lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
τετοια;μου εχει συμβει μια φορα. της εφυγε μια τουρτα απο τον κωλο. Λερωθηκαν τα σεντονια
τετοια;μου εχει συμβει μια φορα. της εφυγε μια τουρτα απο τον κωλο. Λερωθηκαν τα σεντονια
τελικα περασε να παρει τα λεφτα που του χρωστας τυπε?τι εγινε με αυτο το θεμα
λες να αρχισει τα κλανιδια τυπε?θελω να την βαλω να κανει διπλο και απο μπρος και απο πισω και δεν θελει. δεν μπορει λεει να κρατηθει γιατι εχει χαλαρωσει πολυ .....
μαλακιες σου λεει τυπε,στα βιντεο δεν φαινεται να ειναι χαλαρη.θελω να την βαλω να κανει διπλο και απο μπρος και απο πισω και δεν θελει. δεν μπορει λεει να κρατηθει γιατι εχει χαλαρωσει πολυ .....
να της περασεις ενα σετ τσιμουχες και θα ειναι μια χαραθελω να την βαλω να κανει διπλο και απο μπρος και απο πισω και δεν θελει. δεν μπορει λεει να κρατηθει γιατι εχει χαλαρωσει πολυ .....
λες να αρχισει τα κλανιδια τυπε?
αυτο ελειπε,σου γαμησε την γυναικα,σου εκανε ενα πινελο και σε εσενα,ε οχι και να του δωσεις και λεφταπερασε αλλα δεν πειρε τιποτα. . Μαλλον το πειρε αποφαση .
αυτο ελειπε,σου γαμησε την γυναικα,σου εκανε ενα πινελο και σε εσενα,ε οχι και να του δωσεις και λεφτα
κανονικα επρεπε να στα ακουμπαει χοντρα τυπε.ζηταει αλλα δεν του δινω πως να το κανουμε. δεν εχω
δεν φτανει που πηγε με τετεια κορμαρα
πεστα ρε τιτανομεγιστε,εσενα σε πηραν ξωφαλτσα τα σκαγια;η σε πιτσιλισε κανονικα;ζηταει αλλα δεν του δινω πως να το κανουμε. δεν εχω
δεν φτανει που πηγε με τετεια κορμαρα
περασε αλλα δεν πειρε τιποτα. . Μαλλον το πειρε αποφαση .
ετσι θελουν,καλα της εκανεςαυριο θα παει παλι στον παλιο της εργοδοτη να τον παρακαλεσει να την προσλαβει.
Της ειπα να γραψει και κανενα βιογραφικο χα χα χα . με εβρισε και εφαγε ενα σκαμπιλι αλλο πραμα
ναι αλλα αμα ετρωγες και εσυ κανεναν μηπως εφτιαχνε η μεση σου;την βαζω μπροστα παντα εγω φευγω.
εχει συνηθησει αυτη και το ξυλο και ολα. Αμα συνηθισεισ μετα τα αποζητας . γιατι λοιπον εγω να μπλεξω με υποκοσμο
την βαζω μπροστα παντα εγω φευγω.
εχει συνηθησει αυτη και το ξυλο και ολα. Αμα συνηθισεισ μετα τα αποζητας . γιατι λοιπον εγω να μπλεξω με υποκοσμο