erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
Τι αστυνομικός είσαι; :S :S
Την Αμερική ανακάλυψες;
Τι να πεις ρε ανδροκλή που χεις πουτσα σαν σφυρι χαχααχχα
Τι αστυνομικός είσαι; :S :S
Την Αμερική ανακάλυψες;
πως εισαι σιγουρη οτι πηδιουντε?
μπορει να το καλει για καφε.
ολο στο γαμησι ειναι το μυαλο σου.
Δεν είμαι. Αλλά το ένστικτό μου..
Υ.Γ το μυαλό μου πάντα στην πουτσα φυσικα
το μυαλό μου πάντα στην πουτσα φυσικα
τετοια παιχνιδια εχεις στο σπιτι ?
τσόντες μου βάζεις; Εγώ τώρα μνε τον αλεξις το έχω ρίξει στις προσευχές. Αγιο όρος βατικανό, δεν γίνεται μέχρι τις εκλογες λεει να βλέπουμε τσόντες χαχαχαχαχαχαχαχαχα
τυπε απορώ με το θράσος τους να πηδιουνται στο σπίτι όταν φεύγει ο σύζυγος.
Ξεκωλιαρεςςς, τι ψαχνεις. Τους αντρες που ριχνουν στα διχτυα τους λυπαμαι.
Εγώ δεν τους πολυ λυπάμαι. Αν σκεφτείς ότι τελικά και αυτοί όπως οι άντρες εδω δεν θέλουν να μάθουν για το κέρατο τελικά.Λέω μόλις δω το ευτυχές ζέυγος να βγαίνει καμιά μέρα να ανοίξω μπροστά τους μια βότκα "ταράνδια" χαχαχαχαχαχαχαχαχα
χτύπα το κουδούνι 15 λεπτά αφού πάει ο γείτονας στη γειτόνισσα ... ή
αν δεν θες να τα χτυπήσεις εσύ, βάλε δύο τρία πιτσιρίκια με ένα 5ευρω ... ή
φώναξε την πυροσβεστική επειδή είδες ... καπνούς στο απέναντι διαμέρισμα .........
Τι με πέρασες βρε γλυκιέ μου ερέιζερ κανένα 15χρονο πιτσιρικάκι; εξαλλου ας μην ειμαι καχύποπτη μπορεί ο γειτονας να της κάνει φροντιστήριο αγγλικα
εγω πάλι θα ήθελα ενα κεικ καροτο (ασχετο)ναι σίγουρα (για τα αγγλικά...)...
εγώ πάντως πολύ θα ήθελα να δω μια κινηματογραφική σκηνή του στυλ να βγαίνει με τα σώβρακα ο γείτονας στο μπαλκόνι και να προσπαθεί να διαφύγει...
αν την είχα δημιουργήσει κιόλας...
εγω πάλι θα ήθελα ενα κεικ καροτο (ασχετο)
εν τω μεταξύ, δεν ξέρω γιατί, αλλά για κάποιον λόγο η μορφή του γείτονα που δημιουργήθηκε στο μυαλό μου είναι αυτή... :S
http://[URL unfurl="true"]www.hitandrun.gr/wp-content/uploads/2014/08/hollande.jpg[/img[/URL]]
το πέτυχα?
[/quote]
οχι καλε καμία σχέση.
εγω πάλι θα ήθελα ενα κεικ καροτο (ασχετο)
Τι θα ελεγες για ενα απλο σκετο καροτο?
http://[URL unfurl="true"]www.otherside.gr/wp-content/uploads/2008/11/funky-fruits-6-402x400.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
τόσο μεγάλο τον έχεις; χαχαχαχαχααχ εύγε νεε μου
οχι σουκερα αλλα δεν τον ρωτησα κιολας λες να θελει ; χαχαχαχαχαerinal Τι γινεται σε γαμησε ο γειτονας τελικα?
την ωρα που θα μπανει πολυκατοικια βγες και τραβα την στρινγκαρα και δειξε του την πρησμενη μουνα σου....και θα σου απαντησειοχι σουκερα αλλα δεν τον ρωτησα κιολας λες να θελει ; χαχαχαχαχα