Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
και ακομα γινονται!!!!!!Μερακληδικα πραγματα της καραπουτανας γινοτανε!!!!
και ακομα γινονται!!!!!!Μερακληδικα πραγματα της καραπουτανας γινοτανε!!!!
Οχι μην το κανεις γιατι θα κλεισουν πολλα σπιτια!ΟΧΙ ΦΙΛΕ!!ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ!!!!!ΟΚ???????????????????????????????
Αν πηγαινα παντως με αντρες θα σου εριχνα ενα τεμαχιο γιατι εισαι ωραιος τυπας!!!!και ακομα γινονται!!!!!!
Σπιτια,δεν θα κλεισουν!εγω θα κλεισω!!χα!χα!χα!χα! >Οχι μην το κανεις γιατι θα κλεισουν πολλα σπιτια!
Εισαι,ωραιος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αν πηγαινα παντως με αντρες θα σου εριχνα ενα τεμαχιο γιατι εισαι ωραιος τυπας!!!!
Παντως!για ένα ωραιο ΜΑΣΑΖ! με κινεζικα,ελαια!!! οποτε θες!!!!θα το απολαυσεις!!!!Εισαι,ωραιος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τυπε μου το νικ απο που το πηρες;;;Αν πηγαινα παντως με αντρες θα σου εριχνα ενα τεμαχιο γιατι εισαι ωραιος τυπας!!!!
τυπε μου το νικ απο που το πηρες;;;
Φίλε! Ναι, σωστός… δεν κόλλησα σε κανέναν από εδώ… και ποιο πολύ? γιατί να κρύβομαι? ακομα!ειμαι του 1961!!! και μετά το άλλο… δεν κατάλαβα! δηλαδή στοπ, φίλε! δεν παίρνω και χαμπάρι… μέσα στα μπουρδελλα ήμουν… και μπορεί να είμαι! τώρα τη εννοείς??? Άσε!!!!ξερω…..Δηλαδή ρε Σταμάτη δεν είσαι νεαρός γυμναστής όπως έλεγες αλλα κοντά εξήντα χρονων πούστρα τσατσά?
Και καλά αν στραβωνόταν κανεις από αυτούς που τους την έπεφτες εδώ μέσα και σε γνώριζε τι θα γινόταν?
Θα τους έλεγες "last yearjavascript:void(0);"?
Θα έπεφτε πολύ υποθέτω.
Τωρα!το ΠΟΥΣΤΡΑ!!!!!!ΤΣΑΤΣΑ!!!!που λες!λιγο Μαλακια δεν ακουγονται??????Δηλαδή ρε Σταμάτη δεν είσαι νεαρός γυμναστής όπως έλεγες αλλα κοντά εξήντα χρονων πούστρα τσατσά?
Και καλά αν στραβωνόταν κανεις από αυτούς που τους την έπεφτες εδώ μέσα και σε γνώριζε τι θα γινόταν?
Θα τους έλεγες "last year"?
Θα έπεφτε πολύ υποθέτω.
τηλ/μου!!6946779824! οποιος,γουσταρει,μασαζ! και αλλα! αυτό !ότι δεν εχω να κρυψω τιποτα!Τελικά, δεν το περίμενα… άτομα εδώ και 20 χρόνια, με θυμήθηκαν… χαμός στα μηνύματα μου! πάντως κάνω Μασάζ! κατ οίκον… αλλά σε λίγο καιρό θα έχω τον δικό μου χώρο… κοντά στο κέντρο, για μασάζ! και πολλά αλλά ! ολα αυτά!!!
και με αυτο περιμενεις δουλεια???Τελικά, δεν το περίμενα… άτομα εδώ και 20 χρόνια, με θυμήθηκαν… χαμός στα μηνύματα μου! πάντως κάνω Μασάζ! κατ οίκον… αλλά σε λίγο καιρό θα έχω τον δικό μου χώρο… κοντά στο κέντρο, για μασάζ! και πολλά αλλά ! ολα αυτά!!!
Μια!χαρα!!14 ατομα χυσαμε εχθες!εως 6 πρωι!!!!Η αλληλομαλακία που οργάνωσες πως πήγε τύπε;
Φίλε!!! είμαι έτοιμος και, για τους αρνητικούς… όχι! δεν περιμένω από εκεί να βγάλω!! ποιο πολύ για, καυλα, και κέφι! Γκε, γκε……?και με αυτο περιμενεις δουλεια???
Ρε Φιλε??ε!!!!!!όχι,και με τον Λιλλα???????????????????????????????????καμια σχεση!!!!Ιππότη ο Λίλας σου εστειλε μηνυματακι ?
πρεπει να εχετε και την ιδια ηλικια περιπου ...