ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
Το γαμησι το κανουν ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΧΟΝΤΡΕΣ
Αννα for ever........
Το γαμησι το κανουν ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΧΟΝΤΡΕΣ
ολοι σας στην πραγματικοτητα θελετε μια γυναικα πιο χοντρη από την δικια μου . Αλλα δεν θελετε να το παραδεχθητε. Θελετε να εχετε κατι κοκκαλιαρες σαν αυτην στην παραλια . Για κοινωνικούς λογους μονον. Κοινωνικη αποδοχή. Το γαμησι το κανουν ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΧΟΝΤΡΕΣ
εγω πανω από 120 κιλα. Την δικια μου την ζυγιζω κάθε πρωι. Σοβαρα μονον ετσι την κραταω. Αλλιως με εχασεΜέχρι 60 κιλά,πηδάω μύστη μου...
αυτό το πραγμα είναι αποκρουστικο. Κοκκαλιαρικο σαν αντρας...μόνο στυλιάρια...
αυτό το πραγμα είναι αποκρουστικο. Κοκκαλιαρικο σαν αντρας
Βαλε και μια φορα την δικη σου φατσα ρε μανεγω πανω από 120 κιλα. Την δικια μου την ζυγιζω κάθε πρωι. Σοβαρα μονον ετσι την κραταω. Αλλιως με εχασε
Φιλε συγνωμη που αργησα να απαντησω αλλα την επαιζα μεχρι τωρα με την σκεψη της Αννουλας!χα χα λιγουρης εισαι τελικα. Σιγα μην παει μαζι σας η γυναικα μου. Την εστειλα στην κουζινα να μαγηρευψει
και μπακα νταλικιερηστραβος εισαι που την ειδες την φλεβιτιδα και την κιταριτιδα
εχω ποδια μοντελου
εμενα αν μου καθότανε αυτοι . Εγω είμαι και ωραιος αντρας θα την εδιωχαΜέχρι τόσο μπορώ να γαμήσω... Μετά,τις θεωρώ χοντρές...
τι χοντρη ρε μαν;παχυσαρκη ειναιτην προσβαλεις και γιαυτο ολο κλαει. Δεν της αρεσει να την λενε χοντρη
Φλεβιτιδα ειναι ή μελανιά?τι απαισια φλεβιτιδα ειναι αυτη τυπε
κολλημενο σκατό ίσως;Φλεβιτιδα ειναι ή μελανιά?
μελανια από το ξυλο που της εδωσε ο ταξιτζηςΦλεβιτιδα ειναι ή μελανιά?
εσυ τις γλιτωσες τις φαπες;μελανια από το ξυλο που της εδωσε ο ταξιτζης
εγω κρυβομαι όταν ερχετε αυτος. Η χοντρη ντρεπεται να την βλεπω να την δερνηεσυ τις γλιτωσες τις φαπες;
τυπε ειναι πιο σωματωδης και φοβασαι μην σε δειρει ή ντρεπεσαι επειδη σε εχει πηδηξει παλια απο τον κωλο;εγω κρυβομαι όταν ερχετε αυτος. Η χοντρη ντρεπεται να την βλεπω να την δερνη
την γυναικα μου πηδαει από τον κωλο και ντρεπομαι ....ασε τι εγινε παλιατυπε ειναι πιο σωματωδης και φοβασαι μην σε δειρει ή ντρεπεσαι επειδη σε εχει πηδηξει παλια απο τον κωλο;