Νέα

Ο bbwlover και η χοντρή γυναίκα του

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ηρθαν οι πακιστανοι και θελουν την χοντρη. Τους εδιωξα. Ετσι και αλλιως δεν φερνουν τιποτα φαγώσιμα. μονον ζητανε
Ρε τους γυφτους!!!Στο τζαμπα πανε να γαμησουν!!!
Η δικια μου προταση ισχυει !!!

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
σιγα δεν είναι τα λεφτα. Δεν θελω να ατιμασουν την γυναικα μου

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
Ποια ειναι η ατιμωση;
να την πηδηξουν πακιστανοι. Ερχονται διάφοροι πακιστανοι ζητιανοι και ότι μπορειτε να φανταστείτε και θελουν να παει μαζι τους. Μας ενοχλουν κάθε βραδυ. Ακομα και ο σουβλατζης της γειττονιας ηρθε

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
να την πηδηξουν πακιστανοι. Ερχονται διάφοροι πακιστανοι ζητιανοι και ότι μπορειτε να φανταστείτε και θελουν να παει μαζι τους. Μας ενοχλουν κάθε βραδυ. Ακομα και ο σουβλατζης της γειττονιας ηρθε
Kαλα ο σουβλατζηs μπορει να το ειδε εμπορικα το θεμα...Τοσο κρεαs

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny:

anoixame.png

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
στο χωριο είναι διαφορετικα τους ξερουμε ολους εδώ όμως είναι κάθε καρυιδιας καρυδι. Εχουν το θρασος και ζητανε από εμενα τον αντρα τους να πηδηξουν,
Ένας ηλίθιος φωναζω να του κατεβασω την πουτανα και άλλες χαζομάρες . Μου καθησες μωρη και τωρα το παιζεις παρθενα.
Σιγα μου του καθησε ένας βρωμιάρης αστεγος ηταν. η δικια μου δεν βγαζει μιλια

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
στο χωριο είναι διαφορετικα τους ξερουμε ολους εδώ όμως είναι κάθε καρυιδιας καρυδι. Εχουν το θρασος και ζητανε από εμενα τον αντρα τους να πηδηξουν,
Ένας ηλίθιος φωναζω να του κατεβασω την πουτανα και άλλες χαζομάρες . Μου καθησες μωρη και τωρα το παιζεις παρθενα.
Σιγα μου του καθησε ένας βρωμιάρης αστεγος ηταν. η δικια μου δεν βγαζει μιλια
Ο προεδρος του Εδεασσαικου ή εγκεφαλικό; :huh:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Απλα τον πνιγει το δικιο τυπε. Οπως τα καταλαβαινω στο χωριο την παιρνουν ολοι με τη σειρα την Αννουλα, επειδη τους ξερει ο μπιμπι και τους εμπιστευεται. Ενω εδω δεν το επιτρεπει να την παιρνει ο καθε πακης ή ο καθε αστεγος. Αλλα η Αννουλα ειναι ευαοσθητος ανθρωπος και παει και τους ανακουφιζει και αυτους που και που, στα κρυφα. Πως ηταν το κρυφο σχολειο; Ε αυτο ειναι το κρυφο γαμησι.
τυπε το χει δηλωσει ο μπιμπις οτι στο χωριο την παιρνουν παρτουζα ολοι μαζι και οχι ενας ενας στην σειρα για να μην ερωτευτει κανεναν τους

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ο προεδρος του Εδεασσαικου ή εγκεφαλικό; :huh:

Απλα τον πνιγει το δικιο τυπε. Οπως τα καταλαβαινω στο χωριο την παιρνουν ολοι με τη σειρα την Αννουλα, επειδη τους ξερει ο μπιμπι και τους εμπιστευεται. Ενω εδω δεν το επιτρεπει να την παιρνει ο καθε πακης ή ο καθε αστεγος. Αλλα η Αννουλα ειναι ευαοσθητος ανθρωπος και παει και τους ανακουφιζει και αυτους που και που, στα κρυφα. Πως ηταν το κρυφο σχολειο; Ε αυτο ειναι το κρυφο γαμησι.

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
Εγινε χαμος χτες καταληξαμε στο τμήμα.  Ηρθαν κατι τυποι και κάνανε φασαρια εξω απο το σπίτι
Η γυναίκα μου φοβήθηκε.  Εγω κρυφτηκα στην τοαλετα. Αυτοι οι μαλακισμενη τους ανοξε την πορτα και μπηκαν σπτι. Εφαγε πολυ ξυλο απο ενα τυπο που γνωριζε αππ παλια. Της εκανε μαυρα τα ματια και καναμε μυνησεις

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
Καναμε μηνυσεις. Εγω ειπα οτι η γυναίκα μου ειναι πουτανα και γλυτωσα χα χα
Την αφησαν ολο το βράδυ στην ψειρου και την αφησαν να βγει το πρωί

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Εγινε χαμος χτες καταληξαμε στο τμήμα.  Ηρθαν κατι τυποι και κάνανε φασαρια εξω απο το σπίτι
Η γυναίκα μου φοβήθηκε. Εγω κρυφτηκα στην τοαλετα. Αυτοι οι μαλακισμενη τους ανοξε την πορτα και μπηκαν σπτι. Εφαγε πολυ ξυλο απο ενα τυπο που γνωριζε αππ παλια. Της εκανε μαυρα τα ματια και καναμε μυνησεις
Αν κρυβόσουν στην κωλότρυπά της όμως, ούτε αστυνομία θα σε έβρισκε μετά ούτε πυροσβεστική.
Θα μου πεις "πότε/πώς θα καταφέρω να βγω μετά" αλλά αυτό είναι άλλο βιολί.
Να σκέφτεσαι τέτοιες εναλλακτικές άλλη φορά

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
Την βαζω παντα μπροστα οταν υπάρχει προβλημα.  Ετσι γλυτωνω εγω το ξυλο
Ετσι και αλλιώς ποτανα ηταν και ειχε διαφορους και δεν μπορουν να δεχτούν πως εγινε κυρια

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Την βαζω παντα μπροστα οταν υπάρχει προβλημα.  Ετσι γλυτωνω εγω το ξυλο
Ετσι και αλλιώς ποτανα ηταν και ειχε διαφορους και δεν μπορουν να δεχτούν πως εγινε κυρια
καλα κανεις μαν,το ξυλο και το γαμησι δεν βγαινουν λενε :) :birdman:

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
Ξερω τι κανω . Δεν εχει πρόβλημα αυτη. Αμα σταματήσει το ξυλο θα της έρθει στραβα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom