nomercy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 15
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1.240
αρε λιγουριδες ...αμα δειτε το κωλο της γυναικας μου ζωντανα.
θα παθετε πλακα απο την καυλα
Δεν κρατιεμαι απο την καύλα λέμε.... Στείλε διεύθυνση γρήγορα!!!
ο τιτανομεγιστος λυμπεροπουλος;τρομερη μορφη ο τυπος με το κομοδινι βαψιμο,τον εχω για 100% μπουρδελιαρη
μπας ειναι αυτος που γαμαει την αννα τυπε?ο τιτανομεγιστος λυμπεροπουλος;τρομερη μορφη ο τυπος με το κομοδινι βαψιμο,τον εχω για 100% μπουρδελιαρη
Τι εγινε ρε μεγαλε δεν σου φτανει μια?
ειναι μουτσουνα ο τυποςΑυτος ειναι σιγουρα . Δεν ειδες αγριαδα που εβγαλε χθες στην συγκεντρωση.??
δεν νομιζω,εχει πει οτι ειναι ειναι υπερ της οικογενειας και τιποτα αλλομπας ειναι αυτος που γαμαει την αννα τυπε?
αν ο παμμεγιστος bbwlover εχει πει οτι ο ταξιτζης μοιαζει στον κοκκαλιαρη![]()
Πολυ θα το ηθελα αυτο να την ξεσκισετε ο ενασ μετα τον αλλον απο τον κωλο.Ασε μας ρε τυπε ολο λογια εισαι, ποτε θα κανονισεις κανα gangbang να ερθουμε να τη βρουμε με τη γυναικαρα σουεσυ θα τραβας με την καμερα, που το γουσταρεις κιολας!
της το εχω προτεινει αλλα εφαγα ενα τσοκαρο στο κεφαλι. Απο αυτο καταλαβα οτι δεν θελει
της το εχω προτεινει αλλα εφαγα ενα τσοκαρο στο κεφαλι. Απο αυτο καταλαβα οτι δεν θελει
τουρτα η παστα;
και θα ερθουμε κυριοι φυσικα..με τα γλυκα μας και τα λουλουδια μας,μην μας πει γυφτουλες