εχεις βαλει και αγγελια με το τηλεφωνο σου;καλα,εσυ??????????????????????????????????????
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
εχεις βαλει και αγγελια με το τηλεφωνο σου;καλα,εσυ??????????????????????????????????????
μονο αυτο?το εχει δσει και στο φατσοβιβλιο ο μαλακασ και στην αναζτηση το βγαζειεχεις βαλει και αγγελια με το τηλεφωνο σου;![]()
τυπε μηπως εισαι ο γνωστος αρης?![]()
ρε συ διαβασε ποιο πανω λιγο τι λεμε.τι αρησ και παπαρησ λεσ ακομα.που κρυφτηκεσ ρε μιχαλακι¨τι επαθεσ?Ο Άρης ο γνωστός τσάτσος κάπου στα 80 βάλε χρόνια πια;;Αυτός δεν έχει μόνο 25 χρόνια αλλά καμια 40αριά χρόνια στα μπουρδέλα..Ήταν τσάτσος κάποτε σε μια μουνάρα που πηδούσα την Άντζελα ένα πολύ σπέσιαλ μωρό προ δεκαετίας στη Διδύμου 20..Απίστευτα γαμήσια είχα ρίξει εκεί.
ρε συ διαβασε ποιο πανω λιγο τι λεμε.τι αρησ και παπαρησ λεσ ακομα.που κρυφτηκεσ ρε μιχαλακι¨τι επαθεσ?
Ρε! τη λέτε?έχετε μπερδέψει τα πράγματα… τη δουλεια έχω, εγώ με τον Άρη? τον φίλο! Τη, τηλ/να λέτε? Τη??? δεν καταλαβαίνω… για καντετα, λιανά, ρε,μάγκες!!!!!!!!αντε!Ο Άρης ο γνωστός τσάτσος κάπου στα 80 βάλε χρόνια πια;;Αυτός δεν έχει μόνο 25 χρόνια αλλά καμια 40αριά χρόνια στα μπουρδέλα..Ήταν τσάτσος κάποτε σε μια μουνάρα που πηδούσα την Άντζελα ένα πολύ σπέσιαλ μωρό προ δεκαετίας στη Διδύμου 20..Απίστευτα γαμήσια είχα ρίξει εκεί.
Ρε! τη λέτε?έχετε μπερδέψει τα πράγματα… τη δουλεια έχω, εγώ με τον Άρη? τον φίλο! Τη, τηλ/να λέτε? Τη??? δεν καταλαβαίνω… για καντετα, λιανά, ρε,μάγκες!!!!!!!!αντε!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αντε μαλακα 17 σελιδεσ αρκετεσ μαλακιεσ εγραψεσ.ωρα να το κλσεισΡε! τη λέτε?έχετε μπερδέψει τα πράγματα… τη δουλεια έχω, εγώ με τον Άρη? τον φίλο! Τη, τηλ/να λέτε? Τη??? δεν καταλαβαίνω… για καντετα, λιανά, ρε,μάγκες!!!!!!!!αντε!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
όχι!φιλαρακο!απλα,το τη εχει,γινει,με μηνυματα!αστα!!!λες,και ειμουν,εγω η γκομενα!!!!ασε!Καλά μην τρελένεσαι και πάθεις κάτι!Μια μαλακία είπα δεν σε προσέβαλα
θα παθεις τριχοπτωση τυπε :Sοι μαυρες απο τους δρομους ειναι επικινδυνες?![]()
πλακα κανο,δεν μου αρεσουνθα παθεις τριχοπτωση τυπε :S
τυπε εσυ παλιοσ εδω μεσα.σε πηγε τρενο και σενα 4 μερεσ ειδαθα παθεις τριχοπτωση τυπε :S
100-150 άτομα= 6 άτομα την ώρα x από 17 ως 25 ώρες τη μέρα= Το βιονικό μουνί?!10.000δρχ δεν είναι λίγα για 100-150 άτομα?
καλυτερα τυπε αλλιως θα καταντησεις σαν τον σουκερα :Sπλακα κανο,δεν μου αρεσουν![]()
Φιλε!ετσι ειταν τοτε!!!εδιωχναν,ατομα!επελεγαν! ουρες!!αλλα στης καλλες!!Νατασσα!Μαριαννα! Χειλουδακη! Ρανια!και άλλες πολλες! τοτε στα 3" πορτα,κτυπιμα!ο τσατσος!η τσατσα! αλιως?γαματα!!!!οι ποιο πολλοι θα ξερουν!!100-150 άτομα= 6 άτομα την ώρα x από 17 ως 25 ώρες τη μέρα= Το βιονικό μουνί?!
Ρεσιτάλ παπαριάς αυτό το θρεντ
![]()
τσατσοσ 15 ωρεσ τι μερα για 20 χρονια λεσ.με τον πασχαλη τον στ.λαθοσ ποτε τραγουδαγεσ ρε?Φιλε!ετσι ειταν τοτε!!!εδιωχναν,ατομα!επελεγαν! ουρες!!αλλα στης καλλες!!Νατασσα!Μαριαννα! Χειλουδακη! Ρανια!και άλλες πολλες! τοτε στα 3" πορτα,κτυπιμα!ο τσατσος!η τσατσα! αλιως?γαματα!!!!οι ποιο πολλοι θα ξερουν!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φιλαρακο!!!!{βγαλε το..ΡΕ!!!}και μετα!τη δουλεια εχει ο Πασχάλης με τα μπουρδελα????τσατσοσ 15 ωρεσ τι μερα για 20 χρονια λεσ.με τον πασχαλη τον στ.λαθοσ ποτε τραγουδαγεσ ρε?![]()
ρε συ η εισαι μαλακασ μεγαλοσ η το παιζεισ μαλακασ.ρε στο φβ δεν εχεισ φωτο με τον στ λαθοσ τον πασχαλ?και λεσ πριν 40 χρονια εδω και εκει ημοασταν?χαζοσ ρε εισαι?ξεκολαΦιλαρακο!!!!{βγαλε το..ΡΕ!!!}και μετα!τη δουλεια εχει ο Πασχάλης με τα μπουρδελα????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()