gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τυπε να μην ξεχναμε ομως και το παρελθον μαςτην γυναικα μου πηδαει από τον κωλο και ντρεπομαι ....ασε τι εγινε παλια
τυπε να μην ξεχναμε ομως και το παρελθον μαςτην γυναικα μου πηδαει από τον κωλο και ντρεπομαι ....ασε τι εγινε παλια
Οποιος ξεχναει το παρελθον του, ειναι καταδικασμενος να το ξαναζησει.τυπε να μην ξεχναμε ομως και το παρελθον μας
λες να τον ξαναπηδηξει ο ταριφας μαν;Οποιος ξεχναει το παρελθον του, ειναι καταδικασμενος να το ξαναζησει.
λουριδα στον κωλο είναι το καλυτερο και σκαμπίλια . Μου το ζηταει και η ιδια πρωτου την γαμησωμαγκες και γω εχω παιξει ξυλο με γυναικες,ειδικα με μια π μ εσπασε τα αρχιδια κ μ εκανε γρατσουνιες κτλ φωνες,τη πατησα ενα μπουνιδι στο νεφρι κ δν μπορουσε να ανασανει .ηρεμησε μετα και την εστειλα στη κωλομανα της
λουριδα στον κωλο είναι το καλυτερο και σκαμπίλια . Μου το ζηταει και η ιδια πρωτου την γαμησω
TO αφεντικο ειναι ο ταξιτζης φιλε που σας φερνει και φαι σπιτι....εσυ πουτανακι του ταξιτζη εισαιτο αφεντικο είμαι εγω και ο ταξιτζής. Το ξερει πολύ καλα αυτό.
το ζηταει το ξυλο παντα πριν το γαμησει . Το εχει συνηθισει. πιστευει ότι το αξιζει. Όπως όταν την εφτυσε ο ταξιτζής στη φαπα δεν ειπε τιποτα . Πηγε και του εφτιαξε καφε
στον στρατο ειχες το κυλικειο στο διοικητηριο;Εφτυσε μεσα στον καφε του για αντιποινα;
αν ημουν ταξιαρχος καφε θα φερνα παντως απο το σπιτιοχι αλλα ξερω οτι το κανανε
στον στρατο ειχες το κυλικειο στο διοικητηριο;
δεν τολμάει. τα ειδες τα ποδια της από το ξυλοΕφτυσε μεσα στον καφε του για αντιποινα;
τυπε ο ταριφας ειναι πιο πανω απο σενα :-το αφεντικο είμαι εγω και ο ταξιτζής. Το ξερει πολύ καλα αυτό.
ειναι το τελευταιο τρενακι στο βαγονι ο ταριφαςτυπε ο ταριφας ειναι πιο πανω απο σενα :-
τυπε δεν φοβασαι μηπως την παρουν με την βια;Ηρθαν οι πακιστανοι και θελουν την χοντρη. Τους εδιωξα. Ετσι και αλλιως δεν φερνουν τιποτα φαγώσιμα. μονον ζητανε
τυπε δεν δινουν κανα φραγκο?Ηρθαν οι πακιστανοι και θελουν την χοντρη. Τους εδιωξα. Ετσι και αλλιως δεν φερνουν τιποτα φαγώσιμα. μονον ζητανε