duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
δεν ειναι πορνη η γυναικα μου . Μας βοηθανε οικονομικα ολοι αυτο και μονον
Οταν λες ολοι, ποσοι ειναι αυτοι οι ολοι που της τον φορανε?
δεν ειναι πορνη η γυναικα μου . Μας βοηθανε οικονομικα ολοι αυτο και μονον
Σκεφτεσαι να την ξαναβγαλεις στο κλαρι τη γυναικα σου?
γιατι ρε παιδια ειναι ασχημη τρεχουν ολοι απο πισω της
ο φιλος ο ταξιτζης ειναι ελληνας και καθαρος . Απλως μασ κοροιδευε και τους δυο και κυριως την γυναικα μου για τα κιλα της. Προσπαθησε να μου την χωσει αλλα εγω κρατησα την ανδρικη μου τιμη και του ξεφυγα
Επεξε και καμια ''ξιφομαχια'' πριν φυγεις ή τραπηκες σε ατακτη φυγηο φιλος ο ταξιτζης ειναι ελληνας και καθαρος . Απλως μασ κοροιδευε και τους δυο και κυριως την γυναικα μου για τα κιλα της. Προσπαθησε να μου την χωσει αλλα εγω κρατησα την ανδρικη μου τιμη και του ξεφυγα
τυπε τοτε εβαλες λαθος τιτλο στο θεμαο φιλος ο ταξιτζης ειναι ελληνας και καθαρος . Απλως μασ κοροιδευε και τους δυο και κυριως την γυναικα μου για τα κιλα της. Προσπαθησε να μου την χωσει αλλα εγω κρατησα την ανδρικη μου τιμη και του ξεφυγα
τυπε το κανουν για ξεκαρφωμαγιατι ρε παιδια ειναι ασχημη τρεχουν ολοι απο πισω της
οριστε σεξυ κοιλια .
Μας ψεκαζουν τυπεαντισθένη εχεις καταλάβει οτι οτι θρεντ ανοιγει ο καθένας τελευταια ειναι ντιπ για ντιπ?
Ψαξε να βρεις τι φταίει αγαπητε αντμιν
Φιλε sorry αλλα και ΄γω θα στην γαμαγα. Δεν εχεις και καμια δικια σου για να δω αν με καυλωνεις και ΄συ. Μετα θα σας βοηθησω οικονομικα, μην αγχωνεσεΣας αρεσει η κοιλια της η οχι
Τον καλέσαμε Σαββατο σπιτι και πηδηξε και την χοντρη και μενα. Εγινα ρεζιλι στην γυναικα μου. Δυστυχως ειχαμε πιει πολλες μπυρες και δεν ξεραμε τι καναμε. Η δικια μου ηταν τυφλα στο μεθυση. το ιδιο και εγω.
Κάτσε ρε συ να σκεφτεί το σενάριο καλυτερατυπε δε μας απαντας και μας εχεις μπερδεψει, τελικα στον καρφωσε ναι ή οχι?
παντος οταν πηγε να την κανει την φασει η γυναικα μου αρχισε να τον κτυπαει με τα μαξιλαρια και να τον βριζει. Σιγα μην αφησει να γινει ο αντρας της πουστης
τον πεταξε εξω απο το σπιτι
Διαροη μεθανιου λέγεταιΦοβουνται τα ....διαφυγοντα αερια γι αυτο τρεχουν