duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
ρε σταμ η αμαδα μπασκετ εχει 12!!!
Ο coach ρε τυπε να μη γαμησει;
ρε σταμ η αμαδα μπασκετ εχει 12!!!
σωστα δικε μου, στο πηγαδι κατουρησε!Ο coach ρε τυπε να μη γαμησει;
Ήταν και ο προπονητής.. και έλειπαν άλλοι 5 αναπληρωματικοί.., τώρα για να εξηγούμε γιατί ξέρω! ότι πολλές μαλακιες θα ακούσω… αλλά δέχομαι τα πάντα… ερωτήσεις για ότι δίποτε, αλλά δεν πρόκειται να εκθέσω άτομα που ξερω ποτέ.. γιατί ξέρω πάρα πολλούς… από την Χειλουδακη? ποιο πολλούς… λοιπόν! φρόνημα και πάντα φίλοι… τώρα εάν είμαι ΠΟΥΣΤΗΣ? και από τα δυο είμαι… απλά γουστάρω άντρες! και το λέω… είμαι του 5/8/1961 αυτός είμαι…{φωτο δικες μου!}{ *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *Pρε σταμ η αμαδα μπασκετ εχει 12!!!
αυτοι γιατι ελειπαν τυπε?έλειπαν άλλοι 5 αναπληρωματικοί..
Και ακόμα προσφέρω ΜΑΣΑΖ! στον χώρο σας.. αισθησιακό, η κανονικό.. όποιος θέλει? Ας, στειλη μήνυμα, για ραντεβού……. :S και ολλα αυτά!Τη εγεινε?μεχρη εδώ ήταν??
ρε!Μουστακα!ασε την πλακα....τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αυτοι γιατι ελειπαν τυπε?
τυπε δεν αναλαμβανεις τον Μπίμπι που εχει και την μέση του;Και ακόμα προσφέρω ΜΑΣΑΖ! στον χώρο σας.. αισθησιακό, η κανονικό.. όποιος θέλει? Ας, στειλη μήνυμα, για ραντεβού……. :S και ολλα αυτά!
τυπε δεν αναλαμβανεις τον Μπίμπι που εχει και την μέση του;
τυπε η αννουλα είναι μπαιτην αννουλα γιατι την βγαζεις απ εξω τυπε ?
σιγα του πολλους δικε μου, του ποδοσφαιρου εχουν 18, με τους αναπληρωματκους!Ήταν και ο προπονητής.. και έλειπαν άλλοι 5 αναπληρωματικοί.., τώρα για να εξηγούμε γιατί ξέρω! ότι πολλές μαλακιες θα ακούσω… αλλά δέχομαι τα πάντα… ερωτήσεις για ότι δίποτε, αλλά δεν πρόκειται να εκθέσω άτομα που ξερω ποτέ.. γιατί ξέρω πάρα πολλούς… από την Χειλουδακη? ποιο πολλούς… λοιπόν! φρόνημα και πάντα φίλοι… τώρα εάν είμαι ΠΟΥΣΤΗΣ? και από τα δυο είμαι… απλά γουστάρω άντρες! και το λέω… είμαι του 5/8/1961 αυτός είμαι…{φωτο δικες μου!}{ *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P
οκ! Πασο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ετσι θα απαντω τωρα!!Δεν μπορώ, να εξηγώ στον κάθε έναν, λεπτομέρειες…σιγα του πολλους δικε μου, του ποδοσφαιρου εχουν 18, με τους αναπληρωματκους!
Φιλαράκο τα ξέρω! είμαι έτοιμος και γι αυτό… ανοίχτηκα ότι και να είναι, θα το αντιμετωπίσω… ένα όμως! ποτέ δεν θα πω άτομα γνωστά, με δονητές! με γυναίκεια εσώρουχα! με γόβες! με χυσιμο από καπότες,στο στομα άλλων, γνωστό όνομα!πολυ! παρτουζες??? να γαμαω εγώ αυτόν! και αυτός την γκόμενα! να τσιμπουκιαζει ο φίλος τον φίλο, και μετά η κοπέλα να έρχεται.. αντράκλας και από μέσα να φορεί μπέμπη ντολ! τη άλλο να πω? τη άλλο? είναι τόσα πολλά!Παντως μπορει να εισαι οτι εισαι και καλα κανεις αφου αυτο γουσταρεις και μαγκια σου αλλα μην πολυ ανοιγεσαι γιατι εχεις να διαβασεις μαλακια που θα παει συννεφο!
τυπε μου να μιλας με ονοματαΦιλαράκο τα ξέρω! είμαι έτοιμος και γι αυτό… ανοίχτηκα ότι και να είναι, θα το αντιμετωπίσω… ένα όμως! ποτέ δεν θα πω άτομα γνωστά, με δονητές! με γυναίκεια εσώρουχα! με γόβες! με χυσιμο από καπότες,στο στομα άλλων, γνωστό όνομα!πολυ! παρτουζες??? να γαμαω εγώ αυτόν! και αυτός την γκόμενα! να τσιμπουκιαζει ο φίλος τον φίλο, και μετά η κοπέλα να έρχεται.. αντράκλας και από μέσα να φορεί μπέμπη ντολ! τη άλλο να πω? τη άλλο? είναι τόσα πολλά!
Μερακληδικα πραγματα της καραπουτανας γινοτανε!!!!Φιλαράκο τα ξέρω! είμαι έτοιμος και γι αυτό… ανοίχτηκα ότι και να είναι, θα το αντιμετωπίσω… ένα όμως! ποτέ δεν θα πω άτομα γνωστά, με δονητές! με γυναίκεια εσώρουχα! με γόβες! με χυσιμο από καπότες,στο στομα άλλων, γνωστό όνομα!πολυ! παρτουζες??? να γαμαω εγώ αυτόν! και αυτός την γκόμενα! να τσιμπουκιαζει ο φίλος τον φίλο, και μετά η κοπέλα να έρχεται.. αντράκλας και από μέσα να φορεί μπέμπη ντολ! τη άλλο να πω? τη άλλο? είναι τόσα πολλά!
Από Ηθοποιούς! Τραγουδιστές, φίρμες! Πολιτικούς! και άλλους! σου είπα.. άσε, καλλίτερα….Ιππότη ερχόταν κανενας κουστουματος για παρτουζα;
ΟΧΙ ΦΙΛΕ!!ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ!!!!!ΟΚ???????????????????????????????τυπε μου να μιλας με ονοματα