Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Που θα μου πάει θα ξελογιάσω και εγώ κανέναΣειρά από βαρυτιμα γκομενακια εχουν θητεύσει κατά καιρους εδώ μεσα τύπε.
Ειτε επι πληρωμη ειτε όχι.
Που θα μου πάει θα ξελογιάσω και εγώ κανέναΣειρά από βαρυτιμα γκομενακια εχουν θητεύσει κατά καιρους εδώ μεσα τύπε.
Ειτε επι πληρωμη ειτε όχι.
κεντας σημερα τι εφαγες για βραδυ και εχεις τετοια ρεντα?τα χωρίς πληρωμή ήταν βαριά γκομενάκια ;)
Που θα μου πάει θα ξελογιάσω και εγώ κανένα
κεντας σημερα τι εφαγες για βραδυ και εχεις τετοια ρεντα?
Ποτέ δεν πηγαινα με αδεια χερια τύπε, παντα καποιο παγωτακι, καποιο μεζεδακι, καμια τυροπιτουλα, παντα για να γλυκανουμε το κοριτσιμαν παρακολούθα τον άλεξ και κράτα σημειώσεις πρώτα τους γαμάει το μυαλό τρελαίνονται οι γκόμενες μ'αυτά μετά τους τάζει παϊδάκια και κοντοσούβλι εκεί πια του δίνουν κώλο ;)
Ποτέ δεν πηγαινα με αδεια χερια τύπε, παντα καποιο παγωτακι, καποιο μεζεδακι, καμια τυροπιτουλα, παντα για να γλυκανουμε το κοριτσι
ηλιόσπορους
ηλιοσπορους ειχες παει ποτε? ;)Ποτέ δεν πηγαινα με αδεια χερια τύπε, παντα καποιο παγωτακι, καποιο μεζεδακι, καμια τυροπιτουλα, παντα για να γλυκανουμε το κοριτσι
Και στις βιζιτούδες όταν εφευγαν από το σπιτι, παντα μια σοκολατιτσα
Ποτέ δεν πηγαινα με αδεια χερια τύπε, παντα καποιο παγωτακι, καποιο μεζεδακι, καμια τυροπιτουλα, παντα για να γλυκανουμε το κοριτσι
Και στις βιζιτούδες όταν εφευγαν από το σπιτι, παντα μια σοκολατιτσα
τις σταυροκοπουσες κι ολας οταν φευγανε? :SΚαι στις βιζιτούδες όταν εφευγαν από το σπιτι, παντα μια σοκολατιτσα
Όχι τύπε.ηλιοσπορους ειχες παει ποτε? ;)
Όχι, απλως τους εστελνα φιλακια ενώ κατεβαιναν τη σκαλα κι εκεινες ανταπέδιδαν κοιταζοντας προς τα πισωτις σταυροκοπουσες κι ολας οταν φευγανε? :S
μηπως εχεις και καναν γνωστο ταριφα που ερχεται και μενει μαζι σας? :SΌχι τύπε.
Εχω παρει πατατάκια, πιροσκί, σάντουιτς, παγωτα, αλλά ηλιόσπορους ποτέ.
Για να είμαι ειλικρινης, ηλιόσπορους μου ζηταει καμια φορα η γυναικα μου (!)
Θυμαμαι καποτε ενώ πηγαινα να συναντησω καποια, μου λεει στο κινητο "παρε μου από το μινι μαρκετ κανενα παγωτο".
Της λεω "τι παγωτο"
και μου απανταει "όποιο θελεις. τα τρωω όλα".
Μια φορα θα σας πω την ιστορια με μια πιτσιρικα Λετονή που επειδή μου φανηκε πολύ κουρασμενη, απλως την τάισα, την ποτισα, την κοιμισα μια ωρα, και μετα της εδωσα τα λεφτα της και εφυγε.είσαι ολντ σκουλ
Ο Αλεξ71 δεν τα δεχεται αυτά τύπεμηπως εχεις και καναν γνωστο ταριφα που ερχεται και μενει μαζι σας? :S
γκρεμοτσακιστηκε ποτε καμια?Όχι, απλως τους εστελνα φιλακια ενώ κατεβαιναν τη σκαλα κι εκεινες ανταπέδιδαν κοιταζοντας προς τα πισω
Θυμαμαι καποτε ενώ πηγαινα να συναντησω καποια, μου λεει στο κινητο "παρε μου από το μινι μαρκετ κανενα παγωτο".
Της λεω "τι παγωτο"
και μου απανταει "όποιο θελεις. τα τρωω όλα".
Χαχααχαχαχαχαχχαχ όχι τύπε.γκρεμοτσακιστηκε ποτε καμια?