Νέα

Ο φίλος μου είναι 30 ετών παρθένος!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pitas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 263
  • Εμφανίσεις 34K
  • Ετικέτες
    παρθένος
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Αυτοι οι αντρες ειναι κατα πασα πιθανοτητα τα μεγαλυτερα θυματα της κοινωνιας. Γιατι αν τους μυριστει καμια οτι δεν ειναι και τοσο εμπειροι και τους κοψει για πλουσιους θα τους χορευει στο ταψι. Θα πεσουν με τα μουτρα στην πρωτη τυχουσα!

vasani

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αυτοι οι αντρες ειναι κατα πασα πιθανοτητα τα μεγαλυτερα θυματα της κοινωνιας. Γιατι αν τους μυριστει καμια οτι δεν ειναι και τοσο εμπειροι και τους κοψει για πλουσιους θα τους χορευει στο ταψι. Θα πεσουν με τα μουτρα στην πρωτη τυχουσα!

+1

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Αντικειμενικά ειναι πολυ δύσκολη κατάσταση. Το θέμα ειναι πως νοιώθει αυτος, η κατάσταση αυτη του δημιουργεί μια ψυχολογία που τον εμποδίζει να βγει απο την κατάσταση. Φαύλος κύκλος και γορδιος δεσμος μαζι

hiphoper

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
Μέχρι ποια μεγαλύτερη ηλικία πιστεύετε οτι ο άλλος πρεπει να έχει γαμήσει?Εννοω το πιο μεγαλος.Εγω ξέρω 22χρονους που ακομα δεν γαμησανε

Επισκέπτης
Μέχρι ποια μεγαλύτερη ηλικία πιστεύετε οτι ο άλλος πρεπει να έχει γαμήσει?Εννοω το πιο μεγαλος.Εγω ξέρω 22χρονους που ακομα δεν γαμησανε

Και μεχρι 22 ειναι παλι τραβηγμενο αλλα παλευεται..το 30αρης ειναι λιγο εξωφρενικο:)

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
Εγω εχω ενα φιλαρακι 30 χρονων που δεν εχει βγαλει γκομενα ποτε αλλα εχει πηδηξει ολες τις πουτανες της θεσσαλονικης

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Εγω εχω ενα φιλαρακι 30 χρονων που δεν εχει βγαλει γκομενα ποτε αλλα εχει πηδηξει ολες τις πουτανες της θεσσαλονικης
Καλα τους εκανε.
Το να μην μπορεις να βγαλεις γκομενα ειναι ενα προβλημα αλλος μπορει να εχει τα χαλια του αλλος να ειναι ντροπαλος αλλα να μην εχει γαμηση 30 χρονων ανθρωπος ε τοτε υπαρχη πιο σοβαρο προβλημα.

Επισκέπτης
επειδη η αληθεια του περιστατικου αμφισβητειται, εχω να δηλωσω οτι οντως μου αρεσει να δουλευω τον κοσμο και την κοινωνια γενικοτερα, το ομολογω,αλλα χωρις να μπορω να αποδειξω κατι βεβαια σε αυτο το θεμα δεν δουλευω κανενα , its real!
πολύ μούφα έχει πέσει.

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Λοιπόν φιλαράκια δεν καταλαβαίνω γιατί αμφισβητείται τα λεγόμενα του ανθρώπου.
Εγω έχω ένα φιλαράκι που είναι 32 χρονών αρκετά εμφανίσημος και ΠΑΡΘΕΝΟΣ.Δυστυχώς εδώ και αρκετά χρόνια έχει μπεί σε ένα περίεργο ψυχολογικό δρόμο που δεν τον οδηγεί πουθενά-κοινώς έχει σχεδόν σηκώσει τα χέρια ψηλά!!
Φοβάται ότι όταν έρθει εκείνη η στιγμή δε θα ανταποκριθεί λόγω παλιάς τραυματικής εμπειρίας και γιαυτό δεν το κυνηγάει καθόλου και ως γνωστών οι γκόμενες δεν πέφτουν μαζί με τη βροχη!
Συγκεκριμένα πριν χρόνια τα είχε με μια επίσης παρθένα (ηλικιακά αρκετά μικρότερη του),πήγανε σε νησί για ΣΚ και ότανπροσπάθησε να της κάνει έρωτα από το αγχος του να αποδώσει δε μπόρεσε ούτε να βρεί «στόχο» ούτε να του σηκωθεί :headbang: :headbang:.Την επόμενη μέρα η κοπέλα του ζήτησε να χωρίσουνε :idiot: και αυτός το πήρε αρκετά βαριά (ε, όχι και να σε παρατήσει μια παρθένα επέιδή δε σου σκηώθηκε!!)
Στην ηλικία του ΟΛΕΣ οι γυναίκες θεωρούν δεδομένη μια κάποια εμπειρία οπότε τον φίλο μου τον «μυρίζονται» εύκολα και ξενερώνουν ενώ οι μικρές δεν τον κοιτάνε καν γιατί δεν έχει το στυλάκι του προχωρημένου με αυτοπεπείθηση άντρα.Του έχω γνωρίσει πάνω από 10 κοπέλες την τελευταία δεκαετία και το συμπέρασμα πάντα ίδιο..........¨καλό παιδί ο φίλος σου αλλά για παρέα (!)¨ :jerking: :jerking: :jerking:
Τον λυπάμαι ρε μάγκες γιατί σίγουρα  :bigdick: :bigdick:αλλά τον πληρωμένο έρωτα δεν τον θέλει (ούτε εγώ εκ πεποιθήσεως).Υπάρχει φως στο τούνελ;

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Μόνο αν βρεθεί εθελόντρια να το δει με ενδιαφέρον το θέμα. Κάτι σαν πτυχιακή να πούμε.

