Νέα

ο ,Ippotis69!ειμουν τσατσος για 25 χρόνια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ippotis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 65K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
μπα δεν μπορω να κρινω την πιπα του,λογικο ομως μου ακουγεται,οι πουστρες κανουν καλα τσιμπουκια ετσι φημολογειται

τα καλυτερα τσιμπουκια κανουν deep throat ολα μεσα  :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

zwnianos21

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
14
Πόντοι
1
Ο ippoths69 ειναι ο πιο καυλιαρης άντρας!!!φιλακια καυλα μου!!

arkoudiarhs

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
1
κουφαλες καλα τα λεει ο ιποτης.

ταχα μου δεν ασχολειστε με πουστρες αλλα ολοι ξερετε τι ειδους τσιμπουκια κανουν.

σιγανοπαπαδιστες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Απανωτά τα χτυπήματα τις τελευταιες ημερες.
Μετα τις συγκλονιστικες εξελιξεις με τον Πικερ, είχαμε σημερα την αποκαλυψη ότι οι φωτο του Ιππότη είναι μούφες. Και σερνεται ηδη η φημη ότι προκειται για τον Σταματη.
Δεν υπαρχει εμπιστοσυνη πλεον.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Απανωτά τα χτυπήματα τις τελευταιες ημερες.
Μετα τις συγκλονιστικες εξελιξεις με τον Πικερ, είχαμε σημερα την αποκαλυψη ότι οι φωτο του Ιππότη είναι μούφες. Και σερνεται ηδη η φημη ότι προκειται για τον Σταματη.
Δεν υπαρχει εμπιστοσυνη πλεον.
only syriza can save greece

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Τι έγινε με τον Picker γιατί δεν έχω την αντοχή να μπαίνω στο θρεντ του; :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Τι έγινε με τον Picker γιατί δεν έχω την αντοχή να μπαίνω στο θρεντ του; :think:
Δηλωσε ότι εάν στεγνωσει οικονομικα, δεν εχει πρόβλημα να τον παιρνει για να χρηματοδοτει τα καθημερινα του γαμησια.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Δηλωσε ότι εάν στεγνωσει οικονομικα, δεν εχει πρόβλημα να τον παιρνει για να χρηματοδοτει τα καθημερινα του γαμησια.
βρεθηκε κανεις να του τον δωσει ειναι το θεμα;

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
OP
OP
Ippotis69

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
54
Πόντοι
246
 Μορφη ο Σταματης! Εστηνε αυτι οταν γαμιωταν η Ευα η η Μαριαννα κι αν τις ακουγε να βογγανε και να τους αρεσει καταλαβαινε πως ο γαμιας θα ειναι καλος κι οταν εβγαινε του την επεφτε στην ψυχρα!

Θυμαμαι κορυφαια ατακα του "Καλη πιπα κι η Ευα καλη κι η Μαραννα, αλλα σαν την δικη μου πιπα δεν υπαρχει!" :grin:
Προσωπικα δεν έμαθα ποτε αν ηταν οντως τοσο καλος, εσυ τυπε ειχες εμπειρια?
Επεσες,διαννα!!!!!!!!μεσα! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: *P

efes

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Like
215
Πόντοι
36
Όχικαι κακομοίρης?? αυτό δεν το δέχομαι...παντα,φορουσα Pollo-Lacost- φιρμες, royxa!! και ολλοι με αγαπουσαν,και με γαμουσαν!!! :fuck2: :pip

Σταματη τωρα χωρις μαλακιες!
Σ' αγαπησαν και σε γαμησαν πολλοι απ οσους τους την επεφτες στα ντελα; Επιανε το κολπο?

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.908
Πόντοι
2.606
Όχικαι κακομοίρης?? αυτό δεν το δέχομαι...παντα,φορουσα Pollo-Lacost- φιρμες, royxa!! και ολλοι με αγαπουσαν,και με γαμουσαν!!! :fuck2: :pip
τυπε ιππότη πες του υπηρεσιακού αντμιν Αντισθένη να σου ανοίξει καρτέλα να γράψουν κριτικές  :tooth:

OP
OP
Ippotis69

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
54
Πόντοι
246
 Μορφη ο Σταματης! Εστηνε αυτι οταν γαμιωταν η Ευα η η Μαριαννα κι αν τις ακουγε να βογγανε και να τους αρεσει καταλαβαινε πως ο γαμιας θα ειναι καλος κι οταν εβγαινε του την επεφτε στην ψυχρα!

