kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 128
- Like
- 8.421
- Πόντοι
- 7.885
Μπιμπι προτείνω ποικιλίες με ούζα για αύριο,να φας σαν πολιτικός
τυπε ποια η αποψη της αννουλας για τον ταριφα?αυριο θα ερθουν φιλοι του ταξιτζή να τα πιουμε και να δουμε τα αποτελέσματα. Η χοντρη μαγηρευει από σημερα.
ας είναι καλα ο ταξιτζής εφερε παρα πολλα πραγματα . Του είμαι πολύ υποχρεωμένος. Η γυναικα μου θα κανει τα παντα να τον ευχαριστισει. της πειρε πολύ παγωτο που της αρεσει
μονον εμενα γουσταρει κανεναν αλλον. Με αλλους παει γιατι φερνουν φαγητο
αυριο θα ερθουν φιλοι του ταξιτζή να τα πιουμε και να δουμε τα αποτελέσματα. Η χοντρη μαγηρευει από σημερα.
ας είναι καλα ο ταξιτζής εφερε παρα πολλα πραγματα . Του είμαι πολύ υποχρεωμένος. Η γυναικα μου θα κανει τα παντα να τον ευχαριστισει. της πειρε πολύ παγωτο που της αρεσει
εδώ παλια φωτο με μπουκαλι στο μουνι
εχω τραβηξει ένα βιντεακι που τραβαει μαλακια μπροστα σε κατι γνωστους. θα ανεβει σε λιγο
ειδες θυσιες που κανει για παρτυ σου τυπε?μονον εμενα γουσταρει κανεναν αλλον. Με αλλους παει γιατι φερνουν φαγητο
Ε ρε και να ξυπνησει μια μερα και να σε αφησει!!!!Απο ασιτια θα πας κακομοιρη!!!!!!!!!μονον εμενα γουσταρει κανεναν αλλον. Με αλλους παει γιατι φερνουν φαγητο
Ε ρε και να ξυπνησει μια μερα και να σε αφησει!!!!Απο ασιτια θα πας κακομοιρη!!!!!!!!!
Τύπε έχεις σκεφτεί να φέρνεις εσύ φαγητό, να μην την παίρνει ο ταρίφας και τα πάκια?
Θα μπορουσε να τον πηδανε ολοι αυτοι και να φερνει και φαγητο!!!Τύπε έχεις σκεφτεί να φέρνεις εσύ φαγητό, να μην την παίρνει ο ταρίφας και τα πάκια?
αντε ρε τυπε...με την πουτσα στο χερι περιμενουμεεχω τραβηξει ένα βιντεακι που τραβαει μαλακια μπροστα σε κατι γνωστους. θα ανεβει σε λιγο