Νέα

ο ,Ippotis69!ειμουν τσατσος για 25 χρόνια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ippotis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 65K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
Ippotis69

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
ρε σταμ η αμαδα μπασκετ εχει 12!!!
Ήταν και ο προπονητής.. και έλειπαν άλλοι 5 αναπληρωματικοί.., τώρα για να εξηγούμε γιατί ξέρω! ότι πολλές μαλακιες θα ακούσω… αλλά δέχομαι τα πάντα… ερωτήσεις για ότι δίποτε, αλλά δεν πρόκειται να εκθέσω άτομα που ξερω ποτέ.. γιατί ξέρω πάρα πολλούς… από την Χειλουδακη? ποιο πολλούς… λοιπόν! φρόνημα και πάντα φίλοι… τώρα εάν είμαι ΠΟΥΣΤΗΣ? και από τα δυο είμαι… απλά γουστάρω άντρες! και το λέω… είμαι του 5/8/1961 αυτός είμαι…{φωτο δικες μου!}{ *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P :thumbsup:

OP
OP
Ippotis69

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Τη εγεινε?μεχρη εδώ ήταν?? :bigdick: :thumbsup: :cool2: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

OP
OP
Ippotis69

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Και ακόμα προσφέρω ΜΑΣΑΖ! στον χώρο σας.. αισθησιακό, η κανονικό.. όποιος θέλει? Ας, στειλη μήνυμα,  για ραντεβού……. :rockon: :S :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3: :pipa1: :pipa2: :lheel: :zfuck: :fuck1: :tits2: :cum: :kissass: :kissass2: :pipa3:και ολλα αυτά!
τυπε δεν αναλαμβανεις τον Μπίμπι που εχει και την μέση του;

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Καλύτερη αυτή η φώτο!! Δε διορθώνεις βρε χαρά μου και το κειμένακι από κάτω, γιατί βγάζει μάτι. :)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Ήταν και ο προπονητής.. και έλειπαν άλλοι 5 αναπληρωματικοί.., τώρα για να εξηγούμε γιατί ξέρω! ότι πολλές μαλακιες θα ακούσω… αλλά δέχομαι τα πάντα… ερωτήσεις για ότι δίποτε, αλλά δεν πρόκειται να εκθέσω άτομα που ξερω ποτέ.. γιατί ξέρω πάρα πολλούς… από την Χειλουδακη? ποιο πολλούς… λοιπόν! φρόνημα και πάντα φίλοι… τώρα εάν είμαι ΠΟΥΣΤΗΣ? και από τα δυο είμαι… απλά γουστάρω άντρες! και το λέω… είμαι του 5/8/1961 αυτός είμαι…{φωτο δικες μου!}{ *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P :thumbsup:
σιγα του πολλους δικε μου, του ποδοσφαιρου εχουν 18, με τους αναπληρωματκους!

OP
OP
Ippotis69

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
σιγα του πολλους δικε μου, του ποδοσφαιρου εχουν 18, με τους αναπληρωματκους!
οκ! Πασο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ετσι θα απαντω τωρα!!Δεν μπορώ, να εξηγώ στον κάθε έναν, λεπτομέρειες… :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
Παντως μπορει να εισαι οτι εισαι και καλα κανεις αφου αυτο γουσταρεις και μαγκια σου αλλα μην πολυ ανοιγεσαι γιατι εχεις να διαβασεις μαλακια που θα παει συννεφο!

OP
OP
Ippotis69

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Παντως μπορει να εισαι οτι εισαι και καλα κανεις αφου αυτο γουσταρεις και μαγκια σου αλλα μην πολυ ανοιγεσαι γιατι εχεις να διαβασεις μαλακια που θα παει συννεφο!
Φιλαράκο τα ξέρω! είμαι έτοιμος και γι αυτό… ανοίχτηκα ότι και να είναι, θα το αντιμετωπίσω… ένα όμως! ποτέ δεν θα πω άτομα γνωστά, με δονητές! με γυναίκεια εσώρουχα! με γόβες! με χυσιμο από καπότες,στο στομα άλλων, γνωστό όνομα!πολυ! παρτουζες??? να γαμαω εγώ αυτόν! και αυτός την γκόμενα! να τσιμπουκιαζει ο φίλος τον φίλο, και μετά η κοπέλα να έρχεται.. αντράκλας και από μέσα να φορεί μπέμπη ντολ! τη άλλο να πω? τη άλλο? είναι τόσα πολλά! :zombie: :priest: :zombie: :priest: :zombie: :priest: :zombie: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Φιλαράκο τα ξέρω! είμαι έτοιμος και γι αυτό… ανοίχτηκα ότι και να είναι, θα το αντιμετωπίσω… ένα όμως! ποτέ δεν θα πω άτομα γνωστά, με δονητές! με γυναίκεια εσώρουχα! με γόβες! με χυσιμο από καπότες,στο στομα άλλων, γνωστό όνομα!πολυ! παρτουζες??? να γαμαω εγώ αυτόν! και αυτός την γκόμενα! να τσιμπουκιαζει ο φίλος τον φίλο, και μετά η κοπέλα να έρχεται.. αντράκλας και από μέσα να φορεί μπέμπη ντολ! τη άλλο να πω? τη άλλο? είναι τόσα πολλά! :zombie: :priest: :zombie: :priest: :zombie: :priest: :zombie: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired:
τυπε μου να μιλας με ονοματα

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
Μερακληδικα πραγματα της καραπουτανας γινοτανε!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ιππότη ερχόταν κανενας κουστουματος για παρτουζα;

Stories