erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
την ωρα που θα μπανει πολυκατοικια βγες και τραβα την στρινγκαρα και δειξε του την πρησμενη μουνα σου....και θα σου απαντησει
χονδρο
την ωρα που θα μπανει πολυκατοικια βγες και τραβα την στρινγκαρα και δειξε του την πρησμενη μουνα σου....και θα σου απαντησει
τόσο μεγάλο τον έχεις; χαχαχαχαχααχ εύγε νεε μου
σωπα ρε συ μιση ντροπη δικη σου και αλλη τοσοι σε αυτον,να ρθω εγω στο οικοδομημα να σε πηδηξω πανω στο λεβιτοστασιοχονδρο
σωπα ρε συ μιση ντροπη δικη σου και αλλη τοσοι σε αυτον,να ρθω εγω στο οικοδομημα να σε πηδηξω πανω στο λεβιτοστασιο
χααχαχχαχααχχααχχαχααχαχαχαχχα ρε σουκερα να είσαι καλα με έκανες και γέλασα
den βαρεθηκες τοσα χρονια τα ιδια κ τα ιδια? παιξε κ λιγο λολ για αλλαγη
χααχαχχαχααχχααχχαχααχαχαχαχχα ρε σουκερα να είσαι καλα με έκανες και γέλασα
Και εσύ μετά πως θα βρεις αφορμή να μου μιλήσεις..; ;)
α καλαΚαι εσύ μετά πως θα βρεις αφορμή να μου μιλήσεις..; ;)
ποσο ελλεηνιδα εισαι?Και εσύ μετά πως θα βρεις αφορμή να μου μιλήσεις..; ;)
Βλέπω συχνά τον γείτονα απο την απέναντι πολυκατοικία να έρχεται στην δικιά μας και να μπαίνει στο σπίτι μιας γειτονισσας παντρεμένης πιστεύω ακράδαντα οτι την πηδάει. Το λεω στον άντρα της;;
ε να μην ζηλευει αμα δεν χυνει το δικο ττης το μουνι?Ζηλεύεις.... ;)
Aυτο δεν θα συμβει….Κοιμησου ησυχαμόνο γι'αυτό πρόσεχε που... Μπορεί να με πετύχεις ;)
πέτυχα τον γείτονα τον κονδο την ώρα που γύριζα κ δεν έβρισκα πάρκινγκ γιατί γίνονται κάτι έργα φυσικού αερίουΖηλεύεις.... ;)
τωρα σας βαζουν φυσικο αεριο εσας?πέτυχα τον γείτονα τον κονδο την ώρα που γύριζα κ δεν έβρισκα πάρκινγκ γιατί γίνονται κάτι έργα φυσικού αερίου
Θα του καθοσουνα αν σου εξασφαλιζε μονιμο παρκινγκ?πέτυχα τον γείτονα τον κονδο την ώρα που γύριζα κ δεν έβρισκα πάρκινγκ γιατί γίνονται κάτι έργα φυσικού αερίου
Πιάσαμε κουβέντα και μου είχε να μου στο πάρκινγκ τους γιατί έλειπε η αδελφη του,Κ μετά να τον ξυπνήσω αύριο να μου ανοίξει.εξαιρετικός νέος δεν θα τον δώσω, χαχαχαχα
Κ μετρό..τωρα σας βαζουν φυσικο αεριο εσας?
ειδες ο σαμαρας?Κ μετρό..
Δεν κάθομαι σε κάποιον επειδή μου εξασφάλιζει κάτι άλλα επειδή απλά μου αρέσειΘα του καθοσουνα αν σου εξασφαλιζε μονιμο παρκινγκ?
Θα του καθοσουνα αν σου εξασφαλιζε μονιμο παρκινγκ?