Θυμαμαι κορυφαια ατακα του "Καλη πιπα κι η Ευα καλη κι η Μαραννα, αλλα σαν την δικη μου πιπα δεν υπαρχει!" :grin:
Προσωπικα δεν έμαθα ποτε αν ηταν οντως τοσο καλος, εσυ τυπε ειχες εμπειρια?
Φίλε! ότι είμαι καλός στην πίπα? αυτό τα ξέρουν αυτοί που τους έκανα, αλλά και αυτοί που μου έκαναν. Δεν γουστάρω κόντρες με κανέναν, ούτε ποιον γαμησα ούτε ποιοι με γαμησαν… απλά θέλω να είμαι φίλος, με όλους σας, και να λέω την γνώμη μου σε κάθε θέμα… απλά έχω δουλέψει με της καλλίτερες της πιάτσας..  απλά τώρα δεν δουλεύω… ας πάρουμε από όσες θυμάμαι, γιατί είναι πολλές.. Καίτη Μανιάτο! Έφη!{Ακλαμενους} Άννα! Καρμεν! Ρανια! Χειλουδακη! Νατάσσα!{Ρωσιδα Φ71} Μαράκι!{Φυλης 71} Άντζελα Γιαννου! Άντζελα!{ φ 67!} Τανια! Δέσποινα{ Φώκαιας} Ντια! Γωγώ! Μαρίνα! Αφροδίτη!{ φ69} Ρωσίδες πολλές!!! Εύα! Ζωή! Και, και, και… δεν θυμάμαι! το τέλος αστό.. δεν θέλω να το αναφέρω……. :d-spam: :d-spam: :d-spam: :d-spam: :d-spam: :d-spam: :d-spam: :d-spam: :d-spam: :d-spam: :d-spam: :d-spam: :d-spam:

OP
OP
Ippotis69

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
54
Πόντοι
246
Σταματη τωρα χωρις μαλακιες!
Σ' αγαπησαν και σε γαμησαν πολλοι απ οσους τους την επεφτες στα ντελα; Επιανε το κολπο?
Φίλε μου! δίχως να ξέρω ποιος είσαι.. ενώ εσύ ξέρεις! ποτέ δεν κόλλησα σε κανέναν.. απλά, όποιος γούσταρε? με προκαλούσε, πηγαίνοντας τα ρέστα.. να είναι γυμνός! μέσα σε 3’’ και να χαϊδεύετε… ένα από τα παραδείγματα… σαν να σου έλεγε! Έλα.. άσε μην ποιασουμε αυτά, γιατί θα χρειάζονται μηνες, να λέω ιστορίες..{ όχι  μούφα} τώρα το τη έχω πάρει, μέσα εκεί??? και τη έχουν δει τα μάτια μου?? άσε! δεν θα τελειώσουμε… αλλά δεν δέχομαι ότι εγώ κολλούσα.. πρέπει  να ήταν ο ΚΟΥΚΛΟΣ! και πάλι δεν το επέτρεπαν οι κοπέλες.. μόνο ότι με μια Ρωσίδα{Ευα} που είχα αναμαλλιάρα,πολλυ, κάποτε, κάπου, πήραμε μια ομάδα μπάσκετ 13 άτομα, όλους μαζί, 4 το πρωί, και εγώ μέσα… το τη έγινε? Άσε! κάνεις δεν θα πιστέψει.. γι’ αυτό σου λέω? Άσε!!! :* :bounce: :* :bounce: :* :bounce: :* :bounce: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Φίλε μου! δίχως να ξέρω ποιος είσαι.. ενώ εσύ ξέρεις! ποτέ δεν κόλλησα σε κανέναν.. απλά, όποιος γούσταρε? με προκαλούσε, πηγαίνοντας τα ρέστα.. να είναι γυμνός! μέσα σε 3’’ και να χαϊδεύετε… ένα από τα παραδείγματα… σαν να σου έλεγε! Έλα.. άσε μην ποιασουμε αυτά, γιατί θα χρειάζονται μηνες, να λέω ιστορίες..{ όχι  μούφα} τώρα το τη έχω πάρει, μέσα εκεί??? και τη έχουν δει τα μάτια μου?? άσε! δεν θα τελειώσουμε… αλλά δεν δέχομαι ότι εγώ κολλούσα.. πρέπει  να ήταν ο ΚΟΥΚΛΟΣ! και πάλι δεν το επέτρεπαν οι κοπέλες.. μόνο ότι με μια Ρωσίδα{Ευα} που είχα αναμαλλιάρα,πολλυ, κάποτε, κάπου, πήραμε μια ομάδα μπάσκετ 13 άτομα, όλους μαζί, 4 το πρωί, και εγώ μέσα… το τη έγινε? Άσε! κάνεις δεν θα πιστέψει.. γι’ αυτό σου λέω? Άσε!!! :* :bounce: :* :bounce: :* :bounce: :* :bounce: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:
ρε σταμ η αμαδα μπασκετ εχει 12!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom