You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο bbwlover και η χοντρή γυναίκα του
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 172K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
δεν κανω τετοια πραγματα εγω μονον με την λουριδα. της αρεσει ο πονοσ στο κωλοτυπε εχεις προσφατο βιντεακι να την δερνεις;με τιποτα μπουνιδια στην μαπα και ετσι;
Όχι βία στα γήπεδα.τυπε εχεις προσφατο βιντεακι να την δερνεις;με τιποτα μπουνιδια στην μαπα και ετσι;
Καλύτερα να ανεβάσει βιντεάκι, που γλωσσοφιλιέται με τη φίλη της (αλλά δεν είναι λεσβίες), να γνωρίσουμε και τη φίλη.
Ελπίζω η φίλη να είναι skinny, ώστε το βίντεο να βγει κάπως interracial.
δεν είναι λεσβιες φιλιονται γιατι ετσι βρησκουν αγαπη η μια στην άλλη. Οι γυναικες είναι τρελλεςΌχι βία στα γήπεδα.
Καλύτερα να ανεβάσει βιντεάκι, που γλωσσοφιλιέται με τη φίλη της (αλλά δεν είναι λεσβίες), να γνωρίσουμε και τη φίλη.
Ελπίζω η φίλη να είναι skinny, ώστε το βίντεο να βγει κάπως interracial.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
βαλε κανα βιντεο αλλα να ματωνει ο κωλος της απο την λωριδα.....δεν θελω να εισαι μαλακοκαυλής οταν την δερνειςδεν κανω τετοια πραγματα εγω μονον με την λουριδα. της αρεσει ο πονοσ στο κωλο
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
την εδειρες προσφατα τυπε?δεν κανω τετοια πραγματα εγω μονον με την λουριδα. της αρεσει ο πονοσ στο κωλο
Μηπως δεν της δινεις εσυ αρκετη αγαπη και την ψαχνει αλλου;δεν είναι λεσβιες φιλιονται γιατι ετσι βρησκουν αγαπη η μια στην άλλη. Οι γυναικες είναι τρελλες
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
δεν κανω τετοια πραγματα εγω μονον με την λουριδα. της αρεσει ο πονοσ στο κωλο
ποναει κιολας? με τι τη βαρας, με τη λωριδα της γαζας?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αρκετη πουτσα δεν της δινειΜηπως δεν της δινεις εσυ αρκετη αγαπη και την ψαχνει αλλου;
εγω είμαι αντρας δινω μονον γαμησια.Μηπως δεν της δινεις εσυ αρκετη αγαπη και την ψαχνει αλλου;
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
οι τυποι προχτες τι θελαν τελικα;να την γαμησουν;εγω είμαι αντρας δινω μονον γαμησια.
Μπορει να θελει ερωτα και οχι απλα σεξ!εγω είμαι αντρας δινω μονον γαμησια.
Εσυ δεν το εχεις γραψει;
να γαμησουν θελανε γιατι την ειχανε γαμισει παλια. Ένα μαλιστα την ειχε βρει στο δρομο και την ειχε τσακισει στο ξυλο πριν εινα μηνα. Τελος παντων τωρα δεν είναι πουτανα . Την εχω εγω.οι τυποι προχτες τι θελαν τελικα;να την γαμησουν;
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
οι πακιστανοι τυπε?να γαμησουν θελανε γιατι την ειχανε γαμισει παλια. Ένα μαλιστα την ειχε βρει στο δρομο και την ειχε τσακισει στο ξυλο πριν εινα μηνα. Τελος παντων τωρα δεν είναι πουτανα . Την εχω εγω.
ή αλλοι?
Κατσε ρε φιλε!!!Οποιος την βλεπει στον δρομο ή θα την γαμει ή θα την δερνει;Ή μολωπες ή χυσια δηλαδή;να γαμησουν θελανε γιατι την ειχανε γαμισει παλια. Ένα μαλιστα την ειχε βρει στο δρομο και την ειχε τσακισει στο ξυλο πριν εινα μηνα. Τελος παντων τωρα δεν είναι πουτανα . Την εχω εγω.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τυπε ευτυχως οσο ειναι μαζι σου δεν γαμιεται με αλλους.....να γαμησουν θελανε γιατι την ειχανε γαμισει παλια. Ένα μαλιστα την ειχε βρει στο δρομο και την ειχε τσακισει στο ξυλο πριν εινα μηνα. Τελος παντων τωρα δεν είναι πουτανα . Την εχω εγω.
Παντως φιλαρακι δεν ειναι καλο να βρίσκεσαι κοντα στην Αννουλα!!!Αν δε σε δειρουν θα σε γαμισουν!!!!τυπε ευτυχως οσο ειναι μαζι σου δεν γαμιεται με αλλους.....
Οποτε κρατατε τις αποστασεις απο τις χοντρες!!!!!
αυριο θα ερθουν φιλοι του ταξιτζή να τα πιουμε και να δουμε τα αποτελέσματα. Η χοντρη μαγηρευει από σημερα.
ας είναι καλα ο ταξιτζής εφερε παρα πολλα πραγματα . Του είμαι πολύ υποχρεωμένος. Η γυναικα μου θα κανει τα παντα να τον ευχαριστισει. της πειρε πολύ παγωτο που της αρεσει
ας είναι καλα ο ταξιτζής εφερε παρα πολλα πραγματα . Του είμαι πολύ υποχρεωμένος. Η γυναικα μου θα κανει τα παντα να τον ευχαριστισει. της πειρε πολύ παγωτο που της αρεσει
machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 533
- Πόντοι
- 2.137
αυριο θα ερθουν φιλοι του ταξιτζή να τα πιουμε και να δουμε τα αποτελέσματα. Η χοντρη μαγηρευει από σημερα.
Τωρα θα την δανεισεις και σε φιλους του ταριφα??
Δεν ψηφιζετε στο χωριο φιλαρακι;αυριο θα ερθουν φιλοι του ταξιτζή να τα πιουμε και να δουμε τα αποτελέσματα. Η χοντρη μαγηρευει από σημερα.
Τι παγωτο της αρεσει;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 25