lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
ε τοτε τραβιεμαι ρε παιδια σορρυ![]()
Μη στενοχωριέσαι.
Αμα θες να στενοχωρηθείς σκέψου το κωλοθρεντ μου που ζει ακόμα εν αντιθεσει με τα δικά σου.
ε τοτε τραβιεμαι ρε παιδια σορρυ![]()
ΓΚΑΜΠΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕς ΤΗΝ ΦΩΤΟ...
σκροφαπου ειναι ο μπουρναζιωτης με το ktm? :'(
Καλε μεσιε σπιντ ... μη γινεστε κακος ... χαλαρωστε λιιιγο και θα σας κανω κονε με τη γιαγια μου![]()
![]()
Αυτο ηταν πριν την μπεμπα και την βεφα..το ξερω η καραφλα βοηθαει...σε γαμαω με το ιδιο,εχω πιο αεροδυναμικα μουτρα
αααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχχ
κατα το πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας ο Σαββοπουλος είχε δηλωσει ερωτευμένος με το Κάρατζιτς ..
Τώρα που ο Κάρατζιτς είναι φυλακή ,ο Σαββόπουλος,ίσως προσπαθεί να διασώσει τις ρατσιστικες ιδέες του ανθρώπου που αγαπούσε και θαυμάζει.
Πεστο ψεματα....αλλα τι ψαχνεις στο ελλαδα ειμαστε...ολοι φερουν γνωμη για ολα...κατα το πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας ο Σαββοπουλος είχε δηλωσει ερωτευμένος με το Κάρατζιτς ..
Τώρα που ο Κάρατζιτς είναι φυλακή ,ο Σαββόπουλος,ίσως προσπαθεί να διασώσει τις ρατσιστικες ιδέες του ανθρώπου που αγαπούσε και θαυμάζει.
Αυτή τη δήλωση δεν τη κάνει χρυσαυγίτης! Και μάλιστα με "καθαρισμό"τον καθαρισμο της πολης απο τοξικομανης και μεταναστες και την μεταφορα τους σε νησια με μικρο πληθησμο....δεν γαμιεται λεω εγω ο Σαβοπουλος...να τους παρει και να τους βαλει σπιτη του....καθε αρχιδας βγαινει και λεει την μαλακια του.....
Και ομως τυπε τους εχουν πει οτι η γνωμη τους μετραει..και βγαινουν και λενε την μαλακια τους..καο οπου κατσει...Αυτή τη δήλωση δεν τη κάνει χρυσαυγίτης! Και μάλιστα με "καθαρισμό"
Εννοείται ότι πρέπει να κάνει καμιά συναυλία για δώσει σε άσυλο τοξικομανών.
Οσο για τα ξερονήσια θα ήταν καλό, αν μπορούσαν να χρηματοδοτηθούν όχι μόνο μετανάστες (που πρέπει να πάνε σπίτι τους) αλλά και άλλοι ως εμπορική δραστηριότητα σε άγονη
Τύπε ο Σαββόπουλος έχει άποψη. Αλλά έπαθε φαίνεται ότι οι κομμουνιστές στη σοβιετία. Άρχισε τις εξορίεςΚαι ομως τυπε τους εχουν πει οτι η γνωμη τους μετραει..και βγαινουν και λενε την μαλακια τους..καο οπου κατσει...
εγω ειμαι κτμακιας αλλα οχι μπουεναζιωτηςπου ειναι ο μπουρναζιωτης με το ktm? :'(
Εισαι γαματη!
Στο εχω ξαναπει?![]()
εγω ειμαι κτμακιας αλλα οχι μπουεναζιωτης