kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.308
- Πόντοι
- 7.885
BBWLOVER ζηλεύω τον φίλο σου τον ταξιτζή .Έδωσε και κωλαράκι η δικιά σου ή μήπως του έκανε νούμερα και πήγε να πάρει το δικό σου
ρε τυπε αρχισες να το λαδωνεις το γκροβερακι για να στρωσει η μεση σου;Τον καλέσαμε Σαββατο σπιτι και πηδηξε και την χοντρη και μενα. Εγινα ρεζιλι στην γυναικα μου. Δυστυχως ειχαμε πιει πολλες μπυρες και δεν ξεραμε τι καναμε. Η δικια μου ηταν τυφλα στο μεθυση. το ιδιο και εγω.
α ρε πατριδαααααααααααα ;)αντισθένη εχεις καταλάβει οτι οτι θρεντ ανοιγει ο καθένας τελευταια ειναι [size=30pt]ντιπ για ντιπ?[/size]
ρε φίλε bbw προσέξτε λίγο..ναι ρε κρυφτικα κακο ειναι. Αφου την εβριζε και της εριξε και μερικες φαπες. Εγω το εσκασα πηγα στην κουζινα. ειχα κατουριθει απο τον φοβο μου και μπαινει ο μεσα στην κουζινα και μου λεει να κατεβασω τα παντελονια. εγω το εκανα απο φοβο και τοτε η δικια μου τον αρχισε με τα μαξιλαρια.
αντε αμεσως εσυ με τα φαρασια%^$%^#%#@^%^@$#@%...
δυσκολο τωρα πια.....εβαλε την οπισθεν.....Ἡ καταισχύνη τοῦ κοινωνικοῦ συγχρωτισμοῦ μετ' ἀποβρασμάτων ὡς οἱ ὁδηγοὶ ἀγοραίων εἶναι τοσαύτη ὥστε ἐπισκιάζει τὴν - μεγάλην - προσβολὴν τῆς συνουσίας ἐκ τοῦ ἀπευθυσμένου.
Κ. bbwlover ἀλλάξατε ἐπειγόντως πορείαν.
Να ευχηθώ κι εγώ
Και σ΄ανώτερα ! Μετά τον ταξιτζή, εύχομαι και Νταλικιέρη !
την πειρε απο πισω αφου τρεχανε τα χυσια απο τον κωλο της. καθοταν μετα στην τουαλετα και εκλανεBBWLOVER ζηλεύω τον φίλο σου τον ταξιτζή .Έδωσε και κωλαράκι η δικιά σου ή μήπως του έκανε νούμερα και πήγε να πάρει το δικό σου
την ακουγανε στην περιοχη;δυνατα κλανιδια;την πειρε απο πισω αφου τρεχανε τα χυσια απο τον κωλο της. καθοταν μετα στην τουαλετα και εκλανε
εχει ξεβαψει απο την χρησηρε φιλε ΒΒwlover αυτες οι ασπριλες που ειχε η γυναικα σου στο μουνί της τι ηταν τελικά?
Λοιπον, για να κλεισει ομορφα το θεμα και να τελειωνουμε επιτελους, νομιζω οτι πρπει να ακουσουμε τη γνωμη του giasou για το θεμα..
Ας το ειδοποιησει καποιος, σας ικετευω..
την πειρε απο πισω αφου τρεχανε τα χυσια απο τον κωλο της. καθοταν μετα στην τουαλετα και εκλανε