Νέα

Ο φίλος μου ο ταξιτζής πήδηξε την γυναίκα μου και μένα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Αυτος ειναι επαγγελματικος προσανατολισμος, οχι αστεια.

πωω πνεύμα αντιλογίας  :boobies:
επειδή και εκεί είμαστε πίσω λες αυτό το πράγμα που είναι άσχετο, νταξ κάποιοι πρεπει να κάνουν κ αυτή τη δουλειά δεν θα γίνουν όλοι
το κλασικό γιατροί η' δικηγόροι  :sunglasses:

και λες πως οι παχουλές έχουν μεγαλύτερη επιτυχία κιόλας...

εντάξει έχεις δίκιο λέμε  :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
πωω πνεύμα αντιλογίας  :boobies:
επειδή και εκεί είμαστε πίσω λες αυτό το πράγμα που είναι άσχετο, νταξ κάποιοι πρεπει να κάνουν κ αυτή τη δουλειά δεν θα γίνουν όλοι
το κλασικό γιατροί η' δικηγόροι  :sunglasses:

και λες πως οι παχουλές έχουν μεγαλύτερη επιτυχία κιόλας...

εντάξει έχεις δίκιο λέμε  :rockon:
Α μαλιστα, δεν εχουν μεγαλυτερες επιτυχιες οι παχουλες απο τις λεπτες?
Δυο τινα συμβαινουν. Ή μενεις σε καποιο νησι με 50 κατοικους, ή εχεις να βγεις απο το σπιτι σου καμια δεκαρια χρονια.
Σε πληροφορω οτι η δικια μου ειναι ΧΟΝΤΡΗ (οχι αστεια, ΧΟΝΤΡΗ). Και καθε μερα της την πεφτουν (ακομη και μπροστα μου) τουλαχιστον 2-3 ατομα. Και πριν απο μενα τους αλλαζε σαν τα πουκαμισα. Οι λεπτες και θεωρητικες φοβιζουν τους ανδρες. Οι χοντρες φαινονται πιο προσιτες και ειναι λογικο να εχουν επιτυχιες.
Ενταξει, εσυ εχεις δικιο. Οκ?

Επισκέπτης
Δυο τινα συμβαινουν. Ή μενεις σε καποιο νησι με 50 κατοικους, ή εχεις να βγεις απο το σπιτι σου καμια δεκαρια χρονια.
Σε πληροφορω οτι η δικια μου ειναι ΧΟΝΤΡΗ (οχι αστεια, ΧΟΝΤΡΗ). Και καθε μερα της την πεφτουν (ακομη και μπροστα μου) τουλαχιστον 2-3 ατομα. Και πριν απο μενα τους αλλαζε σαν τα πουκαμισα. Οι λεπτες και θεωρητικες φοβιζουν τους ανδρες. Οι χοντρες φαινονται πιο προσιτες και ειναι λογικο να εχουν επιτυχιες.

Εντάξει......και μένα ο παππούς μου είναι 95 ετών με 2 μπαστούνια και 4 Π,με κάτι πατομπούκαλα ΝΑ,με το συμπάθειο,και δε μπορεί να μιλήσει,και του την πέφτουν κάθε μέρα 40 γκόμενες,μοντέλα παρακαλώ.....από αυτές που βλέπεις στα περιοδικά....όχι αστεία.....

Κατά τα άλλα αν είσαι σε μπαράκι,ΝΑΙ,μπορεί να της την πέσουν και 5-6......

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16

αν συμβαίνει αυτό, μάλλον είναι επειδή μία χοντρή δύσκολα θα δώσει χυλόπιτα
beggars cannot be choosers  :sunglasses:

@poustiki kithara, συμφωνώ εδώ και ώρα μ αυτά που λες  :cheesy:

Επισκέπτης
Και ένα ανεκδοτάκι:

Ήμουν κάποτε σε ένα εστιατόριο και δούλευα ως σερβιτόρος....σε 1 τραπέζι καθόντουσαν μια γυναίκα χοντρή στα πρόθυρα του εμφράγματος,και μία λεπτή κοπέλα με ωραία χαρακτιριστικά...κάποια στιγμή,με φωνάζει ο μετρ και μου λέει:
-Παιδί μου,πήγαινε σε παρακαλώ πολύ αυτή τη σαμπάνια στην κοπέλα στο τραπέζι νούμερο 22...είναι κερασμένη από μένα.
-Εντάξει

Πηγαίνω και αφήνω την σαμπάνια στην λεπτή και της λέω "η σαμπάνια είναι κερασμένη από τον μετρ" και με βλέπει ο μετρ από μακρία,και έρχεται και μου λέει "Όχι σε αυτή ρε μαλάκα!!! Στην άλλη έπρεπε να την αφήσεις"

:grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τυπε σορρυ αλλα ειναι καλοκαιρι, τα μπεμπακια κυκλοφορανε μαυρισμενα με αλαβαστρινα ποδαρακια και συ μας μιλας για το σουξε που πιστευεις οτι εχουν οι οχι αστεια ΧΟΝΤΡΕΣ. συγκεντρωσου μερες που ειναι και μη μας κουλενεις.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Απλα αν της πεσεις σε καμμια λεπτουλα και μουναρα παιζει και το σκηνικο να φας ακυρο,αν την πεσεις σε καμμια που ειναι σαν βουβαλι το πιθανοτερο ειναι να ξεσκιστεις πρωτα σε καμμια ψησταρια και μετα στον πουτσο,φυσικα εχουν επιτυχιες οι χοντρες...σε αυτους που δεν μπορουν να γαμησουν μουναρες

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
267
Πόντοι
36
Απλα αν της πεσεις σε καμμια λεπτουλα και μουναρα παιζει και το σκηνικο να φας ακυρο,αν την πεσεις σε καμμια που ειναι σαν βουβαλι το πιθανοτερο ειναι να ξεσκιστεις πρωτα σε καμμια ψησταρια και μετα στον πουτσο,φυσικα εχουν επιτυχιες οι χοντρες...σε αυτους που δεν μπορουν να γαμησουν μουναρες

Ανέκαθεν λόγω ανασφάλειας οι παχουλές κάνουν καλύτερο κρεβάτι από πολλά θεόμουνα, για να μπορέσουν να κερδίσουν τον άνδρα. Απλά με το θεόμουνο θα τελειώσεις με το που θα βλέπεις την κωλάρα της και με τη χοντρή θα τελειώσεις εξαιτίας των όσων θα σου κάνει.

Τώρα όσων αφορά το καμάκι εκεί θα συμφωνήσω μαζί σου

Επισκέπτης
τυπε σορρυ αλλα ειναι καλοκαιρι, τα μπεμπακια κυκλοφορανε μαυρισμενα με αλαβαστρινα ποδαρακια και συ μας μιλας για το σουξε που πιστευεις οτι εχουν οι οχι αστεια ΧΟΝΤΡΕΣ. συγκεντρωσου μερες που ειναι και μη μας κουλενεις.

Έχει δίκιο καλέ ο άνθρωπος....άμα πας σε μια παραλία,δεν υπάρχει περίπτωση να μη δεις,άνδρα,να κάνει καμάκι σε χοντρή.....και όταν λέμε χοντρή δεν εννοούμε 75-80 κιλά....αλλά 160 κιλά,....όχι αστεία.... :2funny:

Πέρα από την πλάκα.......είναι τυχαίο που σχεδόν όλα τα μοντέλα είναι λεπτές; Και όταν βλέπουμε μια ωραία και λεπτή κοπέλα,δε λέμε "είναι σαν μοντέλο"; Για χοντρή δεν έχει ακουστεί κάτι τέτοιο...... :think:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Έχει δίκιο καλέ ο άνθρωπος....άμα πας σε μια παραλία,δεν υπάρχει περίπτωση να μη δεις,άνδρα,να κάνει καμάκι σε χοντρή.....και όταν λέμε χοντρή δεν εννοούμε 75-80 κιλά....αλλά 160 κιλά,....όχι αστεία.... :2funny:

Πέρα από την πλάκα.......είναι τυχαίο που σχεδόν όλα τα μοντέλα είναι λεπτές; Και όταν βλέπουμε μια ωραία και λεπτή κοπέλα,δε λέμε "είναι σαν μοντέλο"; Για χοντρή δεν έχει ακουστεί κάτι τέτοιο...... :think:
επι εποχης αναγεννησεως (αν θυμαμαι καλα,αν οχι, ας με διορθωσει καποιος) το ιδανικο σωμα κι αυτο που αποτυπωνοταν σε πινακες ζωγραφικης ηταν το τσουπωτο-ζουμερο. {καμμια σχεση δηλαδη με το σημερινο,αλλα δεν το ελεγες και χοντρο}..

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Ανέκαθεν λόγω ανασφάλειας οι παχουλές κάνουν καλύτερο κρεβάτι από πολλά θεόμουνα, για να μπορέσουν να κερδίσουν τον άνδρα. Απλά με το θεόμουνο θα τελειώσεις με το που θα βλέπεις την κωλάρα της και με τη χοντρή θα τελειώσεις εξαιτίας των όσων θα σου κάνει.

Τώρα όσων αφορά το καμάκι εκεί θα συμφωνήσω μαζί σου
οποτε οτι και να μας κατσει οκ ειμαστε :2funny: :2funny:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
επι εποχης αναγεννησεως (αν θυμαμαι καλα,αν οχι, ας με διορθωσει καποιος) το ιδανικο σωμα κι αυτο που αποτυπωνοταν σε πινακες ζωγραφικης ηταν το τσουπωτο-ζουμερο. {καμμια σχεση δηλαδη με το σημερινο,αλλα δεν το ελεγες και χοντρο}..
+1000000 προσωπικα αυτο μου αρεσει

Επισκέπτης

Καλά και κάποτε στις επαρχίες τη δεκαετία του 40,οι άνδρες προτιμούσαν τις παχούλες και τις "χτικιάρες" τις θεωρούσαν άρρωστες.....

Αλλά πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει...... :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καλά και κάποτε στις επαρχίες τη δεκαετία του 40,οι άνδρες προτιμούσαν τις παχούλες και τις "χτικιάρες" τις θεωρούσαν άρρωστες.....

Αλλά πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει...... :rockon:
στην ελλαδα το 40 τυπε?
δικε μου τοτε που να βρουνε χοντρες
δεν ειχαν να φανε

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και τις φαφουτες και τις δυσμορφικες :grin:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
σε ποιον πλανητη;!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom