gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
οι χωριατες τυπε δεν εχουν μπεσα.....να σου την γαμησουν θελουν την αννουλαΔεν νομιζω ολοι μας ξερουν. Ειναι οικογενιαρχες άνθρωποι
οι χωριατες τυπε δεν εχουν μπεσα.....να σου την γαμησουν θελουν την αννουλαΔεν νομιζω ολοι μας ξερουν. Ειναι οικογενιαρχες άνθρωποι
δηλαδη δεν σου περασε καν απτο μυαλο οτι μπορει να σπρωχνουν την αννουλα οταν εσυ εισαι λιαρδα απτα μπυρελια?
Το ξερω οτι σκυκογαμιεται με ολους. Στο καφενείο την περνουν στη σειρα μετα της μια το πρωι. Κλεινουν την πορτα και εγω φευγω γιατι ειμαι μεθυσμενος
Το πρωι έρχεται και η γυναίκα μου κσι αυτή πιομενη του κερατα. Την φερνουν σπιτι κατι καλα παιδια. Εγω κρυβομαι μια φαω καμμια.δεν ειμαι χαζος
Οταν σου τα ελεγα εγω να το κανεις μπιζνα δεν μου απανταγες,θα κονομαγατε.Θα εδινες και εσυ το κωλαρακι σου σε τιποτα περιεργους και θα εβγαινε στο χαλαρό ,οπως η κωλοτρυπιδα σου, το μεροκαματο.Το ξερω οτι σκυκογαμιεται με ολους. Στο καφενείο την περνουν στη σειρα μετα της μια το πρωι. Κλεινουν την πορτα και εγω φευγω γιατι ειμαι μεθυσμενος
Το πρωι έρχεται και η γυναίκα μου κσι αυτή πιομενη του κερατα. Την φερνουν σπιτι κατι καλα παιδια. Εγω κρυβομαι μια φαω καμμια.δεν ειμαι χαζος
εισαι ψευτης,δεν βαζεις φωτο ποτε,απ'το μυαλο σου τα βγαζειςΤο ξερω οτι σκυκογαμιεται με ολους. Στο καφενείο την περνουν στη σειρα μετα της μια το πρωι. Κλεινουν την πορτα και εγω φευγω γιατι ειμαι μεθυσμενος
φωτο εχω ανεβασει πολλες και βιβτεο φαίνεται είσαι καινούργιος για να μην εχεις δει βίντεοεισαι ψευτης,δεν βαζεις φωτο ποτε,απ'το μυαλο σου τα βγαζεις
Ετσι τυπε βαλε μια τάξη στους νεους!!!!!!Φωτο εχω φωτο εχω ανεβασει πολλες και βιβτεο φαίνεται είσαι καινούργιος για να μην εχεις δει βίντεο
την δερνουν κιολας τυπε?Το ξερω οτι σκυκογαμιεται με ολους. Στο καφενείο την περνουν στη σειρα μετα της μια το πρωι. Κλεινουν την πορτα και εγω φευγω γιατι ειμαι μεθυσμενος
οχι βέβαια .την δερνουν κιολας τυπε?
ετσι τυπεοχι βέβαια .
ετσι τυπε να εχεις αρχεςΑλλο ο ταριφας. Εχουμε αλλη σχεση. Η φιλη της η αδυνατη επισης εχει δικαίωμα να την φιλαει στο στομα. Κανενας αλλαος
ετσι τυπε να εχεις αρχες
τυπε δεν μπορει ο καθενας να δερνει την γυναικα σου
σε ποια εποχη ζουμε
εχεις βαλει φωτο η βιντεο με πακηδες που γραφεις?εχω φωτο εχω ανεβασει πολλες και βιβτεο φαίνεται είσαι καινούργιος για να μην εχεις δει βίντεο
η γυναίκα μου πηγαινε και τους καθαριζε μονον ολα τα αλλα ειναι αισχραεχεις βαλει φωτο η βιντεο με πακηδες που γραφεις?
σε ποια εποχη ζουμε