Νέα

Ο bbwlover και η χοντρή γυναίκα του

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 171K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
Το ξερω οτι σκυκογαμιεται με ολους. Στο καφενείο την περνουν στη σειρα μετα της μια το πρωι. Κλεινουν την πορτα και εγω φευγω γιατι ειμαι μεθυσμενος
Το πρωι έρχεται και η γυναίκα μου κσι αυτή πιομενη του κερατα. Την φερνουν σπιτι κατι καλα παιδια. Εγω κρυβομαι μια φαω καμμια.δεν ειμαι χαζος

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Το ξερω οτι σκυκογαμιεται με ολους. Στο καφενείο την περνουν στη σειρα μετα της μια το πρωι. Κλεινουν την πορτα και εγω φευγω γιατι ειμαι μεθυσμενος
Το πρωι έρχεται και η γυναίκα μου κσι αυτή πιομενη του κερατα. Την φερνουν σπιτι κατι καλα παιδια. Εγω κρυβομαι μια φαω καμμια.δεν ειμαι χαζος

με JCB?

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Οταν σου τα ελεγα εγω να το κανεις μπιζνα δεν μου απανταγες,θα κονομαγατε.Θα εδινες και εσυ το κωλαρακι σου σε τιποτα περιεργους και θα εβγαινε στο χαλαρό ,οπως η κωλοτρυπιδα σου, το μεροκαματο.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.955
Πόντοι
606
εισαι ψευτης,δεν βαζεις φωτο ποτε,απ'το μυαλο σου τα βγαζεις

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Φωτο εχω φωτο εχω ανεβασει πολλες και βιβτεο φαίνεται είσαι καινούργιος για να μην εχεις δει βίντεο
Ετσι τυπε βαλε μια τάξη στους νεους!!!!!!
Αυτος μαλλον θελει να κανει διαιτα και θελει να δει φωτο της Αννουλας
;)

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
Εχω τοσα βίντεο αλλα δεν ανεβαινουν εδω

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
την δερνουν κιολας τυπε?

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
Αλλο ο ταριφας. Εχουμε αλλη σχεση. Η φιλη της η αδυνατη επισης εχει δικαίωμα να την φιλαει στο στομα. Κανενας αλλαος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom