poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Μπαρμπεκιου λαβερ προσεχε γιατι οι ταξιτζηδες ειναι της μοδας να βγαζουν μαχαιρια τελευταια
φιλε μου να σου δωσω μια συμβουλη.κοψε το καλωδιο του οτε βαλε τον υπολογιστη στο πλυντηριο στους 40 να κανεις και οικονομια και βγες εξω.θα δεις ειναι ωραιαΕιναι 10.23 και ακομα δεν εχει ελθει. το κινητο της δεν θα εχει μπαταρια γιατι ειναι απενεργοποιημενο
θελεις να ερθω με τον πουσταλεκο να δουμε τι εχει γινει;Ειναι 10.23 και ακομα δεν εχει ελθει. το κινητο της δεν θα εχει μπαταρια γιατι ειναι απενεργοποιημενο
θελεις να ερθω με τον πουσταλεκο να δουμε τι εχει γινει;
θελεις να ερθω με τον πουσταλεκο να δουμε τι εχει γινει;
γυρισε και εφερε και λεφτα. μια χαρα ολα. ο γερος δεν κανει τιποτα απο οτι μου ειπε.
Τον παει για κατουρημα και τουαλετα καθαριζει το σπιτι και μαγειρευει μια χαρα ολα.
παω να παρω μπυρες να εχω
λησαξατε οτι θα μου φυγει η γυναικα . Παντα σε μενα ερχετε για εγω ξερω απο γυναικες.
Καθε Σαββατο ερχετε ο ταξιτζης. Εγω εν το μεταξυ θα τα εχω φαει τα λεφτα
δεν πληρωνω
να παει η δικια μου να καθαρισει βαρεθηκα τις μαλακιες της τελειωσε μου την εδωσε
καλα που εχω και εσας και λεω τον πονο μου
κλανει και χεζη συνεχει η δικια μου μεσα στη τουαλετα. δεν μου αρεσει αυτο
παω να παρω το κινητο να την παρω βιντεο . Θα το ανεβασω αυριο μαλλον.
ξερετε που
Πουσταλέκο της φιλολογικής?
Την τρελανε στην πουτσα ο γερος απο ολες τι τρυπες.Εσυ παρε μπυρες κακομοιρη!!!κλανει και χεζη συνεχει η δικια μου μεσα στη τουαλετα. δεν μου αρεσει αυτο
παω να παρω το κινητο να την παρω βιντεο . Θα το ανεβασω αυριο μαλλον.
ξερετε που
δεν πιστευω να μας λες ψεμματα επειδη ακουσες οτι θα ερθω με τον πουσταλεκο,σιγουρα ειναι σπιτι η τις τραβαει τιποτα μανικια ο παππους;γυρισε και εφερε και λεφτα. μια χαρα ολα. ο γερος δεν κανει τιποτα απο οτι μου ειπε.
Τον παει για κατουρημα και τουαλετα καθαριζει το σπιτι και μαγειρευει μια χαρα ολα.