμε για γκοσιπ ρε φιλε, δωσε κλαρινο να γουσταρουμε

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Ξεχασες τις ξαδελφες τυπε!!! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom