Νέα

"ο εφιαλτης"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα makk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
τυπε εμεις εδω στο μπου εχουμε πιο υψηλες απαιτησεις απο τους μεσους χυστες    :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Τυπε το bou εχει πολύ απαιτητικο κοινο.Για να δεχτεί ένα τραγουδι πρεπει να το λεει γυναικα,να είναι ξεκωλιαρα και να κανει βίζιτες. Αλλιως δεν.... :S :S

askeris

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2010
Like
674
Πόντοι
86
σ'ευχαριστώ που μπήκες στη διαδικασία να το ακούσεις και να πεις την άποψή σου..υποθέτω ότι δεν σου άρεσε..μια παρένθεση (όχι ότι αφορά και κανένα βέβαια)..δεν είμαι ούτε αριστερός,ούτε πούστης..απλώς έγραψα ένα τραγούδι..

Νομιζω ότι θελει πιο πολλες νοτες φιλε μου ακούγεται 'παιδικο' κυριως στην αρχη και ο στιχος του εχει ενταση ως νοημα. Δηλαδη, η πολυπλοκοτητα/βαρυτητα του στιχου δεν ακολουθηται απο πιο "μεστη" μουσικη. το μουσικο μοτιβο επαναλαμβάνεται πολλες φορες και ακούγεται μονοτονο. Θελει πιο πολλες παραλαγες στο βασικο σου μουσικο μοτιβο κατ'εμε. επισης εχει και έναν ρυθμο που δεν αλλαζει καθολου.
Καλα εκανε και το ανεβασε. Που αλλου θα ειχε βημα να του δινει τοσσες κριτικες;

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
303
Πόντοι
36
Συγχωρεσε με τυπε,δεν ηταν στις προθεσεις μου.Για να επανορθωσω ανεβαζω τον πηχη πιο ψηλα και πλημμυριζω το site με πγιοτητα    :headbaning2:

τυπε εσυ εισαι ακομα πιο ποιοτικος και απο εμενα    :S :S :S

AmoKomA

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Νοε 2017
Κριτικές
77
Like
4.066
Πόντοι
11.396

Επισκέπτης
"στις νύχτας τα σοκακιά πολεμάς τα θεριά κλπ κλπ" ο αγαπητός καλλιτέχνης έχει αναφορές στη μοναξιά και απελπισία που νοιώθουμε για να καταλήξουμε στις αγοραίες αγκαλιές, να αγοράσουμε λίγη επιβεβαίωση. Φίλε μου αν είσαι ενεργός μπουρδελιάρης, δεκτό το τραγούδι σου και αξιοσέβαστο, μαζί σου. Αν μας τρολάρεις και εμπαίζεις τον παιδικό εύθραυστο συναισθηματισμό μας που προτιμούμε να ζούμε με αγοραίες αυταπάτες και όχι να μας κοροϊδεύει η κάθε καργιόλα που ερωτεύεται και ξε-ερωτεύεται μόλις εμφανιστεί καλύτερος πουτσαράς "που την ανεβάζει στα ουράνια", τότε αυτό που κάνεις δεν είναι σωστό, μας πληγώνεις χωρίς λόγο καθώς είμαστε συνειδητοποιημένοι

panoszog

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τύπε αυτό έπρεπε να θέσεις προς αξιολήγηση στον λαό του Bou. Δικό σου είναι και αυτό και σίγουρα ταιριάζει με την θεματολογία και ψυχολογία των συνμπουρδελιάρηδων εδώ μέσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom