majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
Μεγάλος πούστης μας φαίνεται,λες να είναι;
πόσους μεγαλοδικηγόρους σήμερα;πουσταρααααα και συ
ελα ρε τυπε που χαθηκες ?
Μεγαλο-επιχειρηματίας είναι ο άνθρωπος ρε τύπε, τι περίμενες :S
σε τι μπιζνες να εχει χωθει παλι
κάτι για άμμο απο την Σαχάρα είχα ακούσει
Τουλάχιστον δεν φαίνεται να έχει χρεοκοπήσει σαν μερικούς-μερικούς(ονόματα δεν λέμε,υπολήψεις δεν θύγουμε)κατι θα ξερει αυτος παραπανω τυπε , εχει το αγγιγμα του Μίδα
πως σας φαινεται ο νεος δημαρχος?
Θεά ο δήμαρχος
Τουλάχιστον δεν φαίνεται να έχει χρεοκοπήσει σαν μερικούς-μερικούς(ονόματα δεν λέμε,υπολήψεις δεν θύγουμε)
παιδια εγω να πω λιγο την γνωμη μου περα απο την πλακα.Εχω κουραστει τοσα χρονια με τα κουστουμια και τις γραβατες, με την καθε μαλακια που ταζει ο καθε υποψηφιος και το καθε ψεμμα που λεει για να τον ψηφισουν.Θελω και αναζητω νεα προσωπα ας ξεκαθαρισει ο τοπος.Να μου πεις ο ψηνακης ειναι νεος?οχι αλλα εμενα χωρις να τον ξερω προσωπικα μου γεμιζει το ματι απο την ομιλια του απο τα ρουχα του απο τα παντα ολα που εχω μαθει και βλεπω οτι εχει κανει σαν ανθρωπος , γιαυτο και θα τον ψηφιζα αν ψηφιζα μαραθωνα.Θελω δημαρχους που να κανουν πραξεις οχι λογια.οπως και ο γκλετσος θεωρω τα παει πολυ καλα και γιαυτο και ξαναβγηκε.Ελπιζω ο ψηνακης να τα καταφερει και γιατι οχι να μην ξαναβγει........τα σχολια δικα σας.
ΥΓ : Κανενας δημαρχος προσωπικα δεν με απασχολει τι κανει στο κρεβατι του και το λεω αυτο για τις αγαπουλες που θα πεταξουν την μαλακια τους.
καλό!!! πολύ καλό !!!!Θεά ο δήμαρχος