erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
20 διαφορετικούς;Θα του καθοταν αν της εξασφαλιζε 20 σκληρους και χοντρους ποντους για το μουνακι της!
20 διαφορετικούς;Θα του καθοταν αν της εξασφαλιζε 20 σκληρους και χοντρους ποντους για το μουνακι της!
Δεν κάθομαι σε κάποιον επειδή μου εξασφάλιζει κάτι άλλα επειδή απλά μου αρέσει
μπραβο, ετσι ειναι το πιο σωστο και το πιο ηθικο ;)
ΟΟΟ :o Με συγκινουν τα λογια σουΔεν κάθομαι σε κάποιον επειδή μου εξασφάλιζει κάτι άλλα επειδή απλά μου αρέσει
Εχεις μπει στο σαλονι της και στο κρεβατι της τυπε?Η ερι τυπε ειναι κυρια και ηθικη στο σαλονι και πουτανα στο κρεβατι. Λιρα 100 κοριτσι για σπιτι να ξες
Η ερι τυπε ειναι κυρια και ηθικη στο σαλονι και πουτανα στο κρεβατι. Λιρα 100 κοριτσι για σπιτι να ξες
Είμαι Ένα αξιαγάπητο πλάσμα αυτό είναι αλήθειαΗ ερι τυπε ειναι κυρια και ηθικη στο σαλονι και πουτανα στο κρεβατι. Λιρα 100 κοριτσι για σπιτι να ξες
Είμαι Ένα αξιαγάπητο πλάσμα αυτό είναι αλήθεια
αν δεν έχει μπειΕχεις μπει στο σαλονι της και στο κρεβατι της τυπε?
κουρουνα;δε κοιμσαι τετοια ωρα μωρη κουρουνα?
κουρουνα;
20 διαφορετικούς;
Εχεις μπει στο σαλονι της και στο κρεβατι της τυπε?
Δηλαδή τι καλό έχεις ή κουρούνα;
μερακλή σε κόβω :-DΜονοκομματους! Να στους χωνει αργα αργα και να τους μετρας εναν εναν οπως θα μπαινουν μεσα σου καυλίαρα μου !
Να επαινειτε μονον την "νοικοκυροσυνη" της τοτε και να αφησετε τα αλλα δωματια μεχρι να "εισελθετε" και εις αυταΟχι μονο στη κουζινα της τυπε. Κανει φοβερες φλογερες. Ο,τι εγινε εγινε στον παγκο της κουζινας
Δεν είναι κακή η κουρουνιτσα!<3Το κύριο χαρακτηριστικό της κουρούνας είναι η περιέργεια, είναι ένα αρκετά περίεργο πλάσμα, κάτι που φαίνεται εύκολα και σχεδόν αμέσως για όποιον καθίσει και την παρατηρήσει. Όταν δεν είναι απασχολημένη με την εύρεση τροφής, κυριαρχεί η περιέργειά της που την κάνει να περιεργάζεται παράξενα αντικείμενα, όπως βότσαλα, λουλούδια, ξύλα, σκουπίδια κι άλλα, κάποια από τα οποία μπορούν να αποτελέσουν έναυσμα για μία ανακάλυψη. Λαμπρά και φανταχτερά αντικείμενα συναρπάζουν τις κουρούνες και πολλές φορές μπορεί κάποιος να τις δει να πετούν μακριά με κομμάτια γυαλιού, με μεταλλικά αντικείμενα, με δαχτυλίδια, με κλειδιά, με γυαλιστερές πέτρες κλπ. Μέρος της νοημοσύνης τους αποκαλύπτει και η μίμηση ενός μεγάλου αριθμού ήχων, συμπεριλαμβανομένων των συριγμών, των νιαουρισμάτων, των μηχανών και της ανθρώπινης φωνής. Οι κουρούνες έχουν ένα καλό λεξιλόγιο με ένα ευρύ φάσμα ήχων που χρησιμοποιούν για να επικοινωνήσουν μία με την άλλη.
Δεν είναι κακή η κουρουνιτσα!<3