apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε τι μουτσουνα ειναι αυτη?
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
κλασσικο μπουρδελιαρικο μουτρο![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
κλασσικο μπουρδελιαρικο μουτρο
τυπε τι μουτσουνα ειναι αυτη?![]()
![]()
![]()
κλασσικο μπουρδελιαρικο μουτρο![]()
μιλαμε για τον ορισμο!!!!τεραστια μορφη,κοντος και κουτσαβακιτυπε τι μουτσουνα ειναι αυτη?![]()
![]()
![]()
κλασσικο μπουρδελιαρικο μουτρο![]()
Τύπε εμένα κοκκαλιάρης μου φαίνεται.
http://[URL unfurl="true"]www.espressonews.gr/files/ArticlePhotos/20080608/thumbs/aigal1_494x320.jpg[/img[/URL]] :think:
[/quote]
Τι είναι αυτό τύπε;
Τύπε εμένα κοκκαλιάρης μου φαίνεται.
ο κοκκαλιαρης τυπεΤι είναι αυτό τύπε;
λες να ειναι ο θωμας;καπως ετσι ειναι ο φιλος ταξιτζης
ετσι κοκκαλιαρης τυπε?καπως ετσι ειναι ο φιλος ταξιτζης
ο κοκκαλιαρης τυπε![]()
ελα ρε;θα μας βαλεις τετοιο σκηνικο;οι γειτονες τι εκαναν; βαραγανε παλαμακια;Αυριο θα ανεβασω βιντεο που το δειχνει το μουνι στους γειτονες στο μπαλκονι
αυριο το απογευμα οπωσδηποτε. το λινκ δεν ειναι ετοιμο ακομα
δεν ξερεις τον μητροπουλο;τον ιδρυτη της παραγκας;Για πες στοιχεία. Παράγων;
Για πες στοιχεία. Παράγων;
δεν ξερεις τον μητροπουλο;τον ιδρυτη της παραγκας;
μα γιατι ρε τυπε?Καλώς κάτι ενθυμήθην. Δεν ασχολούμαι με το ελληνικό ποδόσφαιρο...ειδικώς
μα γιατι ρε τυπε?![]()