apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ο ταξιτζης ειναι το τελευταιο βαγονι παντως τυπεο bbw ειναι η ατμομηχανη τυπε;
ο ταξιτζης ειναι το τελευταιο βαγονι παντως τυπεο bbw ειναι η ατμομηχανη τυπε;
και αλλαζουν 1-2 οι αλλοι;ο ταξιτζης ειναι το τελευταιο βαγονι παντως τυπε
θελεις να ερθουμε σπιτι να κανουμε εναν ερανο να του τα δωσουμε εμεις να παει στο διαβολο ο μαλακας;τον εβρισα . Ηθελα λεφτα για τον κοπο του. Ελεγε που ειναι πουτανα η γυναικα σου και αλλα πολλα
Θα περασει λεει το Σαββατο να παρει τα λεφτα που του χρωσταω.
ασε ο τυπος ειναι πολυ ηλιθιος
τι να κανω ρε παιδια δεν εχω λεφτα να του δωσω .
μαζι με τον ταριφα ερχομαι να σου ριξω μαπες και κανα ΄΄σκαμπιλι΄΄στα ποδια να σταματησεις να μας ζαλιζεις τον ερωτα ψυχακια..τον εβρισα . Ηθελα λεφτα για τον κοπο του. Ελεγε που ειναι πουτανα η γυναικα σου και αλλα πολλα
πουλα το κορμι σου τυπετον εβρισα . Ηθελα λεφτα για τον κοπο του. Ελεγε που ειναι πουτανα η γυναικα σου και αλλα πολλα
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
εδω θελει να την κανει πορνοσταρ ρε τυπε:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Τι ειναι αυτο???? Εχω γαμηθει στα γελια!!! Η γυναικο σου το ξερει οτι την βγαζεις φορα παρτιδα??
εδω θελει να την κανει πορνοσταρ ρε τυπε
δωστου λιγο κωλο ρε τυπε.......το ιδιο ειναι.....τον εβρισα . Ηθελα λεφτα για τον κοπο του. Ελεγε που ειναι πουτανα η γυναικα σου και αλλα πολλα
Αμα εσενα σου αρε! Εμενα δε μου πεφτει λογος!!δεν σου αρεσει ? το ξερει πως δεν το ξερει οτι την βαζω στο ιντερνετ
τον εβρισα .Ηθελα λεφτα για τον κοπο του.Ελεγε που ειναι πουτανα η γυναικα σου και αλλα πολλα
Μονο ενα πραγμα σε σωζει, φαε πολυ φασολαδα πριν ερθει και μολις σε στριμωξει στη γωνια και τον βαλει μεσα αμολα οτι εχεις και δεν εχεις, αν δεν ειναι σκατlover της καπουλαρισες!
τον εβρισα . Ηθελα λεφτα για τον κοπο του. Ελεγε που ειναι πουτανα η γυναικα σου και αλλα πολλα