Οχι ρε φιλε γειτονες ειναιτυπε εχει απολα
νιγηριανους
ρουμανες
νταβατζηδες
ταξιτζιδες
προαγωγους πορνοσταρ
ετσι ειναι η γειτονια μου
Οχι ρε φιλε γειτονες ειναιτυπε εχει απολα
νιγηριανους
ρουμανες
νταβατζηδες
ταξιτζιδες
προαγωγους πορνοσταρ
γιατι ρε τυπε?εγω και η γυναικα μου με Ελληνες θελουμε να κανουμε παρεα αλλα μας διοχνουν
μαλακια τυπεετσι ολη μερα πινουμε μπυρεσ και βλεπουμε τηλεοραση. Χτες ειχα πιει πολλες μπυρες και οταν πηγε να μου παρει τσιμπουκι την κατουρισα. Κριμας που δεν προλαβα να το τραβηξω με το κινητο
δεν ξερω μωρε . Μονον η μανα μου ερχετε και μας βλεπει . Κανεις στο σοι δεν μας θελει.
η γυναικα μου ειναι πολυ χοντρη και γελανε μαζι τους. Ασε που ειναι και ζωο τελιος μιλαμε ουτε να μιλησει ξερει τιποτα .....τελιος ζωο
τυπε δεν νομιζω οτι κανει πλακα ο παμμεγιστοςΕσύ είχες πει κάποτε ότι είσαι 53......και η μάνα σου πόσο να'ναι;;; 75; 80;;; Μας δουλεύεις μου φαίνεται...και έπειτα τώρα τη λες ζώο......η πλάκα έχει και ένα όριο αδερφέ....
τυπε εχει απολα
νιγηριανους
ρουμανες
νταβατζηδες
ταξιτζιδες
προαγωγους πορνοσταρ
κτηνοβασιες και μερικες σκληρες 'αντρικες' στιγμες!τυπε εχει απολα
νιγηριανους
ρουμανες
νταβατζηδες
ταξιτζιδες
προαγωγους πορνοσταρ
τυπε δεν νομιζω οτι κανει πλακα ο παμμεγιστος
που τα βρηκες τα λεφτα για τετοιο γευμα τυπε?Μολις φαγαμε εγω σαν λιτοδιαιτος εφαγα ενα πιατο μακαρονια με κυμα . Η γυναικα μου 3 πιατα και μισο καρβελι ψωμι. Αισθανοτανε μια αδυναμια μου ειπε
νομος 4000 και ετσι τυπε?εδω η δικια μου στην παραλια . Οταν την ειχα κουρεψει για τιμωρια
λιμοκτονει η καημενη.....Μολις φαγαμε εγω σαν λιτοδιαιτος εφαγα ενα πιατο μακαρονια με κυμα . Η γυναικα μου 3 πιατα και μισο καρβελι ψωμι. Αισθανοτανε μια αδυναμια μου ειπε