Νέα

Ο bbwlover και η χοντρή γυναίκα του

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τυπε εχεις προσφατο βιντεακι να την δερνεις;με τιποτα μπουνιδια στην μαπα και ετσι;

Cliterus

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
τυπε εχεις προσφατο βιντεακι να την δερνεις;με τιποτα μπουνιδια στην μαπα και ετσι;
Όχι βία στα γήπεδα.
Καλύτερα να ανεβάσει βιντεάκι, που γλωσσοφιλιέται με τη φίλη της (αλλά δεν είναι λεσβίες), να γνωρίσουμε και τη φίλη.
Ελπίζω η φίλη να είναι skinny, ώστε το βίντεο να βγει κάπως interracial.

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
Όχι βία στα γήπεδα.
Καλύτερα να ανεβάσει βιντεάκι, που γλωσσοφιλιέται με τη φίλη της (αλλά δεν είναι λεσβίες), να γνωρίσουμε και τη φίλη.
Ελπίζω η φίλη να είναι skinny, ώστε το βίντεο να βγει κάπως interracial.
δεν είναι λεσβιες φιλιονται γιατι ετσι βρησκουν αγαπη η μια στην άλλη. Οι γυναικες είναι τρελλες

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν κανω τετοια πραγματα εγω μονον με την λουριδα. της αρεσει ο πονοσ στο κωλο
βαλε κανα βιντεο αλλα να ματωνει ο κωλος της απο την λωριδα.....δεν θελω να εισαι μαλακοκαυλής οταν την δερνεις

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
οι τυποι προχτες τι θελαν τελικα;να την γαμησουν;
να γαμησουν θελανε γιατι την ειχανε γαμισει παλια. Ένα μαλιστα την ειχε βρει στο δρομο και την ειχε τσακισει στο ξυλο πριν εινα μηνα. Τελος παντων τωρα δεν είναι πουτανα . Την εχω εγω.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
να γαμησουν θελανε γιατι την ειχανε γαμισει παλια. Ένα μαλιστα την ειχε βρει στο δρομο και την ειχε τσακισει στο ξυλο πριν εινα μηνα. Τελος παντων τωρα δεν είναι πουτανα . Την εχω εγω.
οι πακιστανοι τυπε?
ή αλλοι?

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Κατσε ρε φιλε!!!Οποιος την βλεπει στον δρομο ή θα την γαμει ή θα την δερνει;Ή μολωπες ή χυσια δηλαδή;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τυπε ευτυχως οσο ειναι μαζι σου δεν γαμιεται με αλλους.....

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
τυπε ευτυχως οσο ειναι μαζι σου δεν γαμιεται με αλλους.....
Παντως φιλαρακι δεν ειναι καλο να βρίσκεσαι κοντα  στην Αννουλα!!!Αν δε σε δειρουν θα σε γαμισουν!!!!
Οποτε κρατατε τις αποστασεις απο τις χοντρες!!!!!

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
αυριο θα ερθουν φιλοι του ταξιτζή να τα πιουμε και να δουμε τα αποτελέσματα. Η χοντρη μαγηρευει από σημερα.
ας είναι καλα ο ταξιτζής εφερε παρα πολλα πραγματα . Του είμαι πολύ υποχρεωμένος. Η γυναικα μου θα κανει τα παντα να τον ευχαριστισει. της πειρε πολύ παγωτο που της αρεσει

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
αυριο θα ερθουν φιλοι του ταξιτζή να τα πιουμε και να δουμε τα αποτελέσματα. Η χοντρη μαγηρευει από σημερα.
ας είναι καλα ο ταξιτζής εφερε παρα πολλα πραγματα . Του είμαι πολύ υποχρεωμένος. Η γυναικα μου θα κανει τα παντα να τον ευχαριστισει. της πειρε πολύ παγωτο που της αρεσει

Τωρα θα την δανεισεις και σε φιλους του ταριφα??

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Δεν ψηφιζετε στο χωριο φιλαρακι;

Τι παγωτο της αρεσει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom