duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
Τιτανομεγιστε που πηγατε με την Αννουλα το τριημερο? Κατι ακουσα στο Περου για σεισμο, δε νομιζω να σου σκονταψε πουθενα?
και εγω ανησυχω που χαθηκε,παντως χτες μπηκεΤι εγινε ρε μαγκες ο bb? τον ελιωσε η μπετονιερα?
φημες λενε οτι ο ταριφας του κανε τον κωλο διευρο......τον εχει ξεκωλιασει τον μπαρμπεκιου λαβερ αντερ καβερ....bbwlover που χαθηκες ρε τυπε, θα μας ανεβασεις κανα βιντεο με την Αννουλα ντυμενη αγιοβασιλιτσα
θα σκασει και αυτος τυπε με κανενα βιντεακι...υπομονη...το καλο πραγμα...μετα τον λιλα χαθηκε και ο παμμεγιστος bbwlover :S
τυπε φοβαμαι μηπως εμαθε η χοντρη οτι κρυβει τιποτα λεφτα και τον εδειρε μαζι με την αδερφη της οπως την αλλη φορα :Sθα σκασει και αυτος τυπε με κανενα βιντεακι...υπομονη...το καλο πραγμα...
και η αδερφη της στα ιδια κυβικα ειναιτυπε φοβαμαι μηπως εμαθε η χοντρη οτι κρυβει τιποτα λεφτα και τον εδειρε μαζι με την αδερφη της οπως την αλλη φορα :S
πολυ ξυλο δικε μου
τυπε ο ιδιος ο bbwlover λεει την αδερφη της αννας χοντρη :Sκαι η αδερφη της στα ιδια κυβικα ειναι
αυτος ο μερακλης σαν τον λυμπεροπουλο δεν μιαζει αν θυμαμαι καλα
γεια σας παιδια καλα εισαστε ? εδω εφτιαχνα παλι το κρεβατι γιατι μου το εσπασε η χοντρη απο το βαρος. το βραδυ εκει που την πηδαγα καταρευσε ολο το κρεβατι και βρεθηκαμε στο πατωμα.
Η δικια μου ουτε που το καταλαβε συνεχιζε να φωναζει...
οχι ρε συ και αρκουδα...
πω εχει κ κρυο τωρα...δν μπορειτε να τη βγαλετε κατω...γεια σας παιδια καλα εισαστε ? εδω εφτιαχνα παλι το κρεβατι γιατι μου το εσπασε η χοντρη απο το βαρος. το βραδυ εκει που την πηδαγα καταρευσε ολο το κρεβατι και βρεθηκαμε στο πατωμα.
Η δικια μου ουτε που το καταλαβε συνεχιζε να φωναζει...
τυπε στα ποσα πιατα τραχανα ειπαμε ειναι τωρα που κανει διαιτα;θα δωσει λεφτα η μανα μου να παρουμε καινουργιο κρεβατι τα χριστουγεννα αλλιος θα την βαλω να κοιματε κατω . εδω που τα λεμε τα κανουν μικρα τα κρεβατια σημερα