ναι ετσι θελουν . Ετσι νομίζω γιατι στο καφενειο μου ειπαν ποτε να έρθουν να μου γαμισουν την γυναίκακατσε ρε μπιμπι.....δεν ελεγες οτι περιμεναν στη σειρα οι αγροτες να την.......
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο bbwlover και η χοντρή γυναίκα του
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 171K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τι την πέρασαν για καμια πουτανα?Με σειρα . Εγω τους ειπα να πςνε στο διαολο
artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.165
- Πόντοι
- 506
Με σειρα . Εγω τους ειπα να πςνε στο διαολο
καλα τους εκανες....αντε γιατι δεν εχουν καθολου τροπο
ΣΟυ ειπαν οτι θελουν να στην γαμισουν και εσυ νομιζεις οτι θελουν να στην γαμισουν;Σιγουρα ρε φιλε;Μηπως απλα θελουν να την γαμισουν;ναι ετσι θελουν . Ετσι νομίζω γιατι στο καφενειο μου ειπαν ποτε να έρθουν να μου γαμισουν την γυναίκα
artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
ΣΟυ ειπαν οτι θελουν να στην γαμισουν και εσυ νομιζεις οτι θελουν να στην γαμισουν;Σιγουρα ρε φιλε;Μηπως απλα θελουν να την γαμισουν;
μονο το δικο σου μυαλο θα σκεφτοταν κατι τετοιο .. αν δεν εχεις επιχειρηματα μη μιλας
Οταν ειπε οτι του ειπαν οτι θελουν να την γαμισουν κατι περασε απο το μυαλο μου αλλα δεν ημουν σιγουρος.Λες να θελουν να την γαμισουν;μονο το δικο σου μυαλο θα σκεφτοταν κατι τετοιο .. αν δεν εχεις επιχειρηματα μη μιλας
artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
Οταν ειπε οτι του ειπαν οτι θελουν να την γαμισουν κατι περασε απο το μυαλο μου αλλα δεν ημουν σιγουρος.Λες να θελουν να την γαμισουν;
λεω οτι θα κυριαρχησει η αισθητικη
Βλαχοι ειναι,κατσικες γαμανε ολο τον χρονο.Την Αννουλα περιμενουν γιαλεω οτι θα κυριαρχησει η αισθητικη
artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
Βλαχοι ειναι,κατσικες γαμανε ολο τον χρονο.Την Αννουλα περιμενουν για
σωστα .. η αννουλα δεν εχει ουρα.. αυτο ειναι το μεγαλο της συν εναντι στη Μαρικα τη γιδα
Ναι κατσικες πηδανε. Οι βλαχοι. Σήμερα στο καφενείο μαλωσα με ενα γιατι επε κερατα. Μου ειπε οτι εχω παντρευτεί ενα κοιτος. Του ειπα ομως οτι η γυναίκα του κωστα ειναι 2 φορες πιο παχια απο την δικια μου
Το κωλο της δικιας μου ειπε οτι ξερει ολο το χωριό οχι της Ασπασιας
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
πες κανα νεο απο τη χοντρη ρε. ξωκειλε σε καμια παραλια φετος?
artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
Ναι κατσικες πηδανε. Οι βλαχοι. Σήμερα στο καφενείο μαλωσα με ενα γιατι επε κερατα. Μου ειπε οτι εχω παντρευτεί ενα κοιτος. Του ειπα ομως οτι η γυναίκα του κωστα ειναι 2 φορες πιο παχια απο την δικια μου
δεν ειναι κοινωνικος ο κωλος της απσασιας ... ρε μπιμπη το πατο της αννουλας με τις λουριδιες ποτε θα τον ποσταρεις ρε?
προσπαθώ αλλα ειναι βαρια η φωτογραφία και με πεταει εξωδεν ειναι κοινωνικος ο κωλος της απσασιας ... ρε μπιμπη το πατο της αννουλας με τις λουριδιες ποτε θα τον ποσταρεις ρε?
artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
o πατος της αννουλας με τις λουριδιες δεν ειναι απλη υποθεση μπιμπη... ειναι λαικη απαιτηση
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
πες κανα νεο απο τη χοντρη ρε. ξωκειλε σε καμια παραλια φετος?
Ειναι τυχερη που στις ελληνικές θάλασσες δεν κυκλοφορουνε φαλαινοθηρικά αλλιώς θα την ειχανε μαζεψει.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ανεβασε μονο την μοσχαροκεφαλη μην βαζεις τους πατσαδεςπροσπαθώ αλλα ειναι βαρια η φωτογραφία και με πεταει εξω
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
Ειναι τυχερη που στις ελληνικές θάλασσες δεν κυκλοφορουνε φαλαινοθηρικά αλλιώς θα την ειχανε μαζεψει.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις