Λοιπόν φιλαράκια δεν καταλαβαίνω γιατί αμφισβητείται τα λεγόμενα του ανθρώπου.
Εγω έχω ένα φιλαράκι που είναι 32 χρονών αρκετά εμφανίσημος και ΠΑΡΘΕΝΟΣ.Δυστυχώς εδώ και αρκετά χρόνια έχει μπεί σε ένα περίεργο ψυχολογικό δρόμο που δεν τον οδηγεί πουθενά-κοινώς έχει σχεδόν σηκώσει τα χέρια ψηλά!!
Φοβάται ότι όταν έρθει εκείνη η στιγμή δε θα ανταποκριθεί λόγω παλιάς τραυματικής εμπειρίας και γιαυτό δεν το κυνηγάει καθόλου και ως γνωστών οι γκόμενες δεν πέφτουν μαζί με τη βροχη!
Συγκεκριμένα πριν χρόνια τα είχε με μια επίσης παρθένα (ηλικιακά αρκετά μικρότερη του),πήγανε σε νησί για ΣΚ και ότανπροσπάθησε να της κάνει έρωτα από το αγχος του να αποδώσει δε μπόρεσε ούτε να βρεί «στόχο» ούτε να του σηκωθεί
.Την επόμενη μέρα η κοπέλα του ζήτησε να χωρίσουνε
και αυτός το πήρε αρκετά βαριά (ε, όχι και να σε παρατήσει μια παρθένα επέιδή δε σου σκηώθηκε!!)
Στην ηλικία του ΟΛΕΣ οι γυναίκες θεωρούν δεδομένη μια κάποια εμπειρία οπότε τον φίλο μου τον «μυρίζονται» εύκολα και ξενερώνουν ενώ οι μικρές δεν τον κοιτάνε καν γιατί δεν έχει το στυλάκι του προχωρημένου με αυτοπεπείθηση άντρα.Του έχω γνωρίσει πάνω από 10 κοπέλες την τελευταία δεκαετία και το συμπέρασμα πάντα ίδιο..........¨καλό παιδί ο φίλος σου αλλά για παρέα (!)¨
Τον λυπάμαι ρε μάγκες γιατί σίγουρα
αλλά τον πληρωμένο έρωτα δεν τον θέλει (ούτε εγώ εκ πεποιθήσεως).Υπάρχει φως στο τούνελ;