Νέα

Ο bbwlover και η χοντρή γυναίκα του

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν εχω σκοπο να αυτοκτονισω πανω στο ανθος της ηλικιας μου . Εισαστε ρασιστεσ δεν πατε τους πακιστανουσ και τις χοντρες

εσυ ρε μπουμπη εγραψες οτι τους σιχαινεσαι και γιαυτο δεν ακουμπας τη χοντρη τωρα  :think:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
δεν εχω σκοπο να αυτοκτονισω πανω στο ανθος της ηλικιας μου . Εισαστε ρασιστεσ δεν πατε τους πακιστανουσ και τις χοντρες
τι περιμένεις από αυτά τα λέσα,
εδώ δεν γουστάρουν να κάτσουν να τους το σφυρίξει ούτε ταξιτζής.
φουλ στο ρατσισμό.

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
χτες όμως δεν κρατηθηκα. γαμισα κανονικα από μπροστα. Τωρα με εχει αφησει μονον. Βγαινει με μια αδυνατη φιλη της.
δεν ξερω αν σας το εχω πει. Φιλιουνται στο στομα αλλα δεν είναι λεσβιες. εχω φωτο αλλα δεν θελω να δειξω προσωπα και κυριως της φιλης της

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.421
Πόντοι
7.885
Μπιμπι πάρε τηλ. στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και πες τι έκαναν οι πάκηδες στην αννούλα :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:.Θα καθαρίσουν αυτοί για σένα ;) ;) :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
χτες όμως δεν κρατηθηκα. γαμισα κανονικα από μπροστα. Τωρα με εχει αφησει μονον. Βγαινει με μια αδυνατη φιλη της.
δεν ξερω αν σας το εχω πει. Φιλιουνται στο στομα αλλα δεν είναι λεσβιες. εχω φωτο αλλα δεν θελω να δειξω προσωπα και κυριως της φιλης της
βαλε ρε τυπε να την δουμε :rockon:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ποσο εισαι φιλαρακι;

Εγω ρατσιστης;Ποτε!!!Αν λεω ψεμματα να σε γαμανε καθε βραδυ οι Πακιστανοι της περιοχης μου!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πρεπει να σβησω προσωπα. μονον φιλια είναι στο στομα. Δεν γινεται να δειξω προσωπα.
θα εκτεθουν πολλοι
τυπε φοβασαι μην το μαθει η μανα σου οτι η νυφη της ειναι ποτανα;

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι