apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τρομοκρατης ειναι τυπε?μπορεί να φόραγε καμιά περούκα τυπε
τρομοκρατης ειναι τυπε?μπορεί να φόραγε καμιά περούκα τυπε
Χανω το εδαφος κατω απο τα πόδια μου!!!!!τυπε εδω εχουμε φτασει στο σημειο καποιοι να λενε πουστη τον λιλα :S
παιζει τυπε...για αντεξουσιαστη τον κόβω....τρομοκρατης ειναι τυπε?![]()
τυπε πρεπει να μας πει που ανηκει πολιτικαπαιζει τυπε...για αντεξουσιαστη τον κόβω....
πρέπει να ανήκει στο τόξο του καρότου τυπετυπε πρεπει να μας πει που ανηκει πολιτικα![]()
τυπε εδω εχουμε φτασει στο σημειο καποιοι να λενε πουστη τον λιλα :S
Χανω το εδαφος κατω απο τα πόδια μου!!!!!
Πουστης ο λιλας?
![]()
δεν ειναι ο αρης εχει πει τυπεαφου δουλευε και Φυλής και Αλκαμενους και Διδύμου - αρα ..
Ειναι ο ...Αρης - Χάρης Μαρκαριάν...![]()
![]()
Ετσι λενε οι πουστηδες τυπε για να καλυψουν το κουσουρι τους...μπραβο του τουλαχιστον που ειναι ακομπλεξαριστος και δεν κρυβετε,το τι κανει ο καθενας δεν ημαστε εμεις ικανοι που θα το κρινουμε,καλα κανει οπως το κανει ο καθενας.
αφου δουλευε και Φυλής και Αλκαμενους και Διδύμου - αρα ..
Ειναι ο ...Αρης - Χάρης Μαρκαριάν...![]()
![]()
Φιλαράκια, μην αποκαλύψω ονόματα, γνωστά από τραγουδιστές, ηθοποιούς, γνωστά ονόματα… άσε! από ιστορίες? με πελάτες? Άσε.. ωρες, ατελείωτες… γνώριζει κάνεις? Άγκυρας 1! τη Εύα Ρωσσιδακι? αλλά μιλάμε.. η! γκόμενα!!! Ε! μαζί της ήμουν!!!παρτουζες!ο χαμος!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Μωρη πουστρα ο Σταματης εισαι? Ο κακομοιρης μα τα γυαλακια?
Μορφη ο Σταματης! Εστηνε αυτι οταν γαμιωταν η Ευα η η Μαριαννα κι αν τις ακουγε να βογγανε και να τους αρεσει καταλαβαινε πως ο γαμιας θα ειναι καλος κι οταν εβγαινε του την επεφτε στην ψυχρα!
Μορφη ο Σταματης! Εστηνε αυτι οταν γαμιωταν η Ευα η η Μαριαννα κι αν τις ακουγε να βογγανε και να τους αρεσει καταλαβαινε πως ο γαμιας θα ειναι καλος κι οταν εβγαινε του την επεφτε στην ψυχρα!
Θυμαμαι κορυφαια ατακα του "Καλη πιπα κι η Ευα καλη κι η Μαραννα, αλλα σαν την δικη μου πιπα δεν υπαρχει!"
Προσωπικα δεν έμαθα ποτε αν ηταν οντως τοσο καλος, εσυ τυπε ειχες εμπειρια?
μπα δεν μπορω να κρινω την πιπα του,λογικο ομως μου ακουγεται,οι πουστρες κανουν καλα τσιμπουκια ετσι φημολογειταιΜορφη ο Σταματης! Εστηνε αυτι οταν γαμιωταν η Ευα η η Μαριαννα κι αν τις ακουγε να βογγανε και να τους αρεσει καταλαβαινε πως ο γαμιας θα ειναι καλος κι οταν εβγαινε του την επεφτε στην ψυχρα!
Θυμαμαι κορυφαια ατακα του "Καλη πιπα κι η Ευα καλη κι η Μαραννα, αλλα σαν την δικη μου πιπα δεν υπαρχει!"
Προσωπικα δεν έμαθα ποτε αν ηταν οντως τοσο καλος, εσυ τυπε ειχες εμπειρια?
κοντος κουτσος φαλακρος και με γυαλια;Ποσο χρονων ειπε πως ειναι? 50+ νομιζω, τοσο θα ειναι αληθεια. Δηλαδη με τη Μαριαννα μαζι θα ειχαν παει στρατό, σειρουλες!
Και βεβαια ολες οι φωτος που εχει βαλει ειναι ψευτικες, σιγα να μην ειναι φετες ο Σταματης, στρουμπουλουλης ειναι.
Κοντουλης, ζουμπουρλος με γυαλια, αλλα οχι φαλακρος, ουτε κουτσος.κοντος κουτσος φαλακρος και με γυαλια;