Ρε τους γυφτους!!!Στο τζαμπα πανε να γαμησουν!!!Ηρθαν οι πακιστανοι και θελουν την χοντρη. Τους εδιωξα. Ετσι και αλλιως δεν φερνουν τιποτα φαγώσιμα. μονον ζητανε
Η δικια μου προταση ισχυει !!!
Ρε τους γυφτους!!!Στο τζαμπα πανε να γαμησουν!!!Ηρθαν οι πακιστανοι και θελουν την χοντρη. Τους εδιωξα. Ετσι και αλλιως δεν φερνουν τιποτα φαγώσιμα. μονον ζητανε
Ποια ειναι η ατιμωση;σιγα δεν είναι τα λεφτα. Δεν θελω να ατιμασουν την γυναικα μου
να την πηδηξουν πακιστανοι. Ερχονται διάφοροι πακιστανοι ζητιανοι και ότι μπορειτε να φανταστείτε και θελουν να παει μαζι τους. Μας ενοχλουν κάθε βραδυ. Ακομα και ο σουβλατζης της γειττονιας ηρθεΠοια ειναι η ατιμωση;
Kαλα ο σουβλατζηs μπορει να το ειδε εμπορικα το θεμα...Τοσο κρεαsνα την πηδηξουν πακιστανοι. Ερχονται διάφοροι πακιστανοι ζητιανοι και ότι μπορειτε να φανταστείτε και θελουν να παει μαζι τους. Μας ενοχλουν κάθε βραδυ. Ακομα και ο σουβλατζης της γειττονιας ηρθε
να την πηδηξουν πακιστανοι. Ερχονται διάφοροι πακιστανοι ζητιανοι και ότι μπορειτε να φανταστείτε και θελουν να παει μαζι τους. Μας ενοχλουν κάθε βραδυ. Ακομα και ο σουβλατζης της γειττονιας ηρθε
αυτος ειναι πολυτιμο κεφαλαιο μαν....θα σας εξασφαλισει τουλαχιστον φαγητο και μπυρεςΑκομα και ο σουβλατζης της γειττονιας ηρθε
Ο προεδρος του Εδεασσαικου ή εγκεφαλικό;στο χωριο είναι διαφορετικα τους ξερουμε ολους εδώ όμως είναι κάθε καρυιδιας καρυδι. Εχουν το θρασος και ζητανε από εμενα τον αντρα τους να πηδηξουν,
Ένας ηλίθιος φωναζω να του κατεβασω την πουτανα και άλλες χαζομάρες . Μου καθησες μωρη και τωρα το παιζεις παρθενα.
Σιγα μου του καθησε ένας βρωμιάρης αστεγος ηταν. η δικια μου δεν βγαζει μιλια
τυπε το χει δηλωσει ο μπιμπις οτι στο χωριο την παιρνουν παρτουζα ολοι μαζι και οχι ενας ενας στην σειρα για να μην ερωτευτει κανεναν τουςΑπλα τον πνιγει το δικιο τυπε. Οπως τα καταλαβαινω στο χωριο την παιρνουν ολοι με τη σειρα την Αννουλα, επειδη τους ξερει ο μπιμπι και τους εμπιστευεται. Ενω εδω δεν το επιτρεπει να την παιρνει ο καθε πακης ή ο καθε αστεγος. Αλλα η Αννουλα ειναι ευαοσθητος ανθρωπος και παει και τους ανακουφιζει και αυτους που και που, στα κρυφα. Πως ηταν το κρυφο σχολειο; Ε αυτο ειναι το κρυφο γαμησι.
Ο προεδρος του Εδεασσαικου ή εγκεφαλικό;
τυπε το χει δηλωσει ο μπιμπις οτι στο χωριο την παιρνουν παρτουζα ολοι μαζι και οχι ενας ενας στην σειρα για να μην ερωτευτει κανεναν τους
Αν κρυβόσουν στην κωλότρυπά της όμως, ούτε αστυνομία θα σε έβρισκε μετά ούτε πυροσβεστική.Εγινε χαμος χτες καταληξαμε στο τμήμα. Ηρθαν κατι τυποι και κάνανε φασαρια εξω απο το σπίτι
Η γυναίκα μου φοβήθηκε. Εγω κρυφτηκα στην τοαλετα. Αυτοι οι μαλακισμενη τους ανοξε την πορτα και μπηκαν σπτι. Εφαγε πολυ ξυλο απο ενα τυπο που γνωριζε αππ παλια. Της εκανε μαυρα τα ματια και καναμε μυνησεις
καλα κανεις μαν,το ξυλο και το γαμησι δεν βγαινουν λενεΤην βαζω παντα μπροστα οταν υπάρχει προβλημα. Ετσι γλυτωνω εγω το ξυλο
Ετσι και αλλιώς ποτανα ηταν και ειχε διαφορους και δεν μπορουν να δεχτούν πως εγινε κυρια
Ξεφτιλισμενε αντρα!!!!!Καναμε μηνυσεις. Εγω ειπα οτι η γυναίκα μου ειναι πουτανα και γλυτωσα χα χα
Την αφησαν ολο το βράδυ στην ψειρου και την αφησαν να βγει το πρωί
οχι ρε τυπε....καλα εκανε....η χοντρη δεν εχει αναγκη να μεινει στο κελι ενα βραδυ....εχει πολυ λιποςΞεφτιλισμενε αντρα!!!!!