Επισκέπτης
αλλος ενας που βλεπει εφιαλτες απο τα ktmo rdm-sth like that- λεει να μην το αρνουμαστε :-
αλλος ενας που βλεπει εφιαλτες απο τα ktmo rdm-sth like that- λεει να μην το αρνουμαστε :-
αλλος ενας που βλεπει εφιαλτες απο τα ktm
αλλος ενας που βλεπει εφιαλτες απο τα ktm
Oπα δικε μου μας παιρνεις ολους αμπαριζα ετσι οπως τα λες...εγινε και αγαπαμε μια μηχανη δηλαδη εχω προβλημα προσωπικοτητας?Δεν έχω KTM
Δεν είμαι μπουρναζιωτης
Δε βλέπω εφιάλτες παρα μονο αν έχω φάει πολύ το βραδυ
Δεν έχω πρόβλημα προσωπικότητας ώστε να το καλύψω με μηχανάκι/ αμάξι/ κινητό
Oπα δικε μου μας παιρνεις ολους αμπαριζα ετσι οπως τα λες...εγινε και αγαπαμε μια μηχανη δηλαδη εχω προβλημα προσωπικοτητας?
Απο εδω ρε τυπε...Δεν έχω πρόβλημα προσωπικότητας ώστε να το καλύψω με μηχανάκι/ αμάξι/ κινητό
Φοβασαι μην τους στειλουν στο δικο σου νησι και τσιτωσες?τον καθαρισμο της πολης απο τοξικομανης και μεταναστες και την μεταφορα τους σε νησια με μικρο πληθησμο....δεν γαμιεται λεω εγω ο Σαβοπουλος...να τους παρει και να τους βαλει σπιτη του....καθε αρχιδας βγαινει και λεει την μαλακια του.....
Μα δεν λενε καποιοι οτι πρεπει "να παρεμβαινει ο πνευματικος κοσμος"?Ο καθενας (καλλιτεχνης) μπορει να λεει οτι θελει.
Τον ακουσα και εγω. Εκει καταντησαμε:
Η επισημη πολιτεια να ειναι ανικανη να διαχειριστει ενα τετοιο προβλημα και να περιμενουμε προτασεις απο τραγουδοποιους, ηθοποιους, μπουζουξιδες κτλ.
Ολοι μα ΟΛΟΙ, ειναι ασχετοι!
Οχι ρε γενικα μιλαω..απλα μου την δινει το σκετικο να τους ξεφωρτοθουμε εμεις και να τους φορτωσουμε στους αλλους...Φοβασαι μην τους στειλουν στο δικο σου νησι και τσιτωσες?
Απο εδω ρε τυπε...
Πονοκεφαλος εισαι αδερφε...καληνυχταΠριν από το "εδώ" υπάρχουν 3 άλλες φράσεις
Και πάνω από αυτά υπάρχει παράθεση
Η παράθεση, και οι 4 φράσεις συνδέονται μεταξύ τους.
Αν στη φράση που απομόνωσες είδες τον εαυτό σου, πρέπει να το ξανασκεφτείς
Καλο βραδυ
Δεν έχω KTM
Δεν είμαι μπουρναζιωτης
Με ποδηλατο?Δεν έχω KTM
Δεν είμαι μπουρναζιωτης
τον καθαρισμο της πολης απο τοξικομανης και μεταναστες και την μεταφορα τους σε νησια με μικρο πληθησμο....δεν γαμιεται λεω εγω ο Σαβοπουλος...να τους παρει και να τους βαλει σπιτη του....καθε αρχιδας βγαινει και λεει την μαλακια του.....
ποιος ειναι ο πλνευματικος κοσμος? αυτοι που εγιναν εκατομμυριουχοι με τις χορηγιες του υπ πολιτισμου για τις συναυλιες τους,Μα δεν λενε καποιοι οτι πρεπει "να παρεμβαινει ο πνευματικος κοσμος"?