amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.242
- Πόντοι
- 22.785
Άγαπητέ άκου , άκου , δέν μπορώ νά δώσω όρισμό διά εύνόητους λόγους.Τι ειναι γκει;;;;
Ειμαι φτωχια και αμόρφωτη
Άγαπητέ άκου , άκου , δέν μπορώ νά δώσω όρισμό διά εύνόητους λόγους.Τι ειναι γκει;;;;
Ειμαι φτωχια και αμόρφωτη
την σηκωνει την κοιλια για να το δει .αλλα δεν χρειαζετε να βλεπει το κανει στα τυφλα πια
την σηκωνει την κοιλια για να το δει .αλλα δεν χρειαζετε να βλεπει το κανει στα τυφλα πια
Άγαπητέ άκου , άκου , δέν μπορώ νά δώσω όρισμό διά εύνόητους λόγους.
θα τους δωσει ο ταξιτζηςεχεις σκεφτεί να της κάνεις χαλάουα?
θα σου έλεγα για λαζερ αλλά είναι πολλά τα λεφτα...
εχεις σκεφτεί να της κάνεις χαλάουα?
θα σου έλεγα για λαζερ αλλά είναι πολλά τα λεφτα.χαλαουα πως γινεται.
θελω να της βαλω και σκουλαρικι μουνιου
Γεια σου ρε Αντιγοναρα! Πες του και για το πως θα φτιαξει μονος του το σκουλαρικι τωρα!
A, αυτό δεν μπορεί να το κάνει μόνος του!
πρέπει να πάει σε ειδικό στούντιο για piercing. είναι επικίνδυνο.
να μπορουσα μονο να βλεπα τη φατσα του τυπα στο στουντιο piercing μολις δει τη χοντρη με κατεβασμενα τα βρακια![]()
να μπορουσα μονο να βλεπα τη φατσα του τυπα στο στουντιο piercing μολις δει τη χοντρη με κατεβασμενα τα βρακια![]()
εγώ θα'θελα να δω τη φάτσα σου κάθε φορά που βλέπεις τα βιντεάκια που ανεβάζει ο bbw με την Αννούλα!!!
![]()
![]()
![]()
Τι εχει πια η Αννουλα? Φαγωθηκατε.εγώ θα'θελα να δω τη φάτσα σου κάθε φορά που βλέπεις τα βιντεάκια που ανεβάζει ο bbw με την Αννούλα!!!
![]()
![]()
![]()
Τι εχει πια η Αννουλα? Φαγωθηκατε.
Γύρω στα 200 κιλά παραπάνωΤι εχει πια η Αννουλα? Φαγωθηκατε.