Επισκέπτης
εισαι μεγαλο σουργελο τυπε.
καλα,εσυ??????????????????????????????????????εισαι μεγαλο σουργελο τυπε.
Τωρα!το ΠΟΥΣΤΡΑ!!!!!!ΤΣΑΤΣΑ!!!!που λες!λιγο Μαλακια δεν ακουγονται??????
Φιλαρακο!!εγω τοτε..εποχη 90-2002 εβγαζα 50-100.000 δραχμες μεροκαμματο!μετα με το ευρω! 150-200 !λοιπον??τα ετρωγα και καλα εκανα! αλλα,εκαν και δυο σπιτια και δεν μου λυπει και τιποτα!οκ?????Γιατί ρε φιλε?
Καμια δουλειά δεν είναι ντροπή.
Καθάριζες τα χύσια του κάθε μαλάκα και παρακαλούσες μπας και σου ρίξουν και κανέναν , που το κακό?
Να είσαι περήφανος για το επάγγελμα σου.
Φιλαρακο!!εγω τοτε..εποχη 90-2002 εβγαζα 50-100.000 δραχμες μεροκαμματο!μετα με το ευρω! 150-200 !λοιπον??τα ετρωγα και καλα εκανα! αλλα,εκαν και δυο σπιτια και δεν μου λυπει και τιποτα!οκ?????
Ένα απλο!Τουγιωτα!!! γιατι??????Τι αμάξι έχεις?
Ένα απλο!Τουγιωτα!!! γιατι??????
Επειδή είπες ότι έβγαζες μια περίοδο πολλά λεφτά. Πάντως σωστό σε βρίσκω
όχι!!!!!!!!!!!!!!!!ρε!!!προς,θεου!ΜΟΥΝΑΡΑ!!!!!και γαμω! 100-150 ατομα επερνε τοτε!!! την ημερα με 10000 δρχ!!!ασε!Η Νατάσσα η ρωσίδα στο φ71 ήταν τρανς?
κσλησπερα σασ.βρε ιπποτι 69 σταμο σε λενε?μασ μπερδεψεσ
Αυτά,να τα,πουμε στα μηνυματα μου?????ναι!!!!!κσλησπερα σασ.βρε ιπποτι 69 σταμο σε λενε?μασ μπερδεψεσ
¨τα θεσ και πριβε βρε μηχαλακιέδσεσ τον εαυτο σου μονοσ σου.6946779824 αυτο το τηλ που εδσεσ 2 σελιδεσ πισω δικο σου ειναι?αν ναι και googlaroume βγαζει αγγελιεσ ασχετεσ με αυτα που λεσ απο freelist και στο φατσοβιβλιο αν το googlaroyme βγαζει σταμοσ μιχαηλοσ.παπασ εισαι ρε τυπε που λεει και ο αλοσΑυτά,να τα,πουμε στα μηνυματα μου?????ναι!!!!!
Επειδή είπες ότι έβγαζες μια περίοδο πολλά λεφτά. Πάντως σωστό σε βρίσκω
Aντε κουφαλα σε εφεξε παλι, θα περασεις καλα σημερα το βραδυ
μαλον εσυ εισαι στο φατσοβιβλιο γιατι προχθεσ εματηεσ εδω για την αντζελα γιανου και το εγραψεσ κιολασ.αντε φιλακια μηχαλακιΑυτά,να τα,πουμε στα μηνυματα μου?????ναι!!!!!