Νέα

Ο Δημαρχος Ηλιας Ψηνακης : Ξεχαστε το δημο που γνωριζατε!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μεγάλος πούστης μας φαίνεται,λες να είναι; :think: :think: :think:

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
εχω μια ιππικη φαρμα στον Μαραθωνα που θελω να την εκμεταλευτω μεσω Ψηνακη.Κατι φωτογραφισεις που εκανε αν ειδε κανεις πανω σε αλογο εκει ηταν.Να εισπρατω καμια αποδοση απο εκει να βγαινουν τα χαρατσια και κατι ψιλα.......τα καλοκαιρακια για αραγμα με κανα μουνακι και μπανακια στο σχοινια ειναι σουπερ.Ασε που τα μουνακια καυλωνουν με τα αλογα.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
παιδια εγω να πω λιγο την γνωμη μου περα απο την πλακα.Εχω κουραστει τοσα χρονια με τα κουστουμια και τις γραβατες, με την καθε μαλακια που ταζει ο καθε υποψηφιος και το καθε ψεμμα που λεει για να τον ψηφισουν.Θελω και αναζητω νεα προσωπα ας ξεκαθαρισει ο τοπος.Να μου πεις ο ψηνακης ειναι νεος?οχι αλλα εμενα χωρις να τον ξερω προσωπικα μου γεμιζει το ματι απο την ομιλια του απο τα ρουχα του απο τα παντα ολα που εχω μαθει και βλεπω οτι εχει κανει σαν ανθρωπος , γιαυτο και θα τον ψηφιζα αν ψηφιζα μαραθωνα.Θελω δημαρχους που να κανουν πραξεις οχι λογια.οπως και ο γκλετσος θεωρω τα παει πολυ καλα και γιαυτο και ξαναβγηκε.Ελπιζω ο ψηνακης να τα καταφερει και γιατι οχι να μην ξαναβγει........τα σχολια δικα σας.

ΥΓ : Κανενας δημαρχος προσωπικα δεν με απασχολει τι κανει στο κρεβατι του και το λεω αυτο για τις αγαπουλες που θα πεταξουν την μαλακια τους.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
Τουλάχιστον δεν φαίνεται να έχει χρεοκοπήσει σαν μερικούς-μερικούς(ονόματα δεν λέμε,υπολήψεις δεν θύγουμε) :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

10 τζοκερ με τζακποτ να σου πεσουν παλι θα σε γαμαω σε ρευστο , οποτε ρουφα  :pipa1: στο υπογειο που μενεις και γλυψε κανα κόκκαλο μαζι με τον σκυλο σου , και ελα σε καμια αλλη ζωη να μας κουνηθεις μπας και τον αρπαξεις στο κωλο  ;)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
παιδια εγω να πω λιγο την γνωμη μου περα απο την πλακα.Εχω κουραστει τοσα χρονια με τα κουστουμια και τις γραβατες, με την καθε μαλακια που ταζει ο καθε υποψηφιος και το καθε ψεμμα που λεει για να τον ψηφισουν.Θελω και αναζητω νεα προσωπα ας ξεκαθαρισει ο τοπος.Να μου πεις ο ψηνακης ειναι νεος?οχι αλλα εμενα χωρις να τον ξερω προσωπικα μου γεμιζει το ματι απο την ομιλια του απο τα ρουχα του απο τα παντα ολα που εχω μαθει και βλεπω οτι εχει κανει σαν ανθρωπος , γιαυτο και θα τον ψηφιζα αν ψηφιζα μαραθωνα.Θελω δημαρχους που να κανουν πραξεις οχι λογια.οπως και ο γκλετσος θεωρω τα παει πολυ καλα και γιαυτο και ξαναβγηκε.Ελπιζω ο ψηνακης να τα καταφερει και γιατι οχι να μην ξαναβγει........τα σχολια δικα σας.

ΥΓ : Κανενας δημαρχος προσωπικα δεν με απασχολει τι κανει στο κρεβατι του και το λεω αυτο για τις αγαπουλες που θα πεταξουν την μαλακια τους.

μια χαρα θα τα παει η τρελη , ειναι πανεξυπνος και ξερει πραγματα που θα κανουν καλο στον δημο του .

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1
νομίζω οτι εχει σπουδασει οικονομικα (bachelor  και Phd) στην Αμερική

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
Eπειδη γουσταρω Ψινακη ελπιζω και περιμενω να κανει πραγματα εξαλου δεν ειναι ουτε κρατικοδιαιτοs ουτε πεινασμενοs , επισηs επειδη ο σχοινιαs, μαραθωναs,γαλαζια ακτη κτλ. ειναι αγαπημενο μεροs 35 χρονια και για να κανουμε τιs μικρεs μαs αποδρασειs τα καλοκαιρια ...το μονο που θελω ειναι μην μου κανει το μεροs super paradise ,μυκονοs και τα σχετικα παρελκομενα ......!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom