Νέα

ο ,Ippotis69!ειμουν τσατσος για 25 χρόνια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ippotis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 65K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.856
Πόντοι
3.656
Χανω το εδαφος κατω απο τα πόδια μου!!!!!
Πουστης ο λιλας?
:think:

παλιοχαρακτηρες τυπε.ο λιλας τους κανει καθημερινα ξεναγηση στη σηραγγα του μετρο,κι αυτοι τον λενε πουστη  :S

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.062
Πόντοι
5.975
αφου δουλευε και Φυλής και Αλκαμενους  και Διδύμου - αρα ..
Ειναι ο  ...Αρης  -  Χάρης  Μαρκαριάν... :cheesy: :headbang:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
μπραβο του τουλαχιστον που ειναι ακομπλεξαριστος και δεν κρυβετε,το τι κανει ο καθενας  δεν ημαστε εμεις ικανοι που θα το κρινουμε,καλα κανει οπως το κανει ο καθενας.
Ετσι λενε οι πουστηδες τυπε για να καλυψουν το κουσουρι τους...

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
132
Πόντοι
146
αφου δουλευε και Φυλής και Αλκαμενους  και Διδύμου - αρα ..
Ειναι ο  ...Αρης  -  Χάρης  Μαρκαριάν... :cheesy: :headbang:

δεν παιζει να ειναι ο αρης ... πλακα θα εχει να ειναι ο τσατσος παπας  :grin: :grin:

efes

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Like
215
Πόντοι
36
Φιλαράκια, μην αποκαλύψω ονόματα, γνωστά από τραγουδιστές, ηθοποιούς, γνωστά ονόματα… άσε!  από ιστορίες? με πελάτες? Άσε.. ωρες, ατελείωτες… γνώριζει κάνεις? Άγκυρας 1! τη Εύα Ρωσσιδακι?  αλλά μιλάμε.. η! γκόμενα!!! Ε! μαζί της ήμουν!!!παρτουζες!ο χαμος!!! :knockinb: :rockon: :knockinb: :rockon:

Μωρη πουστρα ο Σταματης εισαι? Ο κακομοιρης με τα γυαλακια?

efes

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Like
215
Πόντοι
36
 Μορφη ο Σταματης! Εστηνε αυτι οταν γαμιωταν η Ευα η η Μαριαννα κι αν τις ακουγε να βογγανε και να τους αρεσει καταλαβαινε πως ο γαμιας θα ειναι καλος κι οταν εβγαινε του την επεφτε στην ψυχρα!

Θυμαμαι κορυφαια ατακα του "Καλη πιπα κι η Ευα καλη κι η Μαραννα, αλλα σαν την δικη μου πιπα δεν υπαρχει!" :grin:
Προσωπικα δεν έμαθα ποτε αν ηταν οντως τοσο καλος, εσυ τυπε ειχες εμπειρια?

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
132
Πόντοι
146
 Μορφη ο Σταματης! Εστηνε αυτι οταν γαμιωταν η Ευα η η Μαριαννα κι αν τις ακουγε να βογγανε και να τους αρεσει καταλαβαινε πως ο γαμιας θα ειναι καλος κι οταν εβγαινε του την επεφτε στην ψυχρα!

Θυμαμαι κορυφαια ατακα του "Καλη πιπα κι η Ευα καλη κι η Μαραννα, αλλα σαν την δικη μου πιπα δεν υπαρχει!" :grin:

:rockon: :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

μπα δεν μπορω να κρινω την πιπα του,λογικο ομως μου ακουγεται,οι πουστρες κανουν καλα τσιμπουκια ετσι φημολογειται

efes

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Like
215
Πόντοι
36
Ποσο χρονων ειπε πως ειναι? 50+ νομιζω, τοσο θα ειναι αληθεια. Δηλαδη με τη Μαριαννα μαζι θα ειχαν παει στρατό, σειρουλες! :grin:

Και βεβαια ολες οι φωτος που εχει βαλει ειναι ψευτικες, σιγα να μην ειναι φετες ο Σταματης, στρουμπουλουλης ειναι.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ποσο χρονων ειπε πως ειναι? 50+ νομιζω, τοσο θα ειναι αληθεια. Δηλαδη με τη Μαριαννα μαζι θα ειχαν παει στρατό, σειρουλες! :grin:

Και βεβαια ολες οι φωτος που εχει βαλει ειναι ψευτικες, σιγα να μην ειναι φετες ο Σταματης, στρουμπουλουλης ειναι.
κοντος κουτσος φαλακρος και με γυαλια;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μαλλιά κουβάρια...