Επισκέπτης
Και εγω εχω ενα γνωστο ο οποιος πλησιαζει τα 40 και πιστευω οτι δεν εχει παει με γυναικα ακομα. Πουστης δεν ειναι θα το καταλαβενα πιστευω. Απλα ο τυπος εχει προβλημα επικοινωνιας, ουτε φιλους εχει ουτε πολλες παρεες κανει. Το ειχαμε παρει καποτε μαζι σε μπουρδελο και αυτος περιμενε απ' εξω να γαμησουμε και να γυγουμε μαζι.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ειναι λιγο καταντια να μην εχεις γαμησει μεχρι τα 30....!εγω πιστευω οτι και σε αντρες και στις γυναικες κανει μπαμ....!η αγαμια ειναι κακο πραγμα...!εγω ειχα γνωρισει ενα τυπα ετσι 30φευγα και ειτανε παρα πολυ θρησκος και ελεγε θα γινει με την γυναικα που θα παντρευτω....!τωρα μεχρι να παντρευτουνε μην με ρωτησαιτε τι θα κανουνε?θα πεζουνε ταβλακι....!ξερω γω....!αφου μερικοι το εχουνε επιλεξει καλως....!αλοι παλι που θελουνε και δεν μπορουνε...!εκει ειναι για λυπηση...!και τωρα ετσι οπως βλεπεις ολες τισ κοπελιτες απο τα 18 ξεπεταγμενες και να τις πας κανα 25 αρη και να ναι παρθενης....?ξενερα-ρεζιλι-ρομπα ξεκουμπωτη ξερω γω.....!καθε πραγμα στον καιρο του και ο κολιος τον αυγουσο...!

Thanassis

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2006
Like
3
Πόντοι
0
Μάγκες η λύση είναι μία:Του παίρνεις μια βίζιτα (το καλύτερο είναι να την γνωρίζεις ήδη-να μην του τύχει καμιά στριμμένη ή καμιά πατσαβούρα)και τον πας λάου λάου.Την πρώτη φορά θα του την παίξει,μετά πίπα και σιγά-σιγά θα γίνει.Θα κοστίσει λίγο βέβαια αλλά καλύτερα να τα φάει εκεί τα λεφτά παρά σε ψυχολόγους που δε θα βοηθήσουν καθόλου.Αν τώρα είναι θρήσκος και παρθένος εκ πεποιθήσεως στείλ'τον σε μοναστήρι... :jerking:

yeah

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
1
Άσχημο πράγμα η αγαμία,εγώ έχω ξαδέρφη 36ετών και ακόμα...τπτ.Και να ήταν κανα μπάζο...Λίγο παχουλούλα είναι,ωραίο προσωπάκι,λεφτακια έχει  :cheesy: μα καλά κανένας δε βρέθηκε.Και ειναι παρθένα ακόμα, το ξέρουμε άλλα 2-3 άτομα. Το θέμα είναι ότι είναι απίστευτα αντικοινωνική, ντροπαλή και το κυριότερο για μένα; κακιά! Η συμπεριφορά της για ΟΛΕΣ τις γυναίκες είναι άθλια, όποια συνοδεύεται είναι πουτάνα και άλλα τέτοια αισχρά.Αφήστε τα.
Πάντως για τους άντρες ξέρω κάποια άτομα που ξεπαρθενιάστηκαν στα 23-24.Απλά κολλάγανε στο κατάλληλο σημείο. Μαλακία τους  :P

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Κάνε το ψυχικό ρε ξάδερφε.
Οικογενειακό θα παραμείνει το θέμα.

yeah

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
1
Ήρεμα θέλει σε τέτοιες περιπτώσεις. Είχαμε πάει θυμάμαι έναν 20αρη παρθένο απο μια παρέα σε μπουρδέλο και δε του σηκωνόταν με τπτ.Μόνο πίπα του πήραν. Πρέπει πιστεύω να συνειδητοποίσουν πρώτα αυτοί και να κάνουν το 1ο βήμα.Θέλει αυτοπεποίθηση πως να το κάνουμε.

edit: Δεν είναι δουλειά μου φίλε  ;)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μωρέ ψυχικό σου προτείνω να κάνεις.

Καλή η πλάκα, αλλά πέρα απο τα ίσως "ψυχολογικά" που έχουν αυτά τα άτομα μήπως πρέπει να ψάξει κανείς για άλλα προβλήματα υγείας?
Απο ασθένειες (ειδικά αυτές που περιορίζουν την λίμπιντο) άλλο τίποτα τα τελευταία χρόνια.

Επισκέπτης
Μωρέ ψυχικό σου προτείνω να κάνεις.

Καλή η πλάκα, αλλά πέρα απο τα ίσως "ψυχολογικά" που έχουν αυτά τα άτομα μήπως πρέπει να ψάξει κανείς για άλλα προβλήματα υγείας?
Απο ασθένειες (ειδικά αυτές που περιορίζουν την λίμπιντο) άλλο τίποτα τα τελευταία χρόνια.

Να μια σοβαρη αντιμετώπιση του θέματος..

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
...δεν έχεις και άδικο αλλά σε μικρές ηλικίες είναι λίγο δύσκολο να είναι θέμα ασθένειας.Συνήθως ψυχολογικό είναι.Έχω μικρό αδερφό (20) και το τι ακούω...δεν φαντάζεσαι!!!Από την παρέα του ζήτημα να πηδάνε κανά 2!